9 av de mest uheldig folkene på jorden

9 самых невезучих людей на земле

Hvis du tror at du er uheldig eller noe går galt, tro meg, det er folk som er mye verre.

Noen innbyggere på planeten vår er rett og slett dømt til å leve med forferdelige feil, og det er de som kan kalles utenforstående blant andre.

Og mot deres bakgrunn virker mange problemer ubetydelige og ikke så forferdelige. Ta en titt på denne listen over mennesker.

9 av de mest uheldig folkene på jorden

Hele landsbyen vant lotteriet, bortsett fra en fyr.
Hvert år på tvers av den katolske julen i Spania spilles store pengesummer i lotteriet El Gordo, som oversettes som “Tolstyak”.

Innbyggerne i en liten landsby som heter Sodeto, feiret lenge sine felles gevinster i juleloteren. 70 familier, med unntak av en enkelt mann, bestemte seg for å kjøpe lottbilletter og notere det samme nummeret, som til slutt viste seg å være lykkelig.

Den totale gevinsten utgjorde 950 millioner dollar. Disse fantastiske pengene var delt mellom alle innbyggerne i byen. En glad begivenhet i løpet av noen timer gjorde rik nesten alle innbyggere i en liten spansk by.

Som et resultat ble vanlige bønder, byggere og arbeidsløse velstående mennesker. Alle mottok flere millioner dollar og takket Providence for å risikere å delta i dette lotteriet.

Men blant alle disse heldige, likevel var det en ulykkelig kalt Costis Mitsotakis (Costis Mitsotakis). Dårlig fyr ignorert bare sjansen til å kjøpe en billett og for selskapet med alle de vinnende tallene.

Eller trolig, kvinner fra foreningen av husmødre som solgte billetter, glemte å banke på Kostis. Som et resultat ble han den eneste i landsbyen som forblir uten et premiefond.

2. Lyn treffer en person

9 av de mest uheldig folkene på jorden

De sier at lynet ikke kommer til å slå to ganger på samme sted eller i samme objekt. Men den amerikanske Roy Sullivan ble kjent på grunn av det faktum at lynet slo ham syv ganger.

Den unge vaktmesteren til nasjonalparken i Shenandoah, Virginia, var i Guinness World Records-boken som en person som oftest ble utsatt for lynnedslag. Denne unike platen i antall streik av de forferdelige elementene gjorde Sullivan kjent over hele verden.

Sjansene for å bli truffet av lynet er omtrent 1 til 3000. Og for å bli rammet av lynet 7 ganger må du “prøve hardt”. Den fattige mannen skal åpenbart bli rangert blant de uheldige. Men etter så mange lynnedslag overlevde amerikanen. Kanskje han er heldig?

Hvis du tror at etter en annen trøbbel har Roy blitt mer forsiktig, så feiler du. Han bodde ikke hjemme eller unngår været. Det siste slag av lynet fanget et amerikansk fiske.

I tillegg til dette problemet, angrep Roy bjørnen. Men selv om ikke i bedre fysisk form, klarte amerikaneren å takle dyret og returnere fisken, som bjørnen hadde til hensikt å kidnappe. Dette fisket, ifølge Sullivan selv, vil bli husket i lang tid. I tillegg til det allerede kjent lynet ble han angrepet av et dyr.

3. Stray Bullet

9 av de mest uheldig folkene på jorden

Henry Zeigland kan bli kalt en heldig person, hvis du ikke kjenner hele historien til slutt. I den fjerne 1883 skilte ungdommen seg med sin brud. Fra sorg kom jenta til en forferdelig depresjon, og etter mye tårer og lidelser la hun hendene på.

  Hva ser de nye Barbie dukkene ut, prototypene til kjente kvinner: bilder

Den eldste broren til det uheldige selvmordet lovet å hevne sin søster. Han lovet å drepe Henry og, etter å ha spilt ham ned om natten, sparket til en ung mann. Kulen fløy av ansiktet, men slo det ikke, men satt fast i et tres koffert. Med tanke på misbrukerens søster død, løslot den siste kule mannen i seg selv.

Men Henry var heldig. Han var ikke engang skadet. Etter å ha mottatt bare mindre riper, kom den unge mannen sikkert hjem, etter som han betraktet seg som en virkelig heldig.

Men historien sluttte ikke der. Mange år senere bestemte Zeigland seg for å kutte ned et tre hvor en kule hadde sittet fast, en gang beregnet på ham. Oppgaven var ikke lett, så Henry bestemte seg for å blåse det opp med noen få dynamittkontrollere.

Som et resultat av eksplosjonen fløy den utgitte kulen rett til uheldigens hode. Zeigland døde på stedet. Det ble ryktet at som om kulen hadde ventet på sitt offer alle disse årene og på det mest uventede øyeblikk, tok skamfull og villig hevn.

4. Den mest hårete personen

9 av de mest uheldig folkene på jorden

Damer, misfornøyd med at mennene deres er for hårete, sikkert, finner feil. Siden så mye hår, som det er på kroppen av Yu Junjang, er vanskelig å forestille seg. Denne Chinaman er offisielt anerkjent som den mest hårete mannen i verden.

Som et resultat av en sjelden sykdom ble nesten 96 prosent av kroppen av mannen dekket av tett vegetasjon. Den fattige mannen gjennomgikk kirurgi for å fjerne hår fra ørene, da han begynte å forverre hørselen. Og legene måtte raskt gripe inn slik at Yu Dzyunchan ikke ble døve.

Det er ingen overdrivelse å si at på grunn av den riktige vegetasjonen på kroppen, tar mange kineserne et dyr. Håret vokser ikke bare på håndflatets og såler av menns føtter. Eksperter beregnet at i gjennomsnitt en centimeter kvadrat er 41 hår. Slike sjeldne sykdommer kalles atavismer.

Men fyren var ikke deprimert. Tvert imot bestemte Junichang seg for å bli kjent for sitt uvanlige utseende. På nettsiden www.maohai.com plasserer den mest hårete personen i verden sine bilder. Hver dag besøker mange mennesker sin side.

Således bestemte en underjordisk og ikke desperat kineser seg for å “untwist” seg selv og bli en ny stjerne av vår tid. Det er også kjent at drømmen om en hårete kineser til å gifte seg med en god jente og skape en fullverdig familie.

5. En ulykkelig kvinne

9 av de mest uheldig folkene på jorden

Den mest ulykkelige kvinnen bor i Amerika. Melanie Martinez, en innfødt av Louisiana, i 4 forferdelige elementer mistet 4 hus. Hennes siste hjem forsvant i 2005, da den beryktede orkanen Katrina slo byen. Etter det fikk Melanie tittelen til den mest uheldig kvinne i New World.

Men problemene i livet til en kvinne var bare begynnelsen. Arrangørene av det populære amerikanske TV-showet bestemte seg for å hjelpe det uheldig. Hendes midlertidige forsvunnet boliger ble forvandlet uten anerkjennelse.

Et helt team av spesialister jobbet i en uke for å sikre at hennes beskjedne hjem ble et hus som var egnet for et normalt liv. Ca 20 000 dollar ble brukt på å gjøre gode reparasjoner og utstyre huset med nødvendig utstyr.

  15 FAKTA om livet i den kaldeste landsbyen i verden, hvor termometre sprekk ved -62 C

Ifølge Melanie selv, begynte hun engang å se på seg selv den lykkeligste kvinnen i verden. Men skjebnen bestemte seg ellers uten å gi kvinnen lang tid til å glede seg over sitt nye hjem.

Den 29. august, på syvende årsdagen for orkanen Katrina, rammet en annen katastrofe byen. Den hensynsløse orkanen Isaac slo ned alle husene i distriktet, han sparte ikke det nye huset til Melanie. Igjen har naturkatastrofen forårsaket Martinez-familien å forbli på gata.

Kvinnen selv og hele familien ble reddet i en båt med fem katter og tre hunder. Resten ble tapt. Innen 10 år mistet kvinnen fem hus i fem elementer. Imidlertid anser Melanie seg som et mirakel at hun og alle familiemedlemmene holdt seg til live.

Kanskje redningen av en kvinne er å flytte til en liten by som unngås av naturkatastrofer.

6. Uheldig person

9 av de mest uheldig folkene på jorden

Den mest uheldig personen i Foggy Albion ble anerkjent som John Line. I løpet av hans korte liv kom briterne flere ganger i bilulykker, overlevde et lynnedslag, falt fra en klippe. Totalt stod mannen 16 ganger på dødsranden.

En rekke feil forsøkte Mr. Lain fra fødselen. Han var det femte barnet i en fattig bondefamilie. Han ble født med medfødt lungesykdom.

Legene ga ingen trøstende prognoser om hvorvidt barnet vil overleve eller ikke. Men takket være spesiell omsorg og medisiner klarte gutten å komme på føttene. Men en rekke feil fulgte ham gjennom sitt senere liv.

Det første farligste øyeblikket for livet hans kom da babyen var knapt et og et halvt år gammel. Barnet fant en flaske med et veldig sterkt desinfeksjonsmiddel. Barnslig nysgjerrighet var årsaken til at Little Line ble tatt til sykehuset, hvor legene fikk ham til å vaske magen. Takket være rask innblanding av leger ble barnet reddet.

Og som en tenåring falt han inn i en annen ubehagelig situasjon. Gutten falt fra treet og brøt sin høyre hånd. På vei til sykehuset ble bussen der den unge John var i en alvorlig ulykke, som følge av at fyren skadde sin venstre arm. Da han likevel nådde sykehuset, sa legene faktumet av brudd på begge lemmer. Det er verdt å legge til at det var en fredag ​​den trettende dagen.

7. Human-tree – sykdom

9 av de mest uheldig folkene på jorden

Indonesisk Dede Koswara (Dede Koswara) ble født en helt sunn person. men, I en alder av 10 falt gutten i skogen og såret knærne. Tilsynelatende fikk riper et merkelig infeksjon, hvorpå vorter begynte å danne seg rundt såret.

Da spredte de sakte til hele benet. Og senere dukket opp merkelige vorter på guttens armer. Gjennom årene så fyren hjelpeløs hvordan hans lemmer ble forvandlet.

Sykdommen angrep mannen sakte, men sikkert. Vorter undergravd hans helse, overlevde all sin energi og, mest forferdelige, nesten helt immobiliserte Dada.

Han begynte å slite med vanskeligheter på sine svarte og tunge ben. Hendene nektet også å tjene ham. Den indonesiske så ut som et lepert tre. Vorter vokste og begynte å ligne store grener av trær, og Coswara selv begynte å ligne en uvanlig plante.

  Hvor kom "Allo" fra?

Den mystiske sykdommen hos en mann kostet ham ekteskap, karriere og uavhengighet. For å mate seg selv og ikke dø av sult måtte han bli med en gruppe touring artister. Sirkusnummeret, hvor en uvanlig pasient deltok, ble kalt “tall med deltakelse av man – tre”.

Det er kjent at den stakkars mannen lider av to sykdommer: utbredelsen av HPV, som fører til dannelsen av nye vorter i tilfelle noen infeksjoner, samt en sjelden immunsvikt som gjør at viruset å spre seg raskt i kroppen Dede.

I fjor brukte indonesiske leger en elektrisk laser for å fjerne et stort antall vorter. Legene fjernet nesten 4 meter av kroppsoverflaten, infisert med en merkelig sykdom. Men snart vokste voktene igjen.

8. Hiroshima og Nagasaki – konsekvenser

9 av de mest uheldig folkene på jorden

Tsutomu Yamaguchi er offisielt anerkjent som den eneste personen i verden som overlevde bombingen av Hiroshima og Nagasaki. 6. august 1945 var ung ingeniør Yamaguchi på grunn av omstendigheter i Hiroshima. Det var på dette punktet at amerikanerne kastet en atombomb på byen.

Av de 350 000 innbyggerne døde 140 000 mennesker umiddelbart. Sammenlignet med andre, led Yamaguchi litt. Han fikk bare små brannsår i kroppen, og trommehinnen lider også. En ung japansk mann tilbrakte natten i bombehuset, hvor de sårne stønnet rundt.

Neste dag kjøpte Yamaguchi en togbillett til sin hjemby. Det skal legges til at Nagasaki er 288 kilometer fra Hiroshima. På den tiden var begge byene en viktig industriell og militær base.

Den 9. august ble en annen atomvåpen droppet på Nagasaki, noe som også førte til at tusenvis av mennesker døde. Yamaguchi helt døv i ett øre og mottok mer alvorlige kroppsforbrenninger.

I løpet av de neste 12 årene måtte han regelmessig bytte bandasje på kroppen slik at sårene ikke oser, og de fikk ikke en infeksjon. Fra radioaktive stoffer, som mange japanske, har Tsutomus kone for livet tjent en alvorlig onkologisk sykdom.

Hun levde imidlertid lenge og døde i 2008 fra nyre- og leverkreft. Deres sønn, også utsatt for stråling på seks måneder, døde i 2005 i en alder av 59 år.

Før hans død fra magekreft ble Yamaguchi en ivrig deltaker i den anti-nukleare kampanjen. Men i hele sitt liv har en japansk aldri reagert dårlig på amerikanerne.

9. Dynamitt og hunden

9 av de mest uheldig folkene på jorden

En gang en ung bosatt i Minnesota, dro Harry Jenkins (Harry Jenkins) og to av vennene sine til å fiske. Innsjøen som venner valgte å fiske var helt isete. For raskt å pierce hullet i isen bestemte Jenkins å bruke dynamitt.

Da dynamittbriketten ble kastet i riktig retning, så de unge med horror da hunden sprang mot dynamitten, tok den til en pinne som ble kastet for det.

Foran de skremte menneskene økte hunden dynamitt og, til tross for mennenees skrik, begynte å bevege seg mot dem, og lykkelig vasket halen. Alle tre innså at de var i fare og situasjonen var verre enn de trodde.

Sparer sine liv, venner løp i motsatt retning. Hunden, tar alt som skjer for et morsomt spill, begynte å jage dem. Menn var på randen til døden. Imidlertid overhørte ikke sprengbølgen dem.

Hunden var død, og isbryten dannet på stedet der Jenkins bil stod, begynte å ekspandere til den absorberte kjøretøyet. Bilen gikk til bunnen av sjøen.

På dette endte ikke ulykker. I tillegg til alle Jenkins problemer, nektet forsikringsselskapet å betale de pengene som bileieren vanligvis mottar i tilfelle en slik katastrofe.