Mannen med de lengste neglene i verden skar ikke sine 60 år

Mannen с самыми длинными ногтями в мире не стриг их 60 лет
Se videoen, hvis du er for lat til å lese

Mann fra India Jeg har ikke kuttet neglene mine i over 60 år. Sridhar Chillan (Shridhar Chillal) fra byen Pune i India begynte å vokse negler fra skolen, og nå holder Guinness World Record lengste negler. 

Neglene på venstre hånd nådde en samlet lengde på 909,6 cm.

Den lengste er tommelen som når 2 meter og vri i en tett spiral på slutten. Lengden av langfingeren på 186,6 cm, ringfingeren – 181,6 cm, lillefingeren – 179,1 cm, mens indeksen – 164,5 cm.

Som man kunne forstå, kunne nærværet av slike lange negler ikke bare påvirke livet til en indian.

De lengste neglene i verden (bilde)

nogti-1.jpg

“Jeg kan ikke flytte mye, og derfor om natten omtrent hver halve time våkner jeg meg og beveger hånden min til den andre siden av sengen“, – innrømmet han.

Da han spurte hva som fikk ham til å vokse neglene hans så lenge, sa han at han ble straffet for å bryte lærerens negl når han var på skolen.

Les også: De mest fantastiske rekordene til Guinness Book of Records 2016

«Min venn og jeg spurte ham hvorfor han slo oss på grunn av en ødelagt søm, og han svarte at vi ikke forstår, siden de aldri vokste lange negler, og forstår ikke hvor mye omsorg som trengs for neglene, slik at de ikke går i stykker.» – sa Chillal.

nogti-2.jpg

Det var da at Chillal bestemte seg for å vokse neglene sine. Da de vokste lenge nok, møtte han motstand fra venner og familie. Men motstanden styrket ham ytterligere i sin vilje til aldri å kutte neglene hans.

  23 mest utrolige og ubøyelige mennesker i historien

Lang negler eller negler på mannen

Selvfølgelig skapte dette utallige vanskeligheter på vei. Han måtte vaske klærne for hånden, siden ingen var enige om å vaske klærne sine.

nogti-3.jpg

det kunne ikke finne en jobb, fordi arbeidsgivere nektet å ansette ham. Ingen ville gifte seg med ham. Hvis jenta og avtalt, var foreldrene hennes imot det, og hvis foreldrene var enige om, ville jenta ikke gifte seg med en slik “skitten person”.

Imidlertid giftet Chillal senere sin brors kone i en alder av 29 år. Han bestemte seg for Klipp av neglene på høyre hånd og la neglene på venstre hånd, å forsøke å lede et normalt liv.

Indisk begynte å vokse neglene sine siden 1952 i 62 år. Nå når han er 78 år gammel, vil han endelig barbere neglene og lagre dem i museet.