10 ting om kjærlighet som bare introvert forstår

10 вещей о любви, которые поймёт только интроверт

Anser du deg selv en introvert? Eller kanskje du er i et forhold til en person – introvert?

Hvis du er en introvert, så tror du sikkert at ekstroverter aldri vil forstå hvordan vi ser kjærlighet.

La oss gi dem noen ideer om hvordan vi forholder oss til kjærlighet og relasjoner. 

Det er på tide å hjelpe dem litt til å løse oss, magiske, mystiske skapninger, hva vi er, introverts, og er for dem.

Funksjoner av introverts

1. Introverts trenger et stille tidsfordriv med de de elsker.

1.jpg

Vi er rolige, men stemmen i hodet vårt er veldig høyt. Noen ganger elsker vi oss bare å observere stillheten som vi trenger for “kvalitetsfunksjon”. Vi trenger ikke mye ord for å føle kjærlighet.

Vi trenger bare at du er med oss, og lar oss være hvem vi er. Vi liker å være med din kjære i et rolig, rolig miljø.

2. Introverts kan forlate sin komfortsone for kjærlighetens skyld.

2.jpg

Vi kan bli “nesten ekstroverts” i korte perioder. Men vi vil bare gjøre det for de menneskene som for oss er hele verden. Derfor, når vi er enige om å gå til en storfest med deg, er det viktig for oss at du skjønner hva vi har gjort.

Neste dag kan vi trenge tid alene å lade opp, hvis du samtidig støtter oss, vil det gjøre oss mer forberedt på å forlate komfortsonen neste gang.

3. Introverter åpner bare deres hjerter til de mest spesielle sjeler.

3.jpg

Hvis vi valgte deg, bestemte vi oss selv for at du er verdt det. Vi har valgt deg som en av de få verdige til å se vår indre verden. Dette setter oss i en sårbar stilling, men noen er verdt å risikere.

  10 psykologiske triks for å manipulere mennesker

4. Introverter legger stor vekt på å lytte til en person.

4.jpg

Lytte til oss betyr kjærlighet. Vi vil tenke veldig bra før vi sier noe. Derfor bør du vite at hvis vi fortalte deg noe, så er det 100 prosent sant for oss.

Vi forholder oss ikke lett til ord. Når vi snakker om noe viktig, vet at før vi snakker med deg, har vi nøye vurdert alt. Introverts er veldig gode lyttere, og de liker det når de får samme holdning i retur.

Fakta om introverts

5. Introverter er ikke langt og ikke suspendert fra kjærligheten.

5.jpg

Hvis du liker introvert, kan du noen ganger føle at han er som en outsider i vår lille verden. Men vi er vårt eget lille univers av å være. Etter at vi har bygget opp en dyp forbindelse med noen, vet du, det vil ikke gå hvor som helst.

Les også: Introvertens hjerne viser hvorfor han foretrekker ensomhet

Vi risikerer dette nivået av relasjoner er ekstremt sjeldne. Det er ingen stor hemmelighet at vi “gjemmer” i hodene våre. Vi tenker og behandler informasjon hele tiden, så vårt liv er i konstant analyse. Det er bare en del av oss..

6. Introvert blir ofte forelsket i ekstroverter.

6.jpg

Vi beundrer og misunner deg samtidig. Vi er glade for din evne til å erobre og gjøre folk. Og denne lettheten som du kommuniserer med fremmede..

Dette er en del av det som tiltrekker oss til deg. Men det truer oss også litt. Vi ser i deg de som vi ikke kan være, og vi er bekymret for at du en dag vil bli lei av våre rolige sjeler.

  Guide til reinkarnasjon: Alt om det mest mystiske fenomenet i spørsmål og svar

7. Bedre før du begynner å argumentere med innadvendt, la ham tenke.

7.jpg

Vi trenger tid. Først av alt ruller vi gjennom alt som skjer i hodene våre. Vi velger ord veldig nøye. Verbal angrep på oss er en veldig dårlig ide. Inntil vi er klare, vil vi ikke gå inn i en tvist.

Hvis vi tenker på det, og så snakker vi, vil du definitivt vite vår posisjon.

8. For å forstå introverts tar det tid.

8.jpg

Vi er avhengige av de som elsker oss og forstår. Noen ganger lever vi virkelig for lenge i hodene våre. Vi har en tendens til å overvurdere noen av tingene som skjer i våre liv, og så tenker vi på dem, ofte mer enn nødvendig. Å elske en person som forstår dette, hjelper oss å holde kontakten med ham.

Hvis du er interessert, må du bare spørre alt du trenger å gjøre. Vi setter stor pris på når vi trekkes til, for dette er vi klare til å forlate vår lille verden.

9. Introverts elsker å ha det gøy.

9.jpg

Hvis vi ikke får energi i støyende selskaper, betyr det ikke at vi ikke liker å ha det gøy og ler. Introverts har vittig humor, som bare avsløres i selskap med mennesker som vi stoler på. Stillhet er ikke et synonym for kjedelighet og kjedsomhet.

10. Introverter liker å forstå at du er glad.

10.jpg

Vi forstår helt klart at vi er forskjellige, eller i det minste føler vi at vi er forskjellige fra andre. Vi forventer ikke at folk skal være det samme som vi er, eller de burde være fornøyd med de samme tingene som oss.

  6 grunner til at smarte mennesker ofte er ulykkelige

Men vi vil virkelig at du skal være lykkelig. Det er viktig for oss å vite at du er fornøyd med mengden sosial aktivitet som vi har råd til, samt dybden vi kan dele med deg.

Dette er en vanskelig balanse – å gi en person så mye som han trenger, men ikke mer enn vi har tilgjengelig. Vi vil virkelig vite at vi gjør alt riktig for din lykke..

Faktisk er alt ikke så mystisk, ikke sant? Introverts er et av de mest hengivne, støttende og fredelige menneskene. Hvis introvertet har gjort et valg til din fordel, betyr det at du er den mest fantastiske personen for hvem du kan risikere din sjel og ditt hjerte.

Nyt nedsenking i den indre dypet av en elsket. Og hvis du er en introvert selv, vær ikke redd for å inngå et forhold med noen du elsker, ikke vær redd for å være deg selv. 

En introvert og en utadvendt kan lære hverandre mye om deres kommunikasjon er forståelse, åpen og ren.