Hvilken type person er du: alfa, beta eller omega? | jocelynkelley.com

Hvilken type person er du: alfa, beta eller omega?

Hva вы тип личности: альфа, бета или омега?

I dyreverden lokker en aggressiv alfamann alle kvinner for å produsere avkom, mens andre menn ofte ikke mottar noe.

Folk i denne forstand er litt mer kompliserte.

I den moderne verden er en kvinne ikke alltid på utkikk etter en alfamann, og prinsen hennes på en hvit hest kan godt vises i form av en gamma-mann som er klar til å ta på seg en annen rolle eller bli en eksemplarisk far i slottet hennes.

Selv de sterkeste alfamennene må utvikle kvaliteter av beta, som følsomhet og følelsesmessighet.

Tror du at det virkelig er kvinner og menn fra forskjellige planeter?

Ikke nødvendig hvis du vurderer klassifisering basert på det greske alfabetet, Vi har mye mer felles med representanter for det motsatte kjønet av en type personlighet enn med andre typer personlighet i vårt kjønn.

Les også: 12 tegn på en mannlig alfamann, for hvilken det er vanskelig å motstå

Men menn og kvinner av samme kategori konkurrerer ofte i relasjoner, fordi de er for like.

Samtidig kan motsatte typer personlighet oppleve sterk tiltrekning til hverandre, men så snart bryllupsreisen slutter, starter konflikter på grunn av uforenlige forskjeller.

Det er 6 grunnleggende typer personlighet: alfa, beta, gamma, omega, delta og sigma. Og hva slags personlighet er du?

Til slutt kan du ta en test som hjelper deg med å bestemme personlighetstypen din.

Identifikasjon av personlighetstype

ALPHA TYPE

Alpha mann

tip-alfa-1-1.jpg

Alfa en mann er vurdert den mest ønsket mann. Dette er en leder, en dårlig fyr, macho, selvsikker, aggressiv, krevende mann, med hvem det kan være vanskelig å jobbe, til tross for at han har karisma både i sitt personlige liv og i sin profesjonelle karriere.

Når en slik mann snakker, er de andre stille, og han er alltid i fokus.

Han liker fester og møter med venner og vil alltid være en stjerne av selskapet. Alfa liker ikke ensomhet og føler ofte en nedgang i energi når det bare er en. Han verdsetter sin frihet og er ikke klar til å forandre det for noe..

Som regel er han attraktiv, men ikke nødvendigvis vakker, og han har sine preferanser for kvinner. Selv om han liker å bli forført, foretrekker han seg å søke en kvinne. Han tøver ikke, men da kommer han til den utvalgte, og gir ikke tid til å nekte.

Kvinner blir forelsket i ham og blir forelsket sterkt.

Hans forhold før ekteskap er som regel kortsiktig, og en kvinne bør ikke forvente av en typisk alfamanneskjønnhet og støtte. Kvinner som lever med andre typer menn, forandres ofte og leder romaner på siden nøyaktig med alfanumer.

Alfa kvinne

tip-alfa-3.jpg

Alfa-kvinnen er militantens heltinne, som Angelina Jolie ofte skildrer. Det er en selvsikker kvinne som ved første øyekast ikke trenger menn.

Dette er dronningen og den mest attraktive kvinnen i sin gruppe. Hun klarer seg perfekt med enhver vanskelig situasjon, og kjenner selv prisen.

Hun dominerer andre kvinner, kan være kraftig, aggressiv og sarkastisk, holder en høy stilling eller posisjon.

Andre kvinner ser på henne med glede og prøver å etterligne henne. Alpha tenker alltid med hodet, ikke lytter til resten.

Alfa kvinner er sexy, selv om de ikke har god skjønnhet, og ikke nøl med nærvær av menn.

Les også: 27 tegn på at du er en alfa-kvinne

De kan mangle følsomhet og empati mot andre. Selv om innsiden av alfa er veldig emosjonell, viser den aldri sin svakhet. På jobb er hun et ekte dyr, og oppnår alltid sine mål, og i kjærlighet er ikke redd for å ta det første skrittet, hvis mannen interesserte henne.

Hun sier alltid hva hun synes. Alfa kvinner pleier å få det de vil ha, og selv alfa menn sjelden avviser dem.

Det må huskes at alfa kvinner er født, og det er vanskelig å lære. Hvis du finner disse egenskapene i deg, kan du bare gratulere.

BETA TYPE

Beta mann

tip-alfa-4.jpg

Beta mann reservert, ansvarlig og forsiktig. Dette er en god fyr, ikke veldig fremtredende, men ganske engangsbruk. De fleste moderne menn er av typen beta.

De er mer sensitive, mindre aggressive og bedre leser folk enn alpha.

De blir lett nervøse eller flau, og spiller rollen som den andre fiolinen sammen med vennens alfa. Hvis du ser en stille fyr som noen ganger smiler, mens andre forteller historier og vitser, så har du en beta mann. Beta blir gode venner, de er oppmerksomme på andre og litt idealistiske.

Han er ofte redd for å si noe galt i nærvær av kvinner, for ikke å være flau. Med menn utelater de ikke deres følelser, fordi de kan rette ham. Beta-menn er mindre redd for sterkere og mer intelligente kvinner enn de er.

I arbeidet er beta pålitelig, selv om det ikke er i søkelyset. Sjefen kan ikke merke sitt potensial, og derfor mottar han ofte ikke den forfremmelse og lønn som fortjener.

I romantiske forhold er han trofast, og kvinner velger bevisst betavenn, på grunn av dem er de beste ektemenn oppnådd enn fra alfa mennene.

Han er mer jordnær enn alfa-mann, og det er mye lettere å bygge et stabilt forhold til ham.

Beta kvinne

tip-alfa-5.jpg

Beta-kvinne er en god søster til alfa-kvinnen. Hun gjør hva andre ikke ønsker å gjøre, og får alltid mindre oppmerksomhet enn alfa.

De blir vakre og pålitelige venner og gode lyttere. De er alltid klare til å være nær din kjære.

Dette er noen ufullkomne jenter, prototypen som er heroine Bridget Jones. Beta-kvinner er passiv-aggressive, og alltid gå med strømmen. De ønsker ikke å åpenbart konfrontere noen, fordi de strever etter fred og ro.

De er omsorgsfull og tenker ofte ikke seg attraktivt. I et forhold er de redd for å ta det første skrittet, og vente på at mannen skal få dem.

Hvis dette ikke skjer, er de nervøse på grunn av rivalisering med andre kvinner og forblir ofte alene eller velger et alternativt alternativ for ikke å være alene.

Les også: 11 signaler at han ikke er mannen din, selv om han er en god fyr

I arbeid er de alltid klar til å gjøre mer og, hvis nødvendig, ofre sin tid.

Generelt har de en veldig hyggelig og vennlig personlighet.

Typer personens personlighet

TYPE GAMMA

Gamma-mann

tip-alfa-15.jpg

Dette er typen innadvendte menn som vil ha sin stemme til å bli hørt. Han er smart, men han er ikke som enten alfa eller beta menn.

Han prøver å oppnå sine mål, men han er ikke klar til å gjøre mer for å fullføre det han startet, selv om han vet at han kan tjene den respekt han lengter etter.

Dette er typen menn, som vil bli vellykket, men hvem får det ikke i det hele tatt. I tilfeller kan han handle på en uendelig måte og ønsker å få resultater uten mye innsats.

Med hodet gamma vil alltid være enig, men samtidig vil aldri si at han faktisk tror.

I forhold til slike menn er det vanskelig, fordi de ofte blir besatt av en kvinne. Han kan følge faget av hans lidenskap hvis en kvinne blir nektet eller unngått av sitt samfunn.

Gamma foretrekker å være alene og bryr seg ikke om andres meninger. Hans forhold faller ofte fra hverandre på grunn av hans besettelse. Han blir vanligvis forelsket og er klar til å stole på kvinnen, uansett hva som ikke forstår når de bruker det.

gamma kvinne

tip-alfa-14.jpg

En gamma-kvinne ønsker å bli erobret. Men bare en sterk nok mann kan overtale henne til å gifte seg og starte en familie. Gamma-kvinne - dette er det motsatte av alfa-kvinnen, som glir i hennes klær, livsstil, partner og arbeid.

Hun er alltid klar til å samarbeide og kan hjelpe om nødvendig. Det refererer til de som føler seg bra når de har all den informasjonen som vil hjelpe dem med å nå sine mål i arbeidet.

Hun forsøker å lede en sunn livsstil og føles behagelig i sin egen hud. Hun trenger ikke en mann til å føle seg full. Miljøet og naturen har stor betydning for henne, og hun bryr seg alltid om sitt hjem.

Gamma betaler oppmerksomhet til tro og åndelig praksis, og alltid forsøker å finne indre balanse. Hun er målrettet, men hun er klar til å dele sin kunnskap med de som fortjener det. I virksomheten ser hun ingen problemer, men mener at det tar litt mer tid å oppnå ønsket.

I et romantisk forhold vil hun aldri være med noen som hun ikke hadde noen forbindelse med. Hun vil ikke være enig med en mann som ikke fortjener henne. Til slutt får hun det hun ønsker, da hun bygger langsiktige planer i livet og bruker ulike taktikker for å oppnå suksess..

TYPE OMEGA

Omega hann

tip-alfa-11.jpg

Omega-male kombinerer ofte positive kvaliteter av alfa og beta. Han foretrekker Ledende i relasjoner og forelsket setter ofte grenser som aldri bryter.

Disse mennene er ikke lette å lure seg rundt, men det kan gi en kvinne det de trenger for et godt forhold.

Han gir kvinnen en følelse av trygghet og komfort, men krever det samme fra henne. Dette er typen mann som ofte tiltrekker omega-kvinner.

Omega liker ikke å jobbe i et lag, og foretrekker å gjøre alt alene.

Når han gjør noe, overfylter han stolthet og deler glede med kollegaer, og viser dem sine mentale evner. Når alt går galt, vil han klandre de andre for problemene.

I virksomheten anser han seg selv den smarteste, og tror at uten ham vil hele systemet falle fra hverandre. I et romantisk forhold med ham er det vanskelig. Han har sitt eget begrep om kjærlighet, og han vil ha sine ønsker og trenger alltid fornøyd.

Han er vanskelig å behage, så ikke mange kvinner vil møte med ham. Ofte forblir han alene, da han ikke kan lytte til en partner.

Omega-kvinne

tip-alfa-13.jpg

En slik kvinne er ukommunikasjon og bruker mesteparten av tiden alene.

Hun er veldig smart og ikke redd for å vise den til andre. Som en omega-mann, liker hun ikke fester og foretrekker å bli hjemme, og gi nye strålende ideer.

Problemet med omega-kvinner er at de ofte blir undervurdert, selv om de har mange gode kvaliteter.

Når noe går galt, kan de, som de trodde, komme til en fullstendig nedgang eller overleve en nervøs sammenbrudd.

I hverdagen er de litt slurvete og dovne. I arbeid er omega en type person som setter andre over seg selv, og er alltid klar til å hjelpe og dele sin kunnskap.

omega fremhever alltid sin individualitet, og prøver å ikke ta vare på andres oppfatning.

I kjærlighet ønsker omega alt eller ingenting. Hun vil oppleve kjærlighet, som i bøker og er ikke klar til å inngå et forhold, hvis dette er noe uvirkelig. Uansett hvor mye hun elsker en mann, setter hun seg alltid først, fordi hun vet at hvis hun ikke er glad, kan hun ikke gi den til andre.

Det er alltid verdt å huske at uansett hvor hardt hun prøvde å dukke opp, er hun fortsatt en liten jente som forsøker å overleve i en verden full av ulver.

Typer av personlighet og karakter

DELTA TYPE

Delta mann

tip-alfa-16.jpg

Deta-mann er en vanlig fyr som ønsker å bli vellykket og ønsker å finne en som vil forstå ham. Han har ikke slik tillit som en alfa-mann, men han er nær denne typen.

Han er ikke redd for å si hva han mener, uansett om det er kvinner i nærheten. Han liker å bli beundret, og han er stolt når noen sier at han vet hvordan han skal underholde. Han elsker vakre kvinner og dyre biler, kjenner sin egen verdi og alltid strever etter noe.

Han vet ikke hvordan han skal tiltrekke seg de vakreste kvinnene, og han velger det andre eller tredje alternativet. Kvinner anser han for mystiske skapninger, og noen av dem kan være redde.

Les også: Hvis du har disse 15 egenskapene, tilhører du den mest sjeldne typen mennesker

I næringslivet søker deltamannen å forbedre og er klar til å gjøre ytterligere anstrengelser for å fullføre arbeidet eller få en kampanje. Ofte jobber han hardt for å glemme personlige problemer.

En slik mann er tilbøyelig til å undertrykke sine følelser, på grunn av det som synes å være stengt. Med den rette kvinnen kan han bli en ekte drømmann og gjøre alt for å gjøre henne lykkelig.

Delta Woman

tip-alfa-9.jpg

Delta-kvinne er frittliggende og hemmelig personlighet. I sin ungdom er hun en del av alfa, men hennes drømmer blir ikke realisert, og hun lever et liv som ikke er så stolt.

Hennes energi er mer selvsikker enn aggressiv, hun vet at det tar svært lang tid å nå målet og ikke ta hensyn til de små tingene.

I stedet for å konkurrere med andre kvinner samarbeider hun med dem, prøver å finne et kompromissalternativ for alle problemene som oppstår mellom dem.

Denne kvinnen ser etter en partner som ville være hennes beste venn og bare da en elsker. Hun vet at det tar lang tid å elske noen, og hun skynder seg ikke i kjærlighetssaker.

For en delta kvinne er meningsfylt opplevelse viktig, og ikke meningsløse ting. I hennes arbeid og hennes personlige liv setter hun pris på kommunikasjon, fordi hun vet at dette er grunnlaget for stabile og sunne relasjoner. Hun kjenner sin egen verdi, men hun blir noen ganger nervøs når andre kvinner er krøllet rundt sin elskede mann.

Hun har ikke nok selvtillit, dette er en av hennes største frykt og problemer. Men generelt prøver en slik kvinne alltid å bli bedre, selv om det noen ganger tar ekstra innsats.

TYPE SIGMA

Sigma-mann

tip-alfa-7.jpg

Sigam mannen er outsider i hierarkiet av menn, hvem lykkes på tross av det faktum at han selv benekter selve hierarkiet. Det er en ensom som aldri avslører noe om seg selv, på grunn av det han alltid virker mystisk.

Sigma er en stille mann, men han er ikke sjenert. Han er ganske solid, og når det er nødvendig, vil han uttrykke sin mening og bli hørt. En slik mann er trygg og klarer seg godt nok med både fysisk og intellektuelt arbeid, det er lett å lære nye ting om han liker. Han er uavhengig, og ser ut som en ekte ensom ulv som ikke tar hensyn til hva sauene sier.

Det viktigste er det slike menn er ikke født, men blir. Sigma er dannet av år med motgang, fysiske og mentale tester. Ofte er det enda sterkere enn alpha og omega på grunn av sin evne til å overtale og manipulere andre mennesker.

Det er ikke en leder eller en tilhenger, men heller en uforutsigbar personlighet. I et romantisk forhold søker en slik mann perfekt, og vil ikke være med en kvinne som ikke liker ham, for ikke å være ensom. Han vil være alene til han finner en som vil røre ham til dybden av sin sjel.

Det som er viktig er at han alltid tar risiko for å oppnå noe godt, og han vil ikke være enig i mindre enn han fortjener.

Sigma-kvinne

tip-alfa-10.jpg

En slik kvinne vil være redd for alfa, så hun oppfører seg og ser ut som en alfa, selv om hun ikke lykkes.

Det refererer til kvinner som aldri glemmer den som skadet henne tidligere, og vil hevne seg, uansett hvor lenge hun ikke må vente. Hun, som en rovdyr, forblir i skyggene og venter på at offeret skal komme ut for å fange henne. Denne følelsen er den mest behagelige for henne, og seieren over lovbryteren vekker henne til den syvende himmelen.

Når hun er sint, er få mennesker klar til å motsette seg henne, da hun blir voldelig. Sigma er stolt av sine prestasjoner og gir ikke grunn til at andre fortelle det. En slik kvinne er alltid litt redd, men hun er harmløs, om ikke å skade henne.

I romantiske relasjoner søker hun etter den mest attraktive og vellykkede mannen. Derfor faller hennes valg ofte på alfa menn, og for mindre vil hun ikke være enig.

Sigma-kvinner har mange gode kvaliteter. De er fantastiske venner, klare til å gjøre alt for sine kjære. Når de er i deres selskap, blir de ofte sentrum av oppmerksomhet, men i ukjente omgivelser eller med folk de ikke liker, oppfører de seg som introverts.

Det mest interessante er at resten aldri kan genkende dem.

Her er en test som lar deg forstå hvilken type person du er.

Herway

Ссылка на основную публикацию
2019