Jordbær i sin egen juice

jordbærJordbær er drønnen av bær. Kanskje du ikke finner noen som ville være likegyldig for denne delikatessen. Og selvfølgelig er de flittige husmødrene opptatt av bevaringen av denne rikdommen. Du kan fryse bær, men ikke alle av det å smake – etter opptining bær miste sitt utseende, og kan bare brukes som råstoff for stuet frukt, gelé eller smoothie eller en fylling i kaker og pannekaker.

Du kan lage syltetøy eller kompott, men oppskrifter bruker ganske mye sukker. Jordbær i sin egen juice kan være den beste veien ut. For å gjøre dette må du tinker litt, men resultatet blir du fornøyd, dette er et faktum.

bær клубники на тарелкеBanker for jordbær i egen juice er bedre å ta små – 0,5 liter. Sterilisering av jordbær i små bokser vil bli mye raskere, noe som vil tillate fullere lagring av vitaminer og andre nyttige stoffer. Før legging bær bredden bør forberede: vask med natron bokser eller såpe, skylles grundig sterilisere og i løpet av damp eller i en varm ovn. Caps for rulle opp kjele.

jordbær на столеJordbærbær går gjennom, fjern rottene, skyll grundig i kaldt vann og rull dem med kokt kaldt vann. Deretter tørk jordbærene lett på et håndkle. Overfør bærene til emaljebassenget og hell sukkeret i henhold til den valgte oppskriften. La jordbærene stå i 8-10 timer (om natten) for å trekke ut saften. Deretter spredes over glassene og steriliseres. For sterilisering av bokser med bær kan en hvilken som helst bred pan eller sveising brukes. På bunnen, vær sikker på å sette en trasa eller grill, ellers vil boksene briste. Her, faktisk, en slik enkel algoritme.

Strawberry oppskrifter i egen juice en liten forskjell mellom dem og tids sukker jordbær steriliserte glass, så vårt nettsted tilbyr å bli kjent med alle alternativene, og du velger den mest passende, reserveres jordbær i sin egen juice, for å behage husholdningen vinteren.

jordbær в сахареJordbær i sin egen juice (grunnleggende oppskrift)

ingredienser:
1 kg jordbær,
250 g sukker.

forberedelse:
Forbered bær, skyll, tørk og hell sukker i 8-10 timer. Etter denne tiden, overfør bærene til steriliserte tørre krukker (helst halv liter), hell ut den utskårne juice og dekselet med steriliserte deksler. Plasser krukkene i en beholder med vann, vent til koking og sterilisering fra dette punktet i 10 minutter. Rul opp lokket umiddelbart. Fra dette beløpet får du 2 halvliter krukker.

billet клубникиJordbær i sin egen juice med sitronsyre

ingredienser:
1 kg jordbær,
300-350 g sukker,
2-3 g sitronsyre.

forberedelse:
Beredede bær heller sukker og går om natten. Isolert juice helles i en emaljepanne og varmes opp nesten til å koke (til 90-95ºC). Spred bærene på bokser og hell deilig sirup, ikke legg til 2 cm til kanten. Sett i en pott med vann, kok opp og steriliser 10 minutter fra begynnelsen av kjelen. Rull, kul, ikke snu.

jordbær в собственном сокуJordbær i sin egen juice (sirup)

ingredienser:
1 kg jordbær,
600-700 g sukker.

forberedelse:
Demonter og vasket jordbærbær tørr og hell halvparten av sukkermormen. La det overnatte på et kjølig sted for å få juice. Sug deretter saften i en emaljepanne, kok. Bærene legges i en kolander i små porsjoner (i ett lag) og lavere for blanchering i kokende sirup i ca 20 sekunder. Overfør de blancherte bærene til steriliserte tørre krukker, fyll dem med en tredjedel. Når alle bærene er lagt, legg det resterende sukkeret til sirupen, bring det til koking, rør og hell over krukkene. Dekk med deksler, sett på sterilisering (10 minutter fra begynnelsen av kokingen) og kast opp.

Det er alle oppskrifter. Gjør billeter fra den guddommelige bæren, slik at i den kalde vinteren vil du bli varmet av minner om sommeren.

Bon appetitt!

Larissa Shuftaykina