De farligste og forferdelige broene i verden

Mest опасные и страшные мосты в мире
Se videoen, hvis du er for lat til å lese

Hvis du er redd for høyder, bør du definitivt ikke gå på disse broene. Selv bildene av disse broene vil gjøre deg svimmel.

Blant de høyeste og mest forferdelige broene Du finner Millau-viadukten i Frankrike, som er den høyeste broen på planeten og den høye hengende broen til Hussaini i Pakistan, med store hull mellom de tynne trebrettene.

Du vil også nesten ikke glemme følelsene du opplevde da du besøkte Inca-kabelbroen og glassbroen i Kina, hvor du kan se en kilometer avgrunn under føttene.


1. Broer på Mount Ai-Petri, Krim

Hvis du drømmer om å oppleve utrolige følelser, bør du se på fjellet Ai-Petri, som ligger i Krimfjellene. Det er en del av Ai-Petrinskaya Yayla massivet. Du må også ha det utrolige motet til å gå på trehengsbroer som er satt i en høyde på 1.230 meter.

1.jpg

Det er verdt å merke seg at å gå langs en slik bro er ganske trygg, fordi på det er etablert kontinuerlige forsikringslinjer. På dette stedet kan du også tilby rupshopping – du hopper fra en høyde på 1 230 meter, med et tau festet til beina, flyr 110 meter på 4 sekunder.

2. Den farlige broen gjennom Huashan, Kina

Du bør ha jernnervene til å risikere å gå en av de farligste veiene i verden, gå gjennom Huashan – en av de 5 hellige fjellene i taoismen i Kina.

2.jpg

Fjellet ble kjent for hele turistverdenen ikke bare takket være utrolige vakre steiner, men også en svært kompleks og farlig oppvekst til toppmøtet.

En smal fjellsti med lave skinner er en bro mellom flere topper. Det vil du føre opp og ned med store høyder. På denne broen kan du nå en høyde på 2.130 meter. Hvis du våger å gå langs denne broen, så vil du se mange taoistiske klostre, pagoder, templer og en bro underveis..

3. Hussaini Bridge – den farligste broen i verden

Fans av ekstrem underholdning bare passere ikke broen til Hussaini, som ligger i Pakistan. Denne aktive broen gjør det mulig å krysse Guntza-elven. Hvis du vil krysse denne broen, vær forberedt på det faktum at en sterk vind vil svinge deg, og de store hullene mellom brettene vil ikke tillate deg å bevege deg raskt.

  Morsomme fakta om sloths

3.jpg

Gjennom broens historie drap mange lokalbefolkningen i et forsøk på å flytte den. Det er verdt å merke seg at dette er den andre broen, og den første ble ødelagt, siden den ble bygget for lenge siden, og i mange år har sterke vind skadet tynne tau og brett.

Flere elementer av den gamle broen forblir fortsatt, og de kan ses ved siden av den nyere broen. Til tross for at den andre broen ble bygget senere, er det vanskelig å kalle det pålitelig. han var også laget av tau og brett.

Broen er så gammel at selv lokalbefolkningen ikke vet når den ble bygget. Tid og vær sparer heller ikke ham – mange brett har allerede mislyktes, noe som økte gapene mellom brettene betydelig.

4. Bridge Trift – den lengste hengebroen i Alpene

Denne broen er den lengste hengebroen i Alpene. Det ligger i en høyde på ca 100 meter over Lake Trift i kantonen Bern, Sveits. Først ble broen bygget for elektrisk og vanninstallasjon i nærheten av Tryptbreen.

4.jpg

For å gjøre broen sikrere, ble det i 2009 modernisert – flere deler ble forbedret, spesielt systemet av ståltau. Siden 12. juni 2009 er broen åpen for alle kommende.

Les også: 7 fantastiske boligbroer i verden

5. Titlis Cliff Walk – den høyeste hengebroen i verden, de sveitsiske alper

Denne hengebroen er den høyeste av sitt slag i Europa. Byggingen avsluttet i desember 2012. Broens høyde er ca. 3000 meter, lengden er ca. 100 meter, og bredden er mindre enn en meter – 91,4 cm.

5.jpg

Broen ble bygget til ære for 100-årsjubileet for Ice Flyer Chairlift, som ligger ved siden av den, og som ble åpnet i 1913.

Nesten alle byggematerialer ble levert med taubane, og større deler ble levert med helikopter. Én side av broen fører til taubanen og den andre til 140 meter midtgangen, som ligger på sørsiden av Titlis, som ble kuttet rett i isbreen.

Det bør bemerkes at broen er så sterk at den er i stand til å tåle en vekt på mer enn 500 tonn og vindkast med større enn 190 km / t. Dette gjør broen veldig trygg, men for å passere gjennom det, vil ikke alle bestemme seg.

Broen er åpen døgnet rundt hele året, og du kan besøke det gratis.

6. Den lengste glassbroen i verden over den kinesiske dalen Pinyan

Denne glassbroen forbinder de to toppene og strekker seg over den kinesiske dalen Pinhyang på en høyde på ca 180 meter. Gulvet er gjennomsiktig, siden det er laget av glass, som tåler store overbelastninger.

6-2.jpg

Broen i seg selv er sterk nok til å motstå store temperaturvariasjoner (opptil 60 ° C), samt sterk vind (opptil 220 km / t). For ikke å måtte tørke broen etter turister, ble det besluttet å tilby skostrekk, noe som gjør at du kan gå på broen.

  10 + kjendiser som vokste foreldet til obskurityspunktet

6.jpg

Det er verdt å merke seg at, til tross for påliteligheten, tør alle ikke å gå på broen.

En gang var turisterne redd alvorlig etter at en av dem falt en metallmugg på glasset, og det sprakk litt under føttene. Etter det ble broen stengt for reparasjoner.

Les også: Den lengste broen over vannet i verden ble åpnet

6-1.jpg

7. Sky Bridge (Langkawi Sky Bridge) – den vakreste broen i verden

Nær den nordvestlige kysten av Malaysia finner du øya Langkawi. Dette er et veldig vakkert sted hvor du kan nyte regnskogen, sandstrender og klart vann i Andamanhavet.

7.jpg

Til alle besøkende på øya kunne se sin skjønnhet fra et fugleperspektiv, ble det besluttet å bygge en bro over kløften. Broen har lengde på 125 meter og ligger i en høyde på 700 meter, som tillater turister å se hele øya, som i håndflaten din. Bredden er 1,8 meter.

Ved konstruksjonen av brua var sikkerheten førsteprioritert: doble stålruller, trådnett, og tregulv under brystet. Det sørger også for evakueringsruter. Med hjelp av denne broen kan turister passere fra en topp av fjellene i Ganung til en annen, stoppe ved trekantede visningsplattformer.

For å klatre på denne broen trenger du en taubane, som består av 2 deler, og har en lengde på 2 200 meter.

8. Suspensjonsbro over Oia-elven

Denne broen er en av tre unike hengebroer i Shikoku, laget av treplanker, avstanden mellom dem er 20-30 cm, festet med to solide stykker vin.

8.jpg

Lengden på denne broen er 45 meter, og bredden er 2 meter. Broen whist over elven i en høyde av 14 meter.

Flytter videre langs elva Iya, kan du se en dobbel bro kalt Oku Oia, bestående av en mannlig og kvinnelig bro.

9. Suspensjonsbro Gumgang (Geumgang) over avgrunnen i National Park Deidunsan

Daedunsan Park ligger i Jeollabuk-do-provinsen i Sør-Korea.

9.jpg

For å komme til hovedattraksjonen – høye steinete topper – må du passere langs en smal bro som ikke bare kan forskyve, men også inkluderer en vertikal trapp.

Etter å ha nådd toppen, kan du nyte en fantastisk utsikt over de vakre skogene, grønn om sommeren og crimson i høstmånedene.

10. Viaduc de Millau – den høyeste transportbroen i verden

10.jpg

Denne viaduken passerer gjennom dalen av elven Tarn, nær byen Millau i Sør-Frankrike. Millau er den endelige lenken til A75, som ble bygget for å gi høyhastighets trafikk fra hovedstaden til byen Beziers.

Broen er så stor at det noen ganger skyer svømmer under den og på sitt høyeste punkt Broens høyde overstiger høyden på Eiffeltårnet.

11. Suspended broer i nasjonalparken Tsingi-de-Bemaraha

11.jpg

Parken er Tsingy de Bemaraha, som ligger i den vestlige delen av Madagaskar. Faktisk er parken et stort kalksteinplateau dekket med skarpe spirer.

Over de skarpe geologiske formasjonene henges suspenderte trebroer, som utad er ikke veldig trygge.

12. Bridge Royal Gorge – den høyeste broen i USA

Broen står over Arkansas River, Colorado, i en høyde på 291 meter. Den ble bygget i 1929, og til 2003 ble ansett som den høyeste broen i verden. For øyeblikket er det den høyeste broen i USA.

  Test: Mål din karisma

12.jpg

Målet var å skape en kommersiell attraksjon, og det viste seg – broen er det mest populære landemerket i staten.

Det er verdt å merke seg at broen til Roy Bridge er omgitt av samme park. Her kan du spasere rundt en liten dyrepark, ri en liten utenbordsmotor som gjør at du kan se hele canyonen, samt gå ned til Arkansas River.

13. Ubain, Amarapur, Myanmar – den eldste teakbroen i verden

Denne trebroen er den lengste og eldste teakbroen i verden. Den forbinder byen Amarapura med en liten landsby forstad, og krysser også Tauntome-innsjøen.

13-1.jpg

Ubain Bridge er laget av to deler og dens totale lengde er ca 1,2 km. Segmentene er innrettet slik at en vinkel på 150 grader dannes mellom dem.

Først sto broen på noen logger. Nå er det 1 086 av dem, men noen har blitt erstattet av betongstolper, da treet roter og må byttes ut. Over tid vil alle loggene bli erstattet av sterkere poler.

13.jpg

På broen finner du dekket verandaer med benker, og på enkelte steder er det spesielle passasjer for båter.

Ifølge noen opplysninger ble broen bygget i midten av 1800-tallet, og hovedmateriellet for konstruksjonen på den tiden var et teak-tre.

I 2013 ble det besluttet å installere sikkerhet på broen, da noen lokalbefolkninger begår ulovlige handlinger mot turister.

14. Uvanlige apebroer i Vietnam

Disse broene finnes i den sørlige delen av Vietnam nær Mekong Delta. Noen tror at disse broene ble bygget for aper, men faktisk er de veldig hjelpsomme til lokalbefolkningen.

14.jpg

For å bygge en slik bro, brukte innbyggere tykke stammer av bambus. Siden slike stengler er ganske glatte, blir det vanskelig å bevege seg rundt broen. Skinnene er skapt mer til dekorasjon, siden de ikke i stor grad hjelper de som bestemte seg for å krysse broen.

Under broenes passasje må turister knuse, og fra en avstand er de litt som apekatter. Det er kort ape broer, Det er lenge, det er høyt og lavt, men alle har samme form.

Det bør også legges til at disse broene er ganske skjøre, og de kan bryte når som helst, så det er dobbelt farlig å gå på dem.

15. Vakkert skåret brokrok Carrick-Red (Carrick-a-Rede Rope Bridge)

Bildet viser en bro i 1888 og 2015. Denne hengebroen finner du i Nord-Irland.

15-1.jpg

15-2.jpg

I løpet av de siste århundrene har broen blitt styrket flere ganger og redone. Hans nåværende utseende ble anskaffet av Carrick-Red i 2008.

15.jpg 

Da den bare ble bygd, hadde broen en rygg bare på den ene siden, men etter at den ble styrket, laget de en rekkverk på begge sider for sikkerhet. Og likevel, ikke alle vil våge å gå på det, tk. ned ligger steinblokker, og selve broen er på en anstendig høyde.

16. Den gamle broen av Qeswachaka, Peru

Lengden er 36,6 meter, og denne broen kastes over elven Apurimac, som strømmer gjennom den peruanske provinsen Canas. Broen henger også over kløfter og kløfter, slik at utsikten åpner seg veldig vakkert. men Ikke alle kan nyte disse artene, siden å gå på en bro er farlig.

16.jpg

Kesvachaks kabelbro er håndvevet av lokale indianere. Omtrent en gang hvert to år (noen ganger oftere), kommer lokalbefolkningen til brobyggingsfestivalen og begynner å veve broen igjen.

Teknikk for veving går ned fra generasjon til generasjon. Det antas at den aller første prøven av Kesvachak ble skapt av Incas.

17. Bro over fjellet på toppen av Aiguille du Midi, Frankrike

17.jpg

Selv om denne broen er veldig høy – 3.842 meter over havet – det er ganske kort. I tillegg tilbyr det en fantastisk utsikt over Alpene.

Og likevel, for å nå Aiguille du Midi-broen, må du klatre på taubanen, som er ca 3 km lang.

På selve broen er det en plattform hvor du kan stoppe og nyte utsikten.