Horoskop Scorpion

SkorpionenTil tross for at elementet i Skorpionen er vann, er dette tegnet med sin lidenskap og kraft meget nær brannskiltene. En person født under Skorpionens tegn er et dypt, sterkt vann, speil-ro i den rolige og ukuelige faren i en storm.

potet с мясомSom alle vannmerker har Scorpio svært inerte spisevaner. De er dannet i barndommen og forblir for livet. Dette skiltet krever mye tid og krefter for å endre kostholdet, hvis dette plutselig krever omstendigheter. På grunn av denne særegenheten er skorpionene i stor grad gissel til foreldrene sine: hvis foreldrene spiser balansert og variert i foreldrenes familie, vil skorpionen barnet følge prinsippene for sunt å spise hele livet. Hvis foreldrene ikke betalte nok oppmerksomhet til barnets ernæring, vil han fortsette å spise halvfabrikat og hurtigmat.

Vanligvis Scorpios er gode til å forberede enkle grunnretter: stek poteter og kjøtt, lag en enkel suppe, bake en enkel kjeks. Før utviklingen av kulinariske triks, kommer dette tegnet vanligvis ikke til dette punktet. Og ikke fordi de er dårlige kokker eller ikke liker velsmakende mat - dette gir bare ikke spørsmål. Faktum er at Scorpios ikke ser poenget i nye oppskrifter, når det er bevist gamle. De vil aldri kjede seg med tradisjonelle retter fra barndommen. Det skjer at selv små endringer i den kjente oppskriften (for eksempel tilsetning av nye krydder) forårsaker forargelse i konservativ-skorpionen. Samtidig har Skorpionen ingenting mot de samme krydder i eksotiske retter.

risottoDette skiltet er klar til å eksperimentere bare med helt nye retter og produkter. Skorpioner kan enkelt mestre oppskriften på risotto eller thailandsk suppe, men de vil bare lage disse rettene ved spesielle anledninger eller for å overraske gjester. For deg selv er det ingenting bedre enn beviste oppskrifter fra barndommen. På besøk eller på ferie i utlandet er Scorpios glade for å prøve nye matvarer og retter, men sannsynligheten for at de vil inkludere dem i deres daglige kosthold, er ekstremt liten. Så hvis Scorpio er så interessert i spesialretten din at oppskriften spør, vær stolt - du forbereder guddommelig.

Thai супI sannhet er det veldig enkelt for Scorpio å behage. For dette trenger du ikke en gang å kaste bort tid på å forberede komplekse retter. Det er nok å vise at maten er tilberedt med kjærlighet, med hensyn til hans preferanser og spesielt for hans ankomst. En annen måte å erobre Scorpio er uvanlige smakkombinasjoner (salt og søt, krydret og søtt, kjøtt og frukt). Men i dette tilfellet må du være sikker på at du ikke forsøker å være hellig og ikke forvrenger din favoritt Scorpion oppskrift.

Takket være konservatisme i å spise, har skorpioner vanligvis ikke alvorlige fordøyelsesproblemer. På grunn av overdrevenhet eller på grunn av uoppmerksomhet til ingrediensene kan imidlertid problemer med overvekt starte. Skorpioner er tilbøyelige til å overspise, fordi de ved å se på deilig mat, ikke kan kontrollere seg selv. Noen kvinner født under dette skiltet, gjør ikke hjemmelagde kaker bare fordi de er redd for overvekt - det er umulig å spise bare et stykke hjemmelaget kake, og la resten være i morgen.

Horoskop ScorpionKulinarisk konservatisme Scorpios kan spille med dem en grusom spøk. Etter å ha blitt vant i barndommen og ungdomsårene, for ikke å begrense seg til søtsaker eller kjøttdeileder, kan Scorpions ikke lenger gjøre uten butikkakler, yoghurt og pølser. Men hvis tidligere deres kvalitet var helt annerledes, og den unge organismen brente alt uten spor, så etter årtier er produktene i butikkene ikke det samme, og kroppen krever økt oppmerksomhet. Situasjonen er komplisert av det faktum at mange skorpioner ikke føler smakenes nyanser, og hvis endringer i sammensetningen og smaken av mat forekommer sakte, merk ikke forskjellen. For å overbevise dem om skadene av kjente produkter, kan det bare være en utvidet liste over ingredienser.

müsli с ягодамиSkorpioner bryr seg ikke om andres oppfatning, så de er usannsynlig å lage mat på en persons oppskrifter eller bruke en persons dietter. Det meste som Skorpionen trenger fra kokebøker, er måtene å lage mat uten mat, tradisjonelle retter av verdens mat og kanskje de nøyaktige proporsjonene av ingrediensene til baking. Som for dietetics, vil Scorpios ikke søke enkle måter å miste vekt i form av et "kefir" eller "vannmelon" diett. De vil nærme seg problemet på alvor: de vil studere egenskapene til produktene, beregne kalorier og forsøke å øke andelen av kalorimat i dietten. Heldigvis er Scorpios veldig glad i grønnsaker, frukt, bær, nøtter og andre gaver av naturen, så overgangen vil ikke være vanskelig.

Til vegetarisme, veganisme og råmatskorpioner er ikke å si at det er negativt, heller - likegyldig. De tror ikke at produkter av animalsk opprinnelse er skadelige. Hvis Scorpio flytter til vegetabilsk mat, så bare for religiøse eller etiske grunner.

limHvis Skorpionen mottar gjester, ikke forvent å se på bordet raznosolov og topper av kulinarisk kunst. Det vil være enkel hjemme mat, men i store mengder, eller alt det beste fra nærmeste butikk. For Scorpio, på et festbord, er et mer hyggelig selskap viktigere, så han vil være mer oppmerksom på kommunikasjon enn å spise. Tross alt er mat bare en bakgrunn for en vennlig samtale, og alkohol er dens litmus eller vektor.

Snakker om alkohol. Skorpionen med sin lidenskapelige natur bør holde seg unna sterke drikker. Uendens med alkohol for ham kan ende i langt farligere konsekvenser enn for andre tegn. De som er født under skorpionens tegn, liker vanligvis drinker med rik smak og aroma: tørrrøde viner, tinkturer og likører. Dette tegnet anbefales sterkt ikke å blande flere typer alkoholholdige drikkevarer, og unngå cocktailer. Raskt gjenopprette fra overdreven libations Scorpios hjelper en god del av nybrygget svart eller grønn te.

Ссылка на основную публикацию
2019