10 utrolige sjødyr oppdaget nylig

10 невероятных морских существ, обнаруженных недавно

Hvis du liker fiske, bør du være forberedt på forskjellige, uventede overraskelser.

Disse skapningene var heller Fiskere fanget eller kastet i land.

Disse dyrene kan sjelden ses i det naturlige habitatet, siden de bor i en dybde vekk fra menneskelige øyne. Og når vi møter dem, er deres utseende noen ganger ganske skremmende.


Merkelige skapninger

1. Goblin haien

sushestva-1.jpg

Denne skummel haien ble fanget av fiskere utenfor Australia på sørkysten av New South Wales. 

sushestva-1-1.jpg

En hajgoblin, også kjent som et haihus, kan sjelden ses på overflaten, siden de bor på en dybde på ca 1200 meter under vann.

2. Beltfisk

sushestva-2.jpg

Denne store fisken, som ligner en slange, lever også på store dybder. 

Les også: På Sakhalin er en merkelig vesen blitt kastet i land

sushestva-2-2.jpg

Det er svært sjelden å bli funnet, men i de siste 5 årene har det vært flere tilfeller da disse fiskene ble kastet i land.

3. Fisk med to munner

sushestva-3.jpg

Denne fisken med to munner ble oppdaget av en fisker i Sør-Australia. 

sushestva-3-1.jpg

Fiskeren så denne brasen for første gang: To munn var forbundet, og da øvre munn åpnet og lukket, ble den nedre munnen lukket.

4. Forhistorisk Betalt hai

sushestva-4.jpg

Denne skremmende skapningen ble også fanget i nærheten av Australia. Den plukkede haien er en av de eldste dyrene som eksisterte for 80 millioner år siden.

Les også: I Australia fanget en forferdelig forhistorisk hai

Havdyr

5. Sør-amerikansk fisk paku

sushestva-5.jpg

Denne skremmende fisken ble fanget i Michigan, USA. Fiskpacu refererer til sydamerikansk ferskvannsfisk, slektninger av piranhas, men i motsetning til piranhaen i henne rette firkantede tenner, som minner om mennesket. Folk hevdet at det kan smertefullt bite menn for et kausalsted, hvis det er i nærheten. Men forskere hevder at det er lite sannsynlig.

6. Gorgonens leder

10 utrolige sjødyr oppdaget nylig

Selv om skapningen er mer som en fremmed, er det en slangehale, kalt Gorgons hode. Denne representanten ble funnet i Singapore. Snake Snegler De er sjødyr som ekkodermorter med forgrenede kjøttfulle “hender”, som vri som slanger. De er fjerne slektninger av sjøstjerner.

7. Hårete cyanid

sushestva-7.jpg

Fra tid til annen kaster man maneter, men sjelden sett den største maneter i verden – et hårete cyanid. De største representanter for disse maneter når 2,4 meter i diameter.

8. Biloba

sushestva-8.jpg

Pylozuba kan sjelden bli funnet på kysten, da disse fiskene vanligvis svømmer i det åpne hav. Dette funnet ble oppdaget av fiskere i North Carolina. Pylozub er tilbøyelig til kannibalisme, det vil si å spise representanter av sitt slag.

9. Pelagisk stor hai

sushestva-9.jpg

Denne merkelige arter haien vasket i land på Filippinene. Haien hadde en hale på 4,5 meter i lengde. Pelagisk bigmouth hai er en svært sjelden art, og for hele tiden ble det funnet kun rundt 60 representanter.

Ukjente skapninger

10. Montauk Monster

sushestva-10.jpg

Kroppen av denne skapningen ble kastet i land i Montauk i New York, USA. Offisielt har skapningen aldri blitt identifisert, men mange tror at dette er vaskebjørnets lik.