De vanligste feilene i treningsstudioet | jocelynkelley.com

De vanligste feilene i treningsstudioet

Mest распространенные ошибки при занятиях в тренажерном зале

Mange ser frem til å gå på treningsstudioet. Der får de muligheten til å lindre stress, møte nye mennesker, og også komme til skjemaet.

Alle ønsker å se og føle seg bedre, men Gym er et flott sted å oppnå ønsket.

Men her, i tillegg til et stort antall muligheter, er det også et stort rom for å gjøre feil. 

Derfor, hvis du ikke bruker treningsstudioet på riktig måte, vil du ikke oppnå ønsket resultat, forbli skuffet og deprimert.

Contents

Sport ernæring er farlig for helse

De som ønsker å øke muskelmassen, bruker sportsnæring, noe som ikke bare er ganske dyrt, men også ifølge noen helseskader.

Mange lurer på om sportsernæring er farlig og hvorfor det ikke er billig i det hele tatt. For å svare på disse spørsmålene, se den korte videoen nedenfor..

25. Tren i treningsstudioet begynner aldri uten en dynamisk oppvarming av musklene

De vanligste feilene i treningsstudioet

Før du begynner en hvilken som helst treningsøkt, må du forberede musklene for arbeid. Du bør ha økt muskeltemperatur, og nevromuskulære veikryss bør være klare for den kommende belastningen.

Dynamisk strekk er den vanligste måten å unngå skader under trening og friidrett. Studier viser at dynamisk strekk er bedre for å hjelpe musklene å få energi enn statisk strekk.

24. Løft aldri tungt vekter alene når du trener i treningsstudioet

De vanligste feilene i treningsstudioet

Når planene dine er å løfte tunge vekter, bør du definitivt tenke på det ved siden av deg var en venn, som vil spille en rolle som korrektor i dine øvelser, og vil overvåke din sikkerhet.

Hvordan velge riktig treningsprogram?

Videre vil han sikkert motivere deg til aktivt arbeid, noe som gjør treningsprosessen morsom og effektiv.

23. Gjør aldri unnskyldninger for deg selv, hvis du ikke går til treningsstudioet

De vanligste feilene i treningsstudioet

Uansett hvor opptatt du er, må du bare gjenoppbygge timeplanen din slik at den har tid til sport. Tross alt er dette helsen din!

Hvis du vil være sunn, må du ha tid til å fokusere på deg selv. Selv en 10 minutters treningsøkt er bedre enn ingenting. En effektiv måte å kvitte seg med, er å bruke et treningsstudio.

Fyll det med enkelt utstyr som er lett å lagre. I så fall vil du ikke lenger ha noen unnskyldninger, for eksempel: "Jeg hadde ikke tid til å gå frem og tilbake på forhåndstidspunktet".

22. For å starte øvelser i treningsstudioet må du ha en klar plan

De vanligste feilene i treningsstudioet

Kom til treningsstudio, har ingen anelse om hva du skal gjøre det, er bortkastet tid. Trening i dette tilfellet vil være ekstremt uproduktivt. Derfor bør du vurdere planen før du går inn i hallen. Ideelt sett bør treningsplanen være planlagt i lang tid.

En måte å kvitte seg med med å skrive en plan er å jobbe med din personlige trener, så du vil spare tid på å tenke gjennom treningsstadiene. Treneren vil lage en plan tydelig i samsvar med dine behov og oppgaver.

21. En av reglene for hvordan man trener i treningsstudioet, er ikke å gå til en full mageøvelse

De vanligste feilene i treningsstudioet

Hvis du planlegger å trene innen en time etter et fullt måltid, vil magen din fortelle deg sin utilfredshet. Hevelse, kvalme, diaré eller økt gassfrigivelse kan oppstå..

Selvfølgelig, hvis du planlegger å svette aktivt i hallen, trenger du energi for dette, Gi kroppen din minst to timer for å fordøye mat. Du kan også trene på en tom mage, for eksempel om morgenen før frokost.

Gjennomsnittlig intensitet i kardiobelastningen er den mest egnede treningsformen som kan gjøres på tom mage. Det brenner mer fett, sannsynligvis fordi glykogenbutikkene er svært lave.

20. For nybegynnere i treningsstudioet må du vite at du må overvåke rensligheten til simulatorene etter å ha brukt dem

De vanligste feilene i treningsstudioet

En av de verste måtene å få venner på treningsstudioet, er å etterlate spor av svette på hver av simulatorene du brukte. Etiquette i treningsstudioet - dette er det som må observeres som standard, Men hvis du er nødt til å minne om dette, så er det minst garantert utseende fra deg.

Ta enten et håndkle med deg, eller bruk papirhåndklær, som vanligvis er i alle rom.

19. For riktig opplæring i treningsstudioet, vær ikke redd for å be om hjelp

De vanligste feilene i treningsstudioet

Hvis du ikke vet hvordan du bruker noen simulator, ikke vær redd for å spørre noen om det. Det er usannsynlig at du vil bli nektet. Vanligvis deler folk på treningsstudio ett mål, og de er glade for å hjelpe hverandre.

18. Slik går du riktig inn i treningsstudioet: Ikke avtale utelukkende med hjertebelastning

De vanligste feilene i treningsstudioet

Ikke vær den personen som kommer til treningsstudio hver dag for å bruke bare kardio trenere, og deretter forlater. Til slutt vil det ikke føre til noe. Du mister mye hvis du ikke tar hensyn til å øke skalaene.

Hvordan forbedre sporten - tips fra eksperter

Kvinner, som regel, ignorerer denne merknaden, fordi de tror at som et resultat av kraftbelastninger vil de få uttalt muskler, som menn, selv om det faktisk ikke er. Det er mange grunner til at kvinner må engasjere seg i å løfte vekter sammen med menn.

En av dem er det når man løfter forskjellige vekter som energi er veldig ofte brukt fett. Hvis du øker tilstrekkelige vekter med kort hvilepause mellom tilnærmingene, vil du brenne det samme antall kalorier som du bruker under "kardial" treningen.

Kardiobelastninger er helt sikkert ekstremt nyttige for arbeidet i hjertet ditt, men ignorer ikke vedlikehold av muskelton og fettforbrenning som du mottar under løfting av store vekter.

17. Hvis du bare begynte å trene i treningsstudioet, vær ikke redd for skalaene som andre mennesker reiser

De vanligste feilene i treningsstudioet

I nesten hvert treningsstudio er det sterke, store menn som løfter vekter som er ekstremt tunge i tankene dine, og så kaster de ganske ofte på gulvet. En av grunnene til at noen slutter å trene, er det de blir bare mobbet av slike tungvekter.

Vær imidlertid ikke oppmerksom på dem, de er i deres "sone" og merker ikke engang deg. Bare ta den vekten som passer deg, og rolig trene, ikke betale noen oppmerksomhet.

16. Glem aldri riktig klær til treningsstudioet

De vanligste feilene i treningsstudioet

Riktig valgt klær under treningen har ikke bare innflytelse på kvaliteten på treningen, men også på sikkerheten. Bruk alltid tettsittende sko i treningsstudioet. Det vil beskytte fingrene dine under trening, eller til og med redde dem hvis du plutselig faller på føttene din tungvekt.

Hvis du planlegger en løpende øvelse, er det i dette tilfellet også vanskelig å gjøre uten de riktige skoene. Det er absolutt nødvendig å ha med deg hver gang du går på trenings-klær, sportssko og et håndkle.

15. Hvis du bestemmer deg for å delta i et treningsstudio, må du huske at det er bedre ikke å gjøre en øvelse i det hele tatt enn å gjøre det feil

De vanligste feilene i treningsstudioet

Hvis du ikke er sikker på at det er riktig å gjøre dette eller øvelsen, må du ikke begynne å gjøre det før: a) Ikke spør din personlige trener; b) Les ikke den aktuelle litteraturen.

Feil øvelse, spesielt hvis dette innebærer å løfte tunge vekter, kan forårsake alvorlig skade. For eksempel er en vanlig feil i å utføre angrep å overføre vekt til tå istedenfor hælen. Dette gir større belastning på knærne i stedet for å svinge gluteal musklene.

14. Utfør et sett med øvelser i treningsstudioet, og gjør ikke treningsøktene dine til en rutine med en daglig repetisjon av det samme

De vanligste feilene i treningsstudioet

Kroppen din må være i konstant spenning for å tilpasse seg, forandre seg og bli bedre. Hvis du gjør det samme hver dag, så din kroppen vil bli vant til det til disse øvelsene, og så vil prosessen med tilpasning helt stoppe.

Dette er en av hovedårsakene til mangelen på gode resultater i gjennomføringen av treningsprogrammer. Hvis du sluttet å gå ned i vekt under trening og miste fettmasse, så er det først og fremst verdt å sjekke innholdet i treningen.

De 10 største feilene du gjør i treningsstudioet

Alt kan skje fra det faktum at du er besatt av de samme øvelsene. Hovedårsaken til at folk gjør de samme øvelsene, får glede av det de gjør.

Dette gir dem et høyt nivå av komfort. men, Gym er ikke et sted å lete etter komfort. Komfortable treningsøkter gir ingen resultater! Arbeid på det du ikke liker. Din svakhet er grunnen til at du ikke forplikter seg til å utføre nye øvelser. Bli kvitt din svakhet og se resultatet!

Regler for treningsstudioet

13. Ikke stol for mye på simulatorene

De vanligste feilene i treningsstudioet

Simulatorer gjør selvfølgelig trening veldig effektiv, men dette betyr ikke at de skal være midt i din oppmerksomhet. Hvis det meste av treningen du gjør på simulatorene, vil du ikke oppnå de beste resultatene. Simulatorene arbeider i et bestemt bevegelsesområde, så aktivering av hovedmusklene er ikke så aktiv.

Fri vekt bidrar til at du bruker vekten din på full kapasitet og selv kontrollerer situasjonen. Når øvelsen innebærer mer muskler, får du mer styrke og brenner flere kalorier. De er mye mer universelle, så det er tilrådelig å bruke alt i et kompleks.

12. Ikke løft for tungt for deg, men slapp ikke av for lett

De vanligste feilene i treningsstudioet

Ofte er denne regelen lik mennene å bryte når for store vekter blir løftet og kvinner som løfter for lys. Det er flere forklaringer på hvorfor dette ikke skal gjøres.

Hvis du øker mer enn du kan overmanne, skjer følgende: øker risikoen for skade betydelig, fordi øvelsen kan utføres feil på teknikken. Videre, musklene som du tror skal fungere på dette tidspunktet, faktisk, virker ikke.

Som et resultat får du ikke mer enn en normal demonstrasjon av dine "evner", mens du ofrer dine skjemaer.

Ellers, når vekten er for liten, mottar musklene ikke riktig belastning, de vokser ikke og kaloriene blir ikke brent.

Å finne riktig vekt for deg er en vanskelig oppgave, men etter å ha funnet et mer egnet alternativ for deg, pass med det minst 8 treningsøkter, og deretter gradvis begynne å øke vekten.

11. Gjør aldri fartøvelser

De vanligste feilene i treningsstudioet

Å gjøre øvelser med stor fart vil aldri gjøre deg noe bra. Personer som har det travelt med å utføre denne eller den øvelsen, uten å gå gjennom et komplett spekter av belastninger på en bestemt gruppe muskler, vil ikke oppnå noen resultater.

For trening for å være effektiv, fokus på gjentakelser. Sørg for at du gjør øvelsen riktig og føler hvordan musklene dine fungerer..

Hastighet dreper. Langsom trening vil aktivere arbeidet til alle involverte muskler. Tid og fart kan ofte føre til en eksplosjon. Gym er ikke stedet for ham.

10. I treningen bør treningsstudio ikke ha øvelser for en tilnærming

De vanligste feilene i treningsstudioet

Hvis dette ikke er de første ukene av treningen, bør du ikke gjøre bare én tilnærming. I de fleste tilfeller er dette 3-5 tilnærminger avhengig av øvelsen. For å bli sterk og hard, må du utfordre muskelmasse. En tilnærming kan ikke takle oppgaven.

9. Ikke overexert deg selv hvis du svinger pressen i treningsstudioet eller andre muskler

De vanligste feilene i treningsstudioet

Ikke tenk på det faktum at hver gang du burde bokstavelig talt drepe deg selv i treningsstudioet for å oppnå resultater. Overbelastning er resultatet du får når kroppen din slutter å samarbeide med deg.

Hvordan overvinne hindringer for en aktiv livsstil?

Denne kombinasjonen av symptomer som ekstrem tretthet, langvarig smerte, depresjon, irritabilitet og mye mer.

Det bør ikke antas at smerte og tretthet ikke bør være til stede. Det er nødvendig å føle linjen. For å unngå denne typen problemer, bør du få nok søvn, spis godt og skift treningsøktene dine med aktiv hvile.

8. Start treningen på treningsstudioet, ikke bare fokusere på de synlige musklene

De vanligste feilene i treningsstudioet

Orientering bare til musklene som vil bli synlige på stranden - dette er en stor feil. Mest synlige muskler er av sekundær betydning og har liten effekt på resten av kroppen.

For eksempel er biceps en veldig liten gruppe muskler. Derfor, hvis treningen din er basert på å pumpe dem, styrker du ikke din helse sterkt, og kroppen din under trening vil brenne svært få kalorier.

Ikke glem de indre musklene, og så er kroppen din nødt til å takke deg med takknemlighet.

7. Hvis du vil se resultatene, ikke kom til treningsstudioet for å snakke

De vanligste feilene i treningsstudioet

Selvfølgelig har treningsstudioet noe sosialt aspekt. Det er klasser i aerobic, yoga, dans, hvor du kan finne tid for kommunikasjon, men fortsatt, hvis noen er veldig opptatt av saken, ikke bry deg om ham.

Og generelt er den beste tiden for dating, hvis du fortsatt bestemmer deg for å få dem, umiddelbart etter å ha kommet til treningsstudioet, før leksjonen begynner, etter trening, eller til og med i en kort hvile når du vil drikke vann.

Det viktigste er å forstå, når det er aktuelt, og når du ikke skal starte en samtale med noen. Hvis en person bare spaserer rundt i rommet, er det ganske mulig at han ikke vil motsette seg og vil støtte en enkel samtale.

Hvis personen i hodetelefonene eller bare gir inntrykk av at han er veldig opptatt, må du ikke gå til ham. Generelt, hvis det sosiale aspektet i treningsstudiet er minimert, vil det tillate deg å konsentrere mer om oppgavene som er tildelt.

6. Finn nye treningsstudioer

De vanligste feilene i treningsstudioet

Rådet for periodiske endringer i treningsplanen har allerede vært. Men det er også viktig hvis du har muligheten, Endre og treningsstedet. Finn nye gode saler, så du vil alltid ha en reserveplan hvis du plutselig kjeder seg.

Du kan til og med prøve å trene utendørs.

5. I treningsprogrammet i treningsstudioet, bør du være mer oppmerksom på beina

De vanligste feilene i treningsstudioet

Våre ben er de største og mest kraftfulle muskelgruppene. Hvis beina er godt polstret og sterk, så er det mest sannsynlig at hele kroppen din også vil følge deres eksempel. Det er mange benøvelser, som involverer overkroppen.

Med føtter til en person kan brenne mye kalorier, samt bygge opp en stor mengde styrke.

Begynnelsen av klasser i treningsstudioet

4) Ikke bruk bare med løftevekter

De vanligste feilene i treningsstudioet

Løfting av vekter vil etter hvert gi deg alle de estetiske fordelene du drømmer om, men likevel ikke glem hjertet og lungene dine. Selv om du er en kroppsbygger, Du bør regelmessig gi kroppen en hjertebelastning, For å hjelpe ditt hjerte og lunger jobbe effektivt.

Kardiobelastning, blant annet, brenner aktivt kalorier, men det meste av energien går fortsatt ut av glykogenbutikkene.

3. Ikke forsøm statisk strekk

De vanligste feilene i treningsstudioet

Etter trening, når musklene er oppvarmet, er det på tide å utføre en statisk strekk. Det kan øke din "bevegelsestrekning", mobilitet, og det hjelper kroppen til å komme seg.

Tre minutter med trening en uke, og du er slank

Det adskiller seg selvfølgelig fra en dynamisk oppvarming, som du må gjøre før treningsøkten begynner. Hver statisk strekkøvelse skal utføres i minst 30 sekunder. Med alderen blir våre muskler stivere og ikke så mottagelige for ekstern påvirkning, så varigheten av øvelser med tiden skal økes.

Denne typen strekk slapper av i kroppen og kan forhindre forekomsten av alvorlig ryggsmerter.

2. Ikke trene uten vann

De vanligste feilene i treningsstudioet

Vann har en utrolig effekt på kroppen vår og på helse generelt. Kroppen trenger vann for å fungere normalt, spesielt under intens trening.

Den enkleste måten er alltid å bære en flaske med vann, du kan legge til litt sitronsaft til det.

1. Ikke la kroppen din gå uten "tanking" etter en intens trening

De vanligste feilene i treningsstudioet

Etter en tung trening er musklene dine i katabolsk tilstand. Dette betyr at kroppen begynner å ødelegge sitt eget vev for å få energi. Hvis du ikke vil miste muskelvev, da sørg for å spise protein og karbohydrater i en halv time etter trening.

Sjokolademelk har et optimalt forhold mellom disse to elementene for å gjenopprette muskler. Du kan bruke protein kosttilskudd, men de bør ikke inneholde sukker. Den beste måten å fylle på er selvsagt mat.

Ссылка на основную публикацию
2019