50 dyreste yachter | jocelynkelley.com

50 dyreste yachter

50 самых дорогих яхт

Solen og havet - hvilken bedre måte å slappe av? Og det kan best være et uforglemmelig tidsfordriv ombord på komfortable yachter, variasjonen og målingen som ikke kan, men streik.

Vi presenterer for deg en oversikt over de dyreste seilbåtene i verden, og derfor den vakreste. Prisene er ikke angitt, så mange skip kan ikke estimeres nøye, eller deres verdi blir ikke oppgitt av eierne selv.

Les også:

50 dyreste yachter (del 2)

50 dyreste yachter (del 3)

De dyreste yachter i verden

Yacht Sea Cloud

yahtw2.jpg

Den dyreste båten i verden ble designet av Cox & Stevens, og ble bygget i Kiel, Tyskland av Friedrich Krupp i 1931. Fartøyets kunde var den amerikanske forretningsmannen Marjorie Merriweather Post (Marjorie Merriweather Post).

yahtw3.jpg

I utgangspunktet elegant yacht, som består av syv hytter, kalt Hussar II (Gusar II), men etter skilsmissen med sin kone Marjorie kalte det Sea Cloud (eller marine skyer).

yahtw551.jpg

Under andre verdenskrig tjente skipet som patrulje med US Coast Guard. I 1955 ble seilbåt solgt til Den dominikanske republikk av diktatoren Rafael Trujillo, som omdøpte ham Angelita. Etter diktatorens styrtet ble kjøpet kjøpt av Clifford Barbour, som omdøpte det Antarna.

yahtw4.jpg

Men de nye tyske eierne "reddet henne fra glemsel," returnerte navnet Sea Cloud i 1978, restaurerte i byen Bremerhaven (Tyskland).

yahtw5.jpg

yahtw552.jpg

For tiden produserer båten charterfly i Øst-India om vinteren og i Middelhavet om sommeren. Fartøyets fartøy er 60 personer. Superyacht har 34 hytter.

Yacht Maltese Falcon

yahtw6.jpg

En av de dyreste yachter i verden ble skapt etter ordre fra den amerikanske venture kapitalist Tom Perkins (Tom Perkins), og er nå eid av den greske finansistke Ambroziadu Elena (Elena Ambrosiadou). Tre-masted skonnert er den nest største etter Sea Cloud.

yahtw992.jpg

yahtw991.jpg

yahtw7.jpg

Maltesisk Falcon (Maltesisk Falcon) har tre innovative master som er laget av karbonfiber. Hovedfunksjonen er det Mastene kan roteres 180 grader. I åpen tilstand har seilene et areal på 2396 kvm. m og styres av automatiserte kontroller.

yahtw8.jpg

Stålskroget av båten ble bygget på det italienske verftet Perini Navi i Tuzla (forstad til Istanbul, Tyrkia), og deretter ble prosjektet avbrutt. Etter at Perkins gjenløste bygningen, ble undervannsdelen og noen detaljer om skroget endret av stylisten Gerard Dijkstra for å oppnå maksimal strømlinjeforming.

yahtw9.jpg

Resultatet: båten er i stand til å utvikle fart 24 knop (44,4 km per time) under seil. Det bemerkelsesverdige, elegante interiøret av båten i høyteknologisk stil ble skapt av yachtdesigneren Ken Freivock.

Yacht EOS

yahtw10.jpg

Få detaljer er kjent om denne skonneren, som ble bygget i Tyskland under forhold strengeste hemmeligholdelse for den amerikanske eieren - direktør og internet tycoon Barry Dealer.

Det er ofte sagt at lengden på båten EOS er større 82,6 m, men i henhold til allment aksepterte normer, bør ikke bowsprit (tre-fortsettelsen av fartøyets nese) tas i betraktning.

Les også: Kvinnen bor på cruiseskip i ti år

yahtw11.jpg

yahtw111.jpg

Utbygger: Lürssen

Navalarkitektur: Langan Design

Interiørdesign: François Catru

Yacht Athena

yahtw12.jpg

Utviklet i 1930 i stil med "gullalderen i seiling" yacht Athena (Athena) ble bygget i 2004 ved Royal Huisman verftet i Holland for internett mogul Jim Clark. Fartøyet har tre master med gaffel seilingsutstyr.

yahtw13.JPG

Tradisjonelle Athena interiørpaneler er designet av Rebecca Bradley Interior Design. På ytre nedre dekk er det et bad og ved siden av fire gjestesteder. Bankettsalen og spisestuen er på hoveddisplayet.

yahtw45.jpg

Til tross for luksusen av innredningen har båten med en forskyvning på 1080 tonn en sportslig karakter. Den maksimale hastigheten under seil er 19 knop (35,1 km per time).

yahtw15.jpg

Yachten var på salg for $ 95 millioner i 2012.

Yacht Yacht M5

yahtw16.jpg

Bygget av VT (Vosper Thorneycroft) i Southampton (England), dette yacht med et deplasement på 780 tonn (165 tonn, hvorav bare en del av kjølen) er en av de største og mest moderne seil seilskip i verden flytende.

Les også: De dyreste tingene i verden

Yacht M5 har plass til 14 gjester. Det er seks luksus doble hytter, en spisestue, et treningsstudio og en badstue. dens Masten av karbonfiber er den høyeste (88,3 m) blant yachter i denne klassen. Området for de åpne seilene er 3717 kvadratmeter. m, som også er en rekord.

yahtw17.jpg

Skipet ble nylig solgt og restaurert for et nytt interiør.

Den dyreste yachter

Yacht Phocea

yahtw18.jpg

Det er utrolig, men 75,1 meter fire-masted Phocea skoneren ble bygget i 1976 som en racing yacht for en person av Mediterranée Club. Designere av en av de dyreste yachter opptatt av å levere en transatlantisk post med et mannskap bestående av bare én person.

yahtw19.jpg

Og likevel ble båten ombygd i 1986 i cruise versjonen en fransk forretningsmann og samtidig president for Marseille Bernard Thapi fotballag.

yahtw20.jpg

I 1999 ble Phocea solgt til legenden om moteverdenen Mune Ayub (som har en ektemann som eier jakten Lady Moura). På grunn av høykvalitetsløsninger av ingeniører og designere kan båten utvikle en hastighet på 20 knoter (37 km per time) under seil. Rommet har plass til opptil 12 gjester.

yahtw21.jpg

I 2010 ble båten kjøpt av en gruppe private investorer og nå tilgjengelig for charterfly.

Konstruksjonen ble utført: DCAN (1976) / Lürssen (1999).

Arkitektoniske ideer: Michel Bigion / Pierrejean.

Utvendig design: Tim Heywood (restaurert).

Interiørdesign: Jörg Beiderbeck (restaurert).

yahtw23.jpg

Tidligere navn: Club Mediterranee.

Vertigo Yacht

yahtw24.jpg

Prosjektet er et av de dyreste 67-meter seiling luksusbåter designet av arkitekten Philippe Briand (Philippe Briand), og nedfelt i livet til sin herre ideen om Alloy Yachts. Skipets design kalles "urban stil". Designet interiøret i båten Vertigo (svimmelhet) Laygiri designeren Christian (Christian Liaigre).

yahtw25.jpg

Det er bemerkelsesverdig at, etter kundens ønske, "urban" -stilen ble integrert i "sjø" -stilen, noe som resulterte i en moderne og raffinert dekorasjon som ikke dårligere enn de beste penthouses av verden. Derfor letter den kjente atmosfæren i yachtens boligkvarter en komfortabel reise.

yahtw26.jpg

yahtw27.jpg

yahtw28.jpg

yahtw29.jpg

Yacht Ahimsa

yahtw30.jpg

Lengden på en av de dyreste yachter i verden er 66 m. Ahimsa kan skryte av Den mest avanserte teknologien i konstruksjon og et stort komposittratt. Skipets arkitektur ble håndtert av Dubois Naval Architects, og designet ble laget av Redman Whiteley Dixon (Redman Whiteley Dixon).

yahtw31.jpg

Ahimsa (Ahimsa) er et utvalg En unik individuell seilingskunst med en ganske radikal strenge design. Fartøyet ble vist på Yacht Show i Monaco i 2010.

Det er sannsynlig at båten vil konkurrere i seilbåtkonkurranser, men nå beholder eieren sin mega-yacht i hemmelighet nær kysten av Republikken Malta.

Yacht Pilar Rossi

yahtw32.jpg

En av de dyreste yachts racinglegenden om Formel One Nelson Piquet ble bygget i Tyrkia. Den har en lengde på 33 m, og først Pilar Rossi (Pilar Rossi) var bare en motor.

For å oppdatere arkitekturen tok onkel Nelson Mauricio Piquet - sammen utarbeidet de en transformasjon av en motorbåt i seilingen trimaran, legger oppriggere og to mast av like høyde, produsert av Formula Yacht Spars i Lymington, England.

yahtw33.jpg

Interiøret i båten, som ble designet av Vivianne Piquet, plasserer opptil 18 gjester.

Det er kjent at Pilar Rossi krysset Atlanterhavet, Middelhavet og vendte tilbake til Karibien, men om noen av sine tekniske egenskaper det er ikke kjent.

Ånd av C's yacht

yahtw34.jpg

Spirit of the C (tidligere Felicita West) er den nest største seilbåt som Perini Navi bygde. Denne elegante designen fra arkitekten Ron Holland utført for yachtets ypperlige ytelse, slik at du kan nå hastigheter på mer enn 17 knop (34 km per time).

yahtw35.jpg

På samme tid, en av de dyreste yachter stort innvendig plass og brede sidedekker, hvor to personer kan gå side om side.

yahtw36.jpg

På broen kan plass til opptil 12 gjester på samme tid. Yachten gir Enkel tilgang fra hoveddekk til vannet for bading. Eiers leilighet på nedre dekk besitter hele bredden av bygningen og inkluderer en liten hall, et kontor, en garderobe, et soverom, et stort bad og et separat toalett.

yahtw37.jpg

I tillegg på nedre dekk er det fire flere gjestebåter, mens ytterligere bad ligger i båtbåten.

yahtw38.jpg

yahtw39.jpg

Yacht Perseus3

yahtw40.jpg

Lansert nylig, en av de dyreste yachter Perseus3 (Perseus 3) er et 60 meter barn av det berømte selskapet Perini Navi. Yachtsmastene er laget av karbonfiber og er blant de høyeste i verden. Fartøyet kan huse 12 gjester i fem hytter, inkludert eierens leiligheter, som kan skilles av en flyttbar vegg.

yahtw41.jpg

yahtw43.jpg

yahtw42.jpg

Yacht Seahawk

yahtw44.jpg

Lansert på vannet i mai 2013 Seahawk Yacht (Sea Hawk) ble først vist på Monaco Yacht Show. Den er laget med vekt på teknologi og glatte linjer lenge, lengden på båten er 60 m. Ved båten fullt aluminiumhus, og designet er laget i takt med teamet Perini Navi og arkitekt Ron Holland.

yahtw45.jpg

Seahawk har to aluminiumsmaster med 62 m og 52 m med et totalt seilområde på 2125 kvadratmeter. m. Yachten har forbedret vinsj.

yahtw46.JPG

Skipsinnredningen ble tatt under ansvar av den franske designer Christian Liaigre (Christian Liaigre). Spesielt skiller seg ut elegant gangvei, som kombinerer alle tre nivåer av båten.

yahtw47.jpg

yahtw471.jpg

Fartøyet rommer eieren og gjestene i fire separate hytter. Eieren av båten har den største hytta, som er innredet med en spesiell chic og har to senger.

De vakreste yachter

Yacht Hetairos

yahtw48.jpg

yahtw51.jpg

Internasjonale grupper Dykstra og Naval Architects har samlet seg for å gjøre dette spesielle prosjektet en av de vakreste og vellykkede. Funksjoner av Hetairos: lang bowsprit, klassiske linjer og et langt overheng.

yahtw49.jpg

Det ble lagt stor vekt på Kunstnerisk design og klassisk tre dekk, laget med de nyeste høyteknologiske materialene. I tillegg produserte designstudiet Rhoades Young selv Spesielle design for innredning.

yahtw50.jpg

Kokomo Yacht

yahtw52.jpg

Kokomo, som er en av de vakreste yachter, er ganske lang i sin klasse (lengden er 58,4 m). Dette er en av de beste seilbåtene på chartermarkedet. Elegant interiør, vakker profil pluss garantert kvalitet fra Alloy Yachts verft. Det er fem komfortable hytter for gjester i båten. Skipets forskyvning er 598 tonn.

For informasjon:! Forskyvning er mengden vann skipet har skjøvet ut. Vekten av dette pregede vannet er lik fartøyets masse.

yahtw53.jpg

yahtw54.jpg

yahtw55.jpg

Yacht Taouey

yahtw56.jpg

Denne 58 meter lange ketchen (tomastet seilbåt) i 1994 ble den største og en av de vakreste, som ble utgitt av verftet Perini Navi. I 2003 sto båten på ombyggingen, og i 2006 dro til sjø i et sporty hvitt tilfelle.

yahtw57.jpg

Veske materiale: stål.

Forskyvning: 647 tonn.

Maksimal hastighet: 16,5 knop (30,5 km / t).

yahtw58.jpg

yahtw59.jpg

Yacht Ethereal

yahtw60.jpg

Eksperter mener at båten Ethereal (Air) Den mest energieffektive og økologiske av alle kjente. Når han opprettet sin skapende designer, brukte Ron Holland (Ron Holland) ny teknologi og vitenskapelig forskning i bioteknologi.

yahtw61.jpg

I hjertet av mange innovasjoner hybrid elektro-mekanisk fremdriftssystem, som kan motta en ladning fra litiumfosfatbatterier. Batteriet er kort nok til at motoren kan løpe lenge på et "stille" kurs, i tillegg til å heve ankeret, seilene og andre skipsystemer. Og selvfølgelig er de installerte seilene på båten erstattet av generatorer.

yahtw62.jpg

yahtw63.jpg

Yacht Creole

yahtw64.jpg

Den kreolske båten ble bygget for den amerikanske Alexander Smith Cochran. Det var den største modellen som aldri ble utgitt av Camper & Nicholsons.

yahtw67.jpg

Skonneren ble brukt The Royal Navy under andre verdenskrig. Når Stavros Niarchos kjøpte skipet i 1948 og rebuilt det i 1958, kom det tilbake til sin opprinnelige destinasjon, det ble det en fornøyelsesporter-yacht.

yahtw65.jpg

Deretter ble båten kjøpt av Maurizio Gucci i 1983, som ble gjenoppbygget på Camper & Nicholsons i 1984-1986. For Maurizio selv ble seilbåt sin egen stolthet.

yahtw66.jpg

Yacht Twizzle

yahtw68.jpg

Twizzle (Twizzle) er utstyrt med et øvre styrehus, hvis seil er masted karbonfiber har et areal på 1 780 kvadratmeter. m. Hovedmast i høyde når 62 m. Til tross for sine store dimensjoner kan fartøyet fritt svømme under små broer.

yahtw69.jpg

Under vannlinjen er 3,8 meter kjøl med gardin (fin, forhindrer riving av en yacht i sterke vind). Designet gir deg mulighet for økt energiproduksjon fra seiler, og 120-tommers internkobling bidrar til å perfekt stabilisere båten.

Les også: Prosjektet av yacht-island ble utviklet av britiske designere

yahtw70.jpg

Verft: Royal Huisman.

Arkitekter: Dubois Naval Architects.

Eksternt og internt interiør: Redman Whiteley Dixon.

yahtw71.jpg

Atlantic Yacht

yahtw72.jpg

Atlantic Yacht (Atlantic) er en kopi av Den berømte skonneren, bygget for Wilson Marshal (Wilson Marshal). Den opprinnelige båten stammer fra 1903 og utmerkede seg i Atlanterhavspassasjen (Kaiser Cup) i 1905.

yahtw73.jpg

Den nye kopien er basert på den unike utformingen av William Gardner (William Gardner). Å bygge den begynte i mars 2008, med stor oppmerksomhet til utstyr. Yachten har tre 50 meter store mastere med et areal på 1700 kvadratmeter. m, som ble samlet på slutten 2009.

Yacht Athos

yahtw74.jpg

Yacht Athos (Athos) - to-masted gigant, som har en lengde på 62 m. Eksternt er båten annerledes fôroverheng og kraftig seiling. Det raffinerte dekk representerer tradisjonene i "Golden Seil Age".

yahtw75.jpg

Designer Athos er den berømte havdesigneren og arkitekten Andre Hoek (Andre Hoek).

yahtw76.jpg

Superyacht har utkast 9 m ved en forskyvning på 370 tonn. Dette skipet er ikke bare den største to-masted i verden, men også en av de mest utstyrt med moderne innovasjoner: en kraftig akselgenerator, toppmoderne hydraulikk og en marine girkasse, samt andre innovasjoner og installasjoner. Eierens hytte kan huse 10 personer, men det er også 4 gjest hytter.

De vakreste yachter i verden

Adix Yacht

yahtw77.jpg

yahtw78.jpg

Bygget av verftet Astilleros de Mallorca med designløsninger av Arthur Holgate (Arthur Holgate), var den tremastede skonneren opprinnelig med en mindre foremast enn nå (65 m). Dette er en av de vakreste yachter i verden.

yahtw781.jpg

Den opprinnelige argentinske eieren av båten solgte den til Alan Bond (Alan Bond). Alan omdøpt det "XXXX" etter at han sendte skoneren til Australia.

Yachten solgte igjen i 1990 til en spansk banker ble ombygd og renovert i England under ledelse av Paul Goss og arkitekten Gerard Dijkstra. Inkludert konstruksjonen kutt i halve og lagt til en del å skape en ny undervannskonfigurasjon og forlenge hele skipet.

Parsifal IV

yahtw79.jpg

yahtw81.jpg

Parsifal IV (Parsifal IV) er en av de vakreste yachter i verden og den fjerde i en vellykket serie 56 meter seilbåter, produsert av Perini Navi i samarbeid med arkitekt Ron Holland. Kroppen og overbygningen er laget fra aluminium for vekttap.

yahtw82.jpg

Yachten har elegant innovasjon i sternen: hydraulisk folding-folding av strukturell stige for gjest tilgang til sjøen. Takket være sin moderne design, skonneren won award for det beste interiøret på World Superyacht Awards 2008, så vel som det kjennetegnet i utgaven av The Superyachts 2008.

yahtw83.jpg

yahtw84.jpg

Yacht Asahi

yahtw85.jpg

Asahi er den syvende 56 meter seilbåt lansert av Perini Navi verft. Det kan skryte av ultra-lys strømlinjeformet aluminiums kropp For garantert maksimal ytelse i seiling og optimal komfort.

yahtw86.jpg

Hovedmasten og mizzen i høyden er henholdsvis 58,8 m og 48,26 m. Begge er laget av aluminium, og de enkelte delene av mastene består av karbonfiber. Interiøret, designet av Remi Tessier (Rémi Tessier), er basert på luksus og eleganse kombinert med moderne stil, som uttrykkes ved anvendelse av et bredt og rikt utvalg dyrebare og utsøkte materialer, slik som:

  • macassar
  • ibenholt
  • wenge
  • tick
  • lær.

Yacht Salute

yahtw87.jpg

Saluten er den femte båten i serien av 56 meter seilbåter, laget i form av en slopp av Perini Navi. dens 75 meter aluminiumsmast Den høyeste i verden, men den har et seil med et totalt areal på 3 000 kvm m. Litteraturdesign med lavt tyngdepunkt gjør denne skonneren utrolig rask og stabil til sjøs.

Yacht Burrasca

yahtw88.jpg

yahtw90.jpg

Yacht Burrasca - en av de mest vellykkede Prosjekter blant 43-56 m yachter designet av Perini Navi i samarbeid med arkitekt Ron Holland. For tiden blir ikke mindre enn elleve originale versjoner av lignende kjeder solgt.

yahtw89.jpg

Nye lukkede eiere av yachter har til rådighet: flott seilopptreden og håndtering, moderne utstyr ombord og et luksuriøst interiør interiør.

yahtw91.jpg
yahtw92.jpg
yahtw93.jpg
yahtw94.jpg
Ссылка на основную публикацию
2019