Ny Internett-galskap: tenåringer fremkaller ånden med blyanter | jocelynkelley.com

Ny Internett-galskap: tenåringer fremkaller ånden med blyanter

ny Интернет-помешательство: подростки вызывают дух с помощью карандашей

En ny merkelig hobby, som dukket opp i det sosiale nettverket Twitter, grep på Internett.

Tusenvis av tenåringer fremkaller og kommuniserer med den meksikanske ånden som heter Charlie.

Ring, under hashtag #CharlieCharlieChallenge, formodentlig refererer til den gamle meksikanske riten.

Hvordan å kalle Charlie ånd (#CharlieCharlieChallenge)

Under sesjonen setter deltakerne to blyanter på et stykke papir i form av et kryss. På arket må du skrive ordene "ja" og "nei" i fire firkanter dannet av blyanter.

Deretter gjentar deltakerne ordene: "Charlie, Charlie, du er her.?Hvis blyanten beveger seg og viser "ja", anses det at Charlie ånd er i huset, og du kan stille spørsmål til ham som krever svar ja / nei.

Når du vil avslutte økten, må du si: "Charlie, Charlie, kan vi stoppe?"Hvis du ikke gjør dette, er det tilsynelatende etterlatt en åpen portal for ånder som kan komme inn i huset ditt.

I tillegg hevder noen at hvis du ikke sier farvel til Charlie, paranormale situasjoner, for eksempel vil en person begynne å høre stemmer, ting vil bevege seg, skygger vil dukke opp, eller du vil høre ondskapelig latter.

Les også: Hvilken farge er denne kjolen: hvit-gylden eller blå-svart?

Det er flere versjoner av hvem Charlies ånd er. Ifølge en versjon - dette er en gutt som begikk selvmord, andre tror at dette er en demon som bringer kaos inn i huset.

Mange brukere publiser videoavspilling med Charlie på sosialt nettverk, demonstrerer deres forsøk på å forbinde med ånden.

Gjetter på blyanter

Charli-vizov-2.jpg

Hva beveger blyantene?

Selv om i dette spillet beveger ingen blyanter, tyngdekraften og plagsomme arrangementet Noen blyanter kan kjøre dem.

Faktum er at blyantene er i denne posisjonen, balanserer på hverandre, at selv en liten bevegelse fra pusten eller svakt skrå overflate kan presse dem.

Hvis friksjonen av blyantene ikke er nok, vil de ikke bevege seg. Hvis du vil avsløre spillet for deg selv, prøv å gjøre det samme uten papir og uttale ord. Blyanter som er plassert oppå hverandre og på tverrsnitt, vil alltid bevege seg, uansett om det er noen ånd.

Ссылка на основную публикацию
2019