Du er skadet psykologisk: hvordan du beskytter deg mot ENERGY-angrepet | jocelynkelley.com

Du er skadet psykologisk: hvordan du beskytter deg mot ENERGY-angrepet

På вас ДАВЯТ психологически: как защититься от ЭНЕРГЕТИЧЕСКОЙ атаки

Når en person er aggressiv mot en annen person, kan det få en sterk negativ innvirkning.


Til tross for at stemningen i seg selv ikke bærer fysisk vold, inneholder aggresjonen som skjuler inne i en person en sterk strøm av negativ energi.


Denne energien er i stand til ikke bare å ha en psykologisk innvirkning, men kan også i stor grad påvirke kroppen din.

Les også: 10 tegn på at i ditt liv kommer store endringer


Negativ innvirkning

5.jpg

Det er imidlertid verdt å merke seg at denne ugunstige innflytelsen vil føle deg bare hvis negativ energi har en klar retning, det vil si at en person konsentrerer seg spesielt om deg.

I tilfelle et utbrudd av aggresjon (ikke fysisk), føler du et energiangrep, du begynner å føle deg dårlig, det er svakhet, antall ubehagelige hendelser i livet.

Det vil ikke være overflødig å si at et psykologisk angrep ikke alltid er forsettlig - en person kan ubevisst organisere det.

Les også: 9 tegn på at du er på randen av en nervøs sammenbrudd

0.jpg

Dette skjer når en person har opplevd svært sterke negative følelser og i noen grad ble forhindret. For eksempel ønsket en person seg til sitt mål, ønsket veldig mye å gjøre noe eller få det, og du tilfeldigvis distrahert ham eller forhindret ham. Det kan også være at du påminnet en person av noen han ikke liker.

Men det er også forsettlige energiangrep. Dette skjer når en person med vilje ønsker deg ondt og selv ønsker å kaste ut negativ energi på deg selv eller med hjelp av tredjeparter.

Psykologisk angrep

4 måter å beskytte deg mot negativ påvirkning

Selvforsvaret som beskrives nedenfor, bør utføres på en kjølig måte. Til å begynne med er det nødvendig å bli trent minst to uker i husforhold i morgen og kveld, etter en drøm og før det.

Velg vanligvis en eller to metoder for beskyttelse. Samtidig er beskyttelsen bare effektiv når du ikke vil ha ondt til personen som angriper deg med negativ energi, og også når du vil at alle skal være sunne og lykkelige og leve i harmoni.

1. Imaginary beskyttelse eller "jeg er tomhet".

3.jpg

Når du føler deg negativ, slapp av, tenk deg selv som luft, løvverk eller tomhet og bli under angrep. Tenk deg hvordan et slag passerer gjennom deg, det vil si gjennom luften, og sprer seg som røyk. Med alt dette er det ikke nødvendig å tvile, men å gjøre alt kult.

Les også: TEST: Fargen på hvilken energikrystal du lyser?

2. Eksistensielt gjerde eller "Vi avslutter".

2.jpg

Når du føler effekten av negativ energi, tenk bare "vi slutter," mens du holder deg rolig og ikke svarer tilbake. Du vil føle hvordan problemet forsvinner. Faktum er at den negative energien du opplevde på deg selv, kanskje var resultatet av dine dårlige gjerninger begått tidligere. Tross alt, alt som en person gjør - vender tilbake til ham som en boomerang.

3. Bevegelsesdekning eller adskillelse fra samfunnet.

1.jpg

Finn i din tidsplan dagen da du ikke har noen saker, eller de er få, og de er ikke signifikante. Du trenger bare å skille fra alt rundt. For å gjøre dette, slå av telefonen, ikke si noe, ikke se på TV, ikke sitte ved datamaskinen og ikke les aviser og blader. Mindre bevegelse, stille pust og et slag av negativ energi vil "hoppe" fra deg og gå tilbake til den som sendte den.

4. En spesiell øvelse for å beskytte.

4.jpg

Denne øvelsen er verdt å gjøre hvis de tidligere metodene ikke hadde den ønskede effekten.

Her er hva du bør gjøre:

1. Forbered en stol eller en lenestol og sitte på kanten.

2. Ikke krysse bena og armer, og føttene skal helt hvile på gulvet.

3. Ta noen dype pust og puster ut.

4. Nå inhaler og ekspandere skarpt og hold pusten til den bryter av seg selv. I mellomtiden blir det observert en pause, prøv å fokusere på coccyxen din, følg dens pulsering.

* På dette tidspunktet må hodet være tomt.

Når pusten går i stykker, kommer bakslagene til den som sendte dem til deg.

Ссылка на основную публикацию
2019