Hvordan slå av en telefonsvarer på iPhone?

Hvordan kan det отключить автоответчик на iPhone?I Russland og CIS-landene, til telefonsvarer, tilsynelatende på grunn av et ganske sent utseende, er folk ikke vant til det. Mobiltelefoner og fastnettelefoner mottok telefonsvareren, men mange brukere ignorert det bare. Selvfølgelig gikk denne funksjonen ikke utenom iPhone. Hva kan jeg gjøre hvis jeg ikke vil bruke telefonsvareren min i det hele tatt??

Problemet med å omdirigere et anrop til en telefonsvarer er løst enkelt – du må ringe koden ## 002 # og trykke på ringetasten. Telefonsvareren slås av og de ubesvarte anropene blir ikke behandlet av systemet. Detaljer viste prosessen med å slå av telefonsvarerne fra den tyske kanalen ALLINONEIPHONE – du kan se videoen nedenfor.

Etter at problemet med telefonsvareren er løst, vil mange brukere sikkert bli kvitt knappen som er ansvarlig for denne funksjonen i telefonsøknaden. Heldigvis er det en løsning for dette – jailbreak tweak VoicemailRemoveriOS7. Verktøyet kan lastes ned helt gratis fra Cydia, og for å aktivere effekten, er det nok å starte iPhone på nytt. Hvis du i fremtiden fortsatt bestemmer deg for å bruke telefonsvareren i iPhone, kan du slå den på i Innstillinger -> VoicemailRemoveriOS7-menyen.

Hvordan kan det отключить автоответчик на iPhone?Jailbreak av den nyeste versjonen av iOS er for tiden bare mulig ved hjelp av Pangu-verktøyet. En detaljert beskrivelse av “hacking” av iPhone, iPad og iPod Touch du kan se i denne artikkelen.

Hva annet å lese:

  • Slik blokkerer du anrop fra ukjente abonnenter på iPhone
  • Slett gamle iCloud-sikkerhetskopier fra iPhone
  • Hvordan bytte batteri til iPhone 6s og iPhone 6s Plus
  Administrer iPhone uten å berøre ved hjelp av Tweak SleekSleep