Hvordan fungerer iOS 11.2 på iPhone 5 og iPhone 6? En merkelig situasjon | jocelynkelley.com

Hvordan fungerer iOS 11.2 på iPhone 5 og iPhone 6? En merkelig situasjon


Hvordan kan det iOS 11.2 работает на iPhone 5s и iPhone 6? Странная ситуация

Anmeldelser er blandet.

2. desember Apple utgitt iOS 11.2 - Den andre store oppdateringen for sitt nyeste mobiloperativsystem. Utviklere Apple implementerte i iOS 11.2 mange forbedringer, inkludert de som har til formål å øke produktiviteten og autonomien. Og brukerne har lagt merke til og verdsatt disse forbedringene. Sant, ikke alt.

Brukere av iPhone 5s og iPhone 6 klassifiserte arbeidet med iOS 11.2 innen noen dager etter at det ble sluppet og ganske uventet kom til forskjellige konklusjoner. Noen brukere har merkbare ytelsesgevinster i forhold til tidligere versjoner av iOS 11. Ifølge sine vurderinger har hastigheten til smarttelefonene nådd et akseptabelt nivå for behagelig daglig bruk.

Hvordan kan det iOS 11.2 работает на iPhone 5s и iPhone 6? Странная ситуация

Men mange brukere rapporterer at situasjonen med ytelsen i iOS 11.2 ikke endret seg i forhold til samme iOS 11.1.2. Noen eiere av iPhone 5 og iPhone 6 hevder at deres enheter fremdeles er vanskelige å bruke i den "virkelige verden" på grunn av langsomheten i å utføre noen oppgaver.

I dette tilfellet bemerker begge leirene at iOS 11.2 i form av autonomi ikke ble bedre iOS 11.1.2. Tilsynelatende vil økningen i batterilevetiden til eldre iPhone-modeller i Apple bli behandlet i neste versjon av iOS.

Hvordan kan det iOS 11.2 работает на iPhone 5s и iPhone 6? Странная ситуация

Det er bemerkelsesverdig at flertallet av iPhone 5 og iPhone 6 eiere, som annonserte en merkbar økning i arbeidets hastighet på iOS 11.2, utførte en "ren" installasjon av systemet via iTunes. Dermed, hvis iPhone 5 eller iPhone 6 kjører iOS 11.2, lider av langsomhet Installer fastvaren på nytt via iTunes eller gjør det fullfør tilbakestilling. Før begge operasjoner anbefales det å lage en ny sikkerhetskopi av mobilenheter.

Les og bruk:

  • iPhone 6s kjøp
  • iPhone 9
  • Er det verdt å oppdatere iOS 11.2 på iPhone 6?
Ссылка на основную публикацию
2019