Slik forsvinner du helt fra Internett: 12 enkle trinn | jocelynkelley.com

Slik forsvinner du helt fra Internett: 12 enkle trinn

Hvordan kan det полностью исчезнуть из интернета: 12 простых шагов

Kanskje det er på tide å "null" og begynne igjen. Og kan et slikt moderne liv, hvor en fremmed hvis han vil, kunne lære mye om oss, ikke er helt egnet for folk? Eller kanskje du vil unnslippe fra noen uverdige personligheter.


Av en eller annen grunn velger du å brenne ditt gamle liv, stoppe alle tilkoblinger og fjern din tilstedeværelse fra av Internett.


Din vei vil være vanskelig, men ikke umulig. Her er hvilken actionalgoritme du kan følge.

Hvordan pensjonere seg fra Internett

Mask trinnene dine

1.jpg

Før du fortsetter å slette alle kontoene dine, bør du være oppmerksom på at selv om du fjerner deg fra alle offentlig tilgjengelige profiler og slette alle e-postadresser, kan du likevel etterlate et digitalt fotavtrykk på internett, hvis ikke ta visse forholdsregler. I det minste bruker dette TOR til å maskere historien til nettleseren din og PGP for å beskytte dine meldinger.

TOR

2.png

TOR (The Onion Router) dukket opp ikke så lenge siden. Opprinnelig unnfanget av den amerikanske marinen som en måte å sikre distribusjon av dissidenter i undertrykkende land, har det blitt et hemmelig nettverk i et nettverk som kalles DarkWeb. DarkWeb og innholdet er tilstrekkelig mengde informasjon og funksjoner for en helt uavhengig praktisk applikasjon av en vanlig bruker.

TOR fungerer slik at du kan gjøre online historien din helt anonym. Du kan arbeide for å ødelegge Internett-trafikken din gjennom forskjellige byer ved hjelp av ulike frivillige rundt om i verden.

3.png

Nylig har TOR kjøpt sin egen nettleser, så nå har bruken blitt ganske enkelt. Du trenger bare å installere den og kjøre den, og det er nesten umulig å spore handlinger.

Les også: Eksperter: Internett gjør oss smartere og dummere

Det er en liten påminnelse: TOR innstillingen på datamaskinen, kan du en veldig smart og avanserte hackere å vite alt om deg. For å gi ekstra sikkerhet, installere TOR og på USB-stasjonen, og deretter kjøre den på datamaskinen eller i en Internett-kafé, det vil si fra hvor det er umulig å direkte spore adressen din.

PGP

4.jpg

PGP (Pretty Good Privacy) er en verdig måte å sikre sikker sending av meldingene dine. Dette er en god metode hvis du vil gå ubemerket på Internett. I motsetning til TOR er PGP ikke noe som er brukervennlig. For å kunne bruke PGP, må du laste ned programmet. Det er mange slike programmer, en av de mest vellykkede - Gpg4Win.

Her er de grunnleggende trinnene:

5.jpg

1. Last ned Gpg4Win og installer den. Under installasjonen må du huske å velge komponenten som heter GPA.

2. Etter installasjon av PGP, åpne "GNU Privacy Assistant - Key Manager" og velg "Keys" - "New Key".

3. Lag din egen nøkkel og vær sikker på å lage en sikkerhetskopi. Lagre det på en USB-stasjon (filen vil være med .asc-utvidelsen, men i notisboken vil den åpne). Alt som er mellom setningene - BEGIN PGP PUBLIC KEY BLOCK- og -END PGP PUBLIC KEY BLOCK - er din offentlige nøkkel.

Les også: Internett ødelegger hjernen ikke verre enn alkohol og narkotika

4. Hvis du vil kommunisere med noen, må du først dele den med din offentlige nøkkel. Åpne deretter "GNU Privacy Assistant - Utklippstavlen", skriv inn tekstmeldingen og krypter den med nøkkelen. Send den krypterte meldingen som vanlig ved hjelp av e-post.

5. For å motta den krypterte meldingen må du først få avsendernøkkelen. Gå til "GNU Privacy Assistant - Keyboard", åpne "Keys" menyen og klikk "Import Keys". For å dekryptere meldingen, gå tilbake til "GNU Privacy Assistant - Utklippstavlen", lim inn den krypterte meldingen i tekstfeltet, klikk deretter "Dekrypter" og velg avsenderens offentlige nøkkel.

6.jpg

De to over trinnene er ikke en 100% sikkerhetsgaranti. Hvis du feil konfigurerer TOR eller deler koden, og ikke med den offentlige nøkkelen, blir du blokkert eller hacket. Bruk disse verktøyene riktig.

Forsvinner fra nettverket

Nedenfor snakker vi om de neste trinnene.

Kontoer i forskjellige applikasjoner

7.jpg

Her er statistikken som vil eksplodere hjernen din. Ifølge sikkerhetsfirmaet Dashlane har det gjennomsnittlige europeiske 130 registrerte kontoer for en e-postadresse. Din identifikasjon i virkeligheten er knyttet til for mange kontoer, og hvis du vil fjerne all informasjon om deg selv fra nettverket, må du jobbe med dem med alle.

Den gode nyheten er at du har til disposisjon et par verktøy i tillegg til minnet ditt som kan hjelpe deg. Det første verktøyet er postkassen din. De fleste nettsteder sender deg en e-post med registrering.

8.jpg

Vanligvis bruker velkomstbrevet vanlige uttrykk som gjelder for alle nettsteder. Du kan prøve å søke i boksen din for søkeordsetninger, og resultatet kan overraske deg. Hvis du lagrer gamle passord i nettleseren din, er dette en annen måte å søke på.

I Chrome finner du "Innstillinger" øverst til høyre på skjermen, rull ned til slutten av elementet i menyen "Avanserte innstillinger" og klikk på den. Fortsett å bla til du finner feltet "Passord og skjemaer" og klikk "Administrer passord".

9.jpg

Med disse handlingene vil du se en liste over alle nettstedene du registrerte, noen av hvilke du kanskje ikke husker. Du kan til og med se passordene på disse tjenestene ved å klikke på de sorte punktene og skrive hovedpassordet fra datamaskinen.

Les også: "Kom deg ut av Internett! Jeg må ringe raskt!" og andre grusomheter i den gamle Internett

Det er også søknadstillatelser. Hver person har flere tjenester som han bruker regelmessig, og som er knyttet til sin konto i Facebook, Gmail, Twitter, Amazon, etc. På disse tjenestene har du ikke et unikt brukernavn, men tjenestene bruker for eksempel Facebook til å identifisere.

10.png

Hva skjer hvis du først sletter kontoen din, for eksempel på Facebook, og deretter begynner du å deaktivere forskjellige applikasjoner? Mange av kontoene dine vil ganske enkelt fortsette å eksistere, mens du blokkerer deg når du prøver å logge på. Derfor bør kontoer i sosiale nettverk slettes sist. Mange av dem deaktiverer siden din først, og etter en viss periode slettes de.

Heldigvis er det et verktøy som vil rydde opp disse programmene. Det kalles Mine Tillatelser og lar brukerne finne ethvert program eller nettsted som er knyttet til kontoene dine på sosiale nettverk. Du trenger ikke engang å opprette en ny konto for å kunne bruke dette verktøyet, fordi det umiddelbart installeres i nettleseren din som en plugin.

11.jpg

Til slutt har du Google. Hvis du er som de fleste, er du sannsynligvis i forskjellige tjenester registrert med samme kallenavn. Spør søkemotoren for det. For pålitelighet, bruk flere søkemotorer for å finne alt sikkert.

Les også: 10 mest vanvittige Internett-anrop til kroppen din

Når du har funnet og samlet en liste over alle kontoer, fortsett med fjerningen. For noen tjenester er prosessen med å slette en konto veldig praktisk og rask, mens for å slette andre kan det være nødvendig å snakke med nettstedadministratoren. Her er PGP nyttig. Når du har slettet alle kontoer, kan du flytte til massakren på de viktigste sentrene i livet på Internett.

Hvordan pensjonere seg fra sosiale nettverk

Kontoer i sosiale nettverk

12.jpg

Etter at du har slettet kontoene dine på ulike tjenester, er det på tide for tunge artilleri - sosiale nettverk. For deg er det gode og dårlige nyheter. Den gode nyheten er at du helt kan fjerne din tilstedeværelse fra de viktigste sosiale nettverkene. Den dårlige nyheten er at utviklerne av sosiale nettverk plattformer har gjort alt for å gjøre det enkelt for en vanlig bruker å forstå.

Heldigvis for deg, leser du denne veiledningen. Prosessen med å deaktivere en konto på Facebook kommer fra "Sikkerhet" -menyen. Derfra kan du deaktivere kontoen din, for å fullstendig slette siden din, må du kontakte en Facebook-supportrepresentant.

13.jpg

På Twitter er prosessen med å slette kontoen noe enklere. Nederst på siden for kontoinnstillinger er "slette min konto" -feltet. Den eneste betingelsen for å bekrefte slettingen er å skrive inn passordet ditt.

14.jpg

Slett din profil fra VKontakte enkelt. For å gjøre dette, bare gå til "Mine innstillinger", finn den første delen kalt "Generelt", bla gjennom innstillingssiden til slutten, der du vil se "Du kan slette siden din".

15.jpg

Det anslås at det sosiale nettverket Tumblr har 300 millioner brukere. De fleste er tenåringer og unge litt over 20. Hvis du er en av dem, vil du og fra dette sosiale nettverket kunne forlate smertefritt.

16.png

Bare klikk på kontonikonet ditt (ansiktsform øverst til høyre), velg nederst på siden og klikk på "Slett kontoen min". Du vil bli bedt om å angi brukernavn og passord, og du vil bli fristet til å bli.

Les også: 10 måter å påvirke sosiale nettverk på vår psykiske helse

Til slutt er det også LinkedIn. Du kan slette kontoen din herfra ved å gå til menyen "Personvern og innstillinger", som igjen finnes i den flytende profilmenyen på høyre side av skjermen. Der finner du en "Konto" nederst på fanene. I delen "Nyttige lenker" finner du knappen "Slett din konto".

17.jpg

Hvordan forsvinne fra nettverket

Overvåk din informasjon

Når du har laget listen og begynte å fjerne sine kontoer fra ulike tjenester og sosiale nettverk, i hvert fall på den måten forsvinner fra Internett vil du komme over slike ressurser uten kamp du ikke ønsker å gi bort din konto. Med tidenes tid blir slike nettsteder og tjenester mindre, fordi menneskerettighetsforsvarere forsvarer rettighetene til vanlige mennesker, men likevel er de.

18.jpg

Selv kommunikasjon med kundeservice kan ikke gi resultater, så for øyeblikket er alt under din kontroll, endre informasjonen. Lag et falsk navn, en ny e-postadresse, en annen by, en bursdag, en ny biografi. Vær kreativ, bruk ikke detaljer fra ditt personlige liv.

Under disse endringene, sørg for å bruke TOR, samt en datamaskin som du ikke kan spore etter at du har konfigurert de nye dataene. Ellers vil din oppfunnede historie nødvendigvis føre til deg av nåtiden.

La Internett være

Endre telefonnummeret ditt

19.jpg

Hvis du kommer til spørsmålet om å forsvinne fra nettverket med all alvor, endres telefonnummeret sannsynligvis som en av de første trinnene du vil ta. Folk vil fortsatt kunne ringe dette nummeret hvis det er oppført på ulike tjenester, så du må ta noen skritt for å sikre anonymitet.

1) Ring mobiloperatøren for å forsikre deg om at det nye nummeret ditt er uregistrert.

2) Ta kontakt med tjenesten for å fjerne nummeret ditt fra databasen med telemarketingfirmaer slik at de ikke kan ringe deg.

Les også: Er det mulig å ødelegge Internett?

3) Kredittfirmaer har også tilgang til standard telefonnummer. Kontakt dem for å sikre at de vil holde nummeret ditt anonymt.

Tiden er viktig i denne saken. Pass på å planlegge alt på forhånd, for på en dag vil telefonnummeret ditt ikke forsvinne fra overalt.

Slett din e-postadresse

20.jpg

En e-postadresse er en av legitimasjonene dine som forteller deg hvem du er. Dette bør gjøres på det siste stedet, fordi du sletter e-post før tiden, vil prosessen med å slette forskjellige kontoer ta deg mye mer tid. Derfor må du først sørge for at de fleste sporene dine fra Internett du slettet, og bare deretter sette det siste slaget.

For Gmail er det en "Konto" øverst til høyre på skjermen. Der i underelementet "Kontoinnstillinger" finner du "Slett konto". Den samme prosedyren brukes også i Microsoft Outlook. Gå til nettstedet outlook.com, gå til fanen Kontoinnstillinger og finn Slett-knappen. En lignende algoritme for handlinger med Hotmail, som nå tilhører Microsoft.

Endelig berøring

Internett har et godt minne. Du har kanskje slettet alle spor av din tilstedeværelse, men noen ganger kan noe komme opp, som havet kaster flasker og drivved i land. Det eneste du kan gjøre i slike situasjoner er å være forsiktig.

Les også: Internettavhengighet er en genetisk mutasjon

Periodisk, en gang i uken eller minst en gang i måneden, gjør et søk for å forsikre deg om at situasjonen er den samme som du forlot den. Hvis du bestemmer deg for å bygge et nytt liv på Internett, må du passe på at før du begynner, kan du alle like enkelt slette, samt lage.

Ссылка на основную публикацию
2019