20 triks WhatsApp, som vil gjøre deg til en online guru for kommunikasjon | jocelynkelley.com

20 triks WhatsApp, som vil gjøre deg til en online guru for kommunikasjon

20 хитростей WhatsApp, которые превратят вас в гуру онлайн общения

I dag er det nesten umulig å forestille seg livet ditt uten programmer designet for meldinger.

Whatsapp er en av de mest populære appene, som bidrar til å holde kontakten med venner og bekjente.

Les også: 15 nyttige Instagram-triks som alle trenger å vite


Det er mange funksjoner i denne applikasjonen som brukere ikke engang er klar over, men som i stor grad kan forbedre deres tekstbaserte kommunikasjonsferdigheter.


1. Bli usynlig i Whatsapp.

whatsapp-1-1.jpg

For å fjerne bevis som du har lest meldingen, gå til Innstillinger - Konto - Personvern - Les rapporter og fjern merket. Men hvis du deaktiverer dette alternativet hele tiden, kan dette bli mistenkelig.

Før du åpner en tvilsom chat, kan du også slå på flymodus. Nå kan du lese meldingene uten å få varsler. Logg ut av meldinger før deaktiverer flymodus, og meldingen forblir ulest for personen som sendte den.

2.Luk besøketiden i WhatsApp.

whatsapp-2.JPG

Hvis du vil unngå en plagsom samtale og ikke vil at andre skal se når du sist besøkte chatterommet, kan dette lett gjøres.

Gå til Innstillinger - Konto - Personvern - Besøk tid, og velg hvem som kan se når du sist var aktiv.

3. Gjenopprett den eksterne korrespondansen til WhatsApp.

whatsapp-3.JPG

Hvis du ved et uhell sletter meldinger, ikke bekymre deg, fordi det er en måte å gjenopprette korrespondansen på. Men du må forutse situasjonen.

For å gjøre dette må du sette opp en sikkerhetskopi av chattene dine. Gå til Innstillinger - Chatter - Backup-chatter. Da kan du velge å sikkerhetskopiere daglig, ukentlig eller månedlig. Whatsapp vil bare kopiere chattene dine når telefonen er på.

Hvis du ved et uhell sletter en melding eller en chat, kan du gjenopprette dem ved å installere dette programmet på nytt.

4. Sitat meldingen i WhatsApp som bevis.

whatsapp-4.jpg

I stedet for å bla gjennom hundrevis av meldinger og ta et skjermbilde for å bevise at vennen din lovte å ankomme for 2 timer siden, bruk citeringsfunksjonen.

For å gjøre dette må du velge ønsket melding ved å holde den nede og trykke på venstre pil (på Android) eller "Svarikon"på iPhone for å sitere den nødvendige meldingen.

5. Velg teksten i fet skrift, kursiv eller gjennomstreket i Whatsapp.

whatsapp-5.jpg

WhatsApp er veldig praktisk å bruke for mange ting, men som alle tekstmeldinger, formidler det ikke intonasjon godt. Du kan bruke fet skrift, kursiv og til og med gjennomstrengende for disse formålene.

Hvis du vil legge vekt på et bestemt ord, må du bruke visse tastaturkombinasjoner.

For å markere i fet skrift må du sette en stjerne på begge sider av ordet, * som dette *, For kursiv bruk, bruk understreker _slova_, og å slå ut en bølgete bindestrek ~ som dette ~. Også du kan kombinere * _brudd kursiv *.

6. Slå av nettpratvarsler i Whatsapp.

whatsapp-6.jpg

For eksempel vil du vite når møtet vil være i morgen. Men dette enkle spørsmålet ble til en tre timers samtale mellom resten av chat-deltakerne.

Nå kan du unngå irriterende varsler ved å velge chatnavnet øverst og velge lydløs modus. Klikk på knappen Ikke forstyrr Øverst til høyre og fjern merket for alternativet Vis varsler.

7. Deaktiver ikke lagring av bilder WhatsApp i galleriet ditt.

whatsapp-7.jpg

Alle filene du mottar lagres automatisk i telefonens galleri. Hvis vennene dine sender bilder som du ikke vil at andre skal se, er det en måte å unngå det på. For iPhone, gå til Innstillinger - Chatter og slå av alternativet Lagre media.

For Android må du ha en filbehandling som du kan laste ned fra
Google Play Butikk. Etter nedlasting, gå til WhatsApp / Media / WhatsApp bilde og opprett en fil som heter .Nomedia.

8. Lagre smarttelefonens minne fra unødvendige filer i WhatsApp.

whatsapp-8.jpg

Når noen sender deg bilder, gifki, lyd- og videofiler, lastes de ned automatisk. For å sikre at de ikke tetter inn det interne minnet til smarttelefonen, må du sette ned bare nødvendige typer filer når du kobler til Wi-Fi eller mobilnettverk.

For iOS Gå til Innstillinger - Data, hvor du kan velge nedlastingsmetoden. For Android gå til Innstillinger - Data - Oppstart av media, å finne dem.

9. Opprett en snarvei for en bestemt kontakt i WhatsApp.

whatsapp-9.jpg

Hvis du finner det vanskelig å finne din beste venn hele tiden i WhatsApps totale chatter, kan du gi preferanse til bestemte personer (hvis du har Android). Du kan forkorte søketiden ved å lagre snarveiene til favorittkontakter i WhatsApp på telefonskjermen.

Klikk på ønsket chat og i menyen (ellipsis øverst til høyre) og velg "Legg til etikett", og en snarvei med en kontakt vil vises på telefonskjermen.

10. Slå av lydene på WhatsApp og gjem chatten fra nysgjerrige øyne.

whatsapp-10.jpg

Det er tider når du ikke vil at noen skal se meldingene dine i WhatsApp.

For å holde dem hemmelige, kan du skjule forhåndsvisning av meldinger. Gå til Innstillinger - Meldinger og velg varsellyder, vibrasjonsinnstillinger og popup-varsler.

11. Send personlige meldinger til mange brukere i WhatsApp.

whatsapp-11.jpg

Hvis du vil sende en enkelt melding til en rekke personer, trenger du ikke å opprette en gruppeklatt der alle kan kommunisere med hverandre. I dette tilfellet er det bedre å velge et nyhetsbrev.

Trykk på menyknappen øverst til høyre og velg Nytt nyhetsbrev. Dette vil tillate en melding å bli sendt til mange mennesker ved å lage en individuell samtale med hver enkelt.

12. Overfør meldingene dine WhatsApp til en annen telefon.

whatsapp-12.jpg

Hvis du ikke vil miste meldinger i tilfellet, for eksempel å kjøpe en ny telefon, kan du opprette en sikkerhetskopi av meldingene.

Gå til Innstillinger - Chatter - Backup-chatter og hold en kopi av meldingene daglig, ukentlig eller månedlig. Når du logger deg på WhatsApp fra den nye telefonen, flyttes meldingene til den nye enheten.

13. Finn enkelt viktige meldinger i WhatsApp.

whatsapp-13.jpg

Mange kjenner følelsen når du må bla gjennom flere hundre meldinger for å finne meldingen om riktig adresse eller tidspunkt for møtet. Men det er en enklere måte å gjøre dette på.

Hold meldingen og klikk på stjerners.

Nå kan du se alle merkede meldinger i menyen der du finner et alternativ Utvalgte meldinger.

14. Finn ut når meldingen din er lest (avkrysningsbokser i WhatsApp).

whatsapp-14-1.jpg

Hold på meldingen du sendte og klikk på "mer info"Du vil se et vindu hvor du vil se hvem som leser og hvem mottok meldingen med den angitte tiden, da dette skjedde.

15. Oppbevar personvern i gruppechat i Whatsapp.

whatsapp-15.jpg

Hvis du ikke vil ha venner til venner som du aldri har sett, men som er i en gruppechatt, ser på dine personlige data, kan du gjøre de nødvendige endringene.

Du kan begrense tilgangen til profilbildet ditt og din personlige status ved å gå til Innstillinger - Konto - Personvern, og velg de nødvendige alternativene.

16. Merk en ulæst chat i Whatsapp.

whatsapp-16.jpg

La oss si at du ikke kan svare på en melding akkurat nå, men du vil ikke risikere vennskap med en person. Du kan angi en visuell påminnelse om at du har meldinger som må besvares.

Dette kan gjøres i chattelisten, velg chatten og marker den som ulest.

17. Send en talemelding til Whatsapp.

whatsapp-17.jpg

I stedet for å diktere meldingen kan du bruke den virtuelle assistenten Siri (for iPhone) til å administrere WhatsApp og ikke ta telefonen. For å gjøre dette må du ha den nyeste versjonen av WhatsApp installert, der du kan si "Hei, Siri. Send WhatsApp til mamma".

Du kan også lese meldingene ved hjelp av Siri og si: "Hei, Siri. Les de siste meldingene på WhatsApp", og du vil høre de siste uleste meldingene.

For Android-brukere, bruk OK Google, spør "send WhatsApp (navn)".

18. Lag et videosamtale WhatsApp.

whatsapp-18.jpeg

For å ringe et videoanrop, åpne kontakten og klikk på videoikonet.

19. Tegn på bilder eller legg til uttrykksikoner i WhatsApp.

whatsapp-19.jpg

Ta et bilde i programmet, og bruk deretter de forskjellige verktøyene øverst på skjermen for å tegne på bildet, legge til uttrykksikoner eller tekst.

20. Slå videoen inn i hyphas i Whatsapp.

whatsapp-20.jpg

WhatsApp har allerede et stort GIF-galleri som du kan sende til venner og bekjente i meldinger. Hvis du ikke finner den riktige, kan du overføre din egen video til GIF-format. Klikk på bilde- og videogalleriikonet, velg en video og trykk på GIF-knappen i øvre høyre hjørne.

Ссылка на основную публикацию
2019