13 uskyldige spørringer om at det er bedre å ikke google | jocelynkelley.com

13 uskyldige spørringer om at det er bedre å ikke google

13 безобидных запросов, которые лучше не гуглить

Sikkert, nesten alle brukere av nettverket møtte minst en gang med samtalen, ikke å engasjere seg søk noen vanlige ved første øyekast, straks googled ham for å umiddelbart angre sin nysgjerrighet.


Etter å ha studert hele verden med feil rangering, presenterer vi 13 tilsynelatende uskyldige spørsmål som permanent kan frata deg din appetitt.


Blå vafler


1.jpg

Dette er et av de tilfellene når du installerer "trygt søk" for denne søken Google vil vise deg noen bilder av blåbærskiver og flere bilder av blåskiver som er behandlet i Photoshop.

Men hvis du slår av trygt søk, vil søkemotoren gi deg bilder av kvinnenes intime infeksjon. Det første bildet av denne infeksjonen dukket opp på Internett i 2010.

Til tross for at det kunne være en mer komplisert form av en annen kjent kvinnelig sykdom, ble det ryktet at bildene er svindel og en del av Internett-svindelen.

Men uansett om bildene var ekte eller ikke, er de fryktelige og bør ikke sees på.

Ikke google det

Farm of bodies

2.jpg

Institutt for antropologiske studier ved University of Tennessee er ingenting annet enn en reell akkumulering av dyr av mennesker og mennesker, hvor deres nedbrytning under forskjellige forhold er studert.

Bitt av en brun hermit edderkopp

3.jpg

Bittene av disse giftige edderkoppene er forferdelige og dødelige, til tross for at edderkoppene selv ser ganske vanlige ut. Ikke se etter dem i søkemotoren, du vil ikke vare lenge, følelsen av avsky vil overvelde deg.

klynge

4.jpg

Denne helt uskyldige søkesøkemotoren forbinder med en mye mer uhyggelig triphobobia, som er en frykt for klynger av forskjellige størrelser av hull, både på menneskelig hud og på planter.

Les også: 25 bilder som du ikke kan se gjennom hvis du lider av tripofobi

I nettverket for dette ordet finner du mange bilder hvorfra du skal klø i lang tid.

skimrende

5.jpg

Dette ordet betyr ikke bare en øy og en farge som ligner perler, men er også en del av navnet på den kosmetiske feilen "perle papules". I dette tilfellet sparer søkemotoren ikke noen følelser og gir ut de samme papillene.

Likevel, til tross for deres stygge utseende, anses de ikke som en seksuelt overførbar sykdom.

Prince Albert

6.jpg

Hvis du spør Google dette uttrykket for søk, vil du finne ut at det ikke bare er Prince of Monaco og den berømte varianten av å knytte en knute til et slips, men også en populær type mannlig intim piercing.

Aldri Google

skalldyr

7.jpg

Av en eller annen grunn mener Google at skalldyr er primært ikke en marine, og en babyshudsykdom er et bløtdyrkontamiosum.

Guro

8.jpg

Ved uvitenhet kan dette ordet virke harmløst, men det er faktisk et ord som mye blod er forbundet med. På denne forespørselen vil søkemotoren gi deg bilder av dismembered anime jenter.

Les også: Hva du trenger å vite om Meitu - et program som vil gjøre deg til en animehelte

I Japan ble guro (eller eroguro) dukket opp i begynnelsen av det 20. århundre, og det syntes å ha samlet alt som provoserer utseendet til en persons avsky.

patch

9.jpg

Hvis du, høre dette ordet, først og fremst forestille et lappeteppe, så er den berømte søkemotoren på denne kontoen mye mindre hyggelige foreninger. På det første bildet på etterspørsel vil du se en mann som ble hevet av en ny hud på ansiktet ved hjelp av hånden.

Deretter er det enda mindre hyggelige bilder.

Krokodil

10.jpg

Når du skriver inn dette spørsmålet, vil Google virkelig vise deg disse reptilene, men ved siden av dem ser du bilder av et stoff med samme navn og konsekvensene av bruken. Hvis du skriver et spørsmål i latinske bokstaver, så vises forferdelige bilder umiddelbart.

tinn-plate

11.jpg

Medarbeider av metallurgisk anlegg er usannsynlig å kunne finne i søkemotoren informasjon om stålet i arkene for denne forespørselen. Vær redd for dette ordet, Google er nådeløs her.

kviser

12.jpg

Mange brukere av nettverket liker å tilordne ulike fiktive sykdommer til seg selv, og deretter, sammen med de virkelig syke, spre bilder av intime kroppsdeler med uforståelige utslett på det medisinske forumet, så du vil ikke kunne finne noe godt av denne forespørselen.

spiss

13.jpg

Et stort antall ting kan pekes, men Google foretrekker å vise oss, til vanlige brukere, hvilke kjønnsvorter er små vekst som oppstår på grunn av papillomavirus tilstedeværelse i kroppen. Ubehagelig syn.

Ссылка на основную публикацию
2019