Topp 13 mest skumle nettsteder på Internett, hvorfra gåsebud

Topp 13 самых жутких сайтов в интернете, от которых мурашки по коже

I det globale nettverket er det en stor mengde ressurser, etter å ha besøkt det blir skummelt, for å slå av romlyset.

Etter å ha bodd på slike steder, er selv de mest beryktede beundrerne av horrorfilmer sikret. Av denne grunn gir vi en advarsel om at denne listen er strenge for informasjonsformål.

Les også: Glem tegn på Zodiac: horoskopet i flere tiår er tre ganger mer nøyaktig

Vi deler ikke lenker med deg til disse nettstedene, men vi forstår at det ikke vil være vanskelig å finne dem hvis du vil. Vi oppfordrer deg til ikke å besøke disse sidene. Eierne til mange av disse områdene hadde allerede problemer med myndighetene på grunn av innholdet. La dette faktum i det minste varsle deg.

Les beskrivelsen og se nærmere på søte seler.

Fryktelige steder

13. Hvit Emalje

14.jpg

Dette er et spill hvor du vandrer gjennom et forlatt psykiatrisk sykehus. Under dine vandringer lyder fryktelig uhyggelig sang, noe som til og med en person med stålnervene kan ta ut av balanse.

Spillet er veldig skummelt, mange spillere tror at skytingen er ekte. Andre hevder å føle seg helter av horrorfilmen. Spillet er tydeligvis ikke for svak av hjertet.

12. Informasjon om flyulykker (Plane Crash Info)

13.jpg

Dette er en veldig hjerteskjærende kilde til informasjon om ofrene for luftulykker, om deres siste ord, med alle rapporter, statistikk, bilder, samt lydopptak av de siste øyeblikkene før flyets fall. Det er også rapporter om piloter og passasjerer, beskrivelser av hendelser.

Det er smertefullt og smertefullt å lese en slik ting, fordi hjertet blør på synet av hva disse menneskene måtte møte.

  8 merkelige tegn på at det er et spøkelse i huset ditt

11. Cryptomundo

12.jpg

Dette nettstedet forteller om alle forsøk på å fange forskjellige mytiske skapninger, som Yeti, Chupakabra, sjølangen, etc. Nettstedet er ganske uhyggelig, det er veldig troverdig å beskrive sammenstøtene med disse skapningene rundt om i verden.

Hvis du ikke vil, begynner du å tro på mange teorier om eksistensen av andre verdener og noe uutforsket.

10. Hashima Island (Hashima Island)

11.jpg

En gang på dette nettstedet finner du deg selv i den glemte verden av Hasima Island, et forferdelig forlatt japansk sted med en forferdelig historie. I 1959 var det folk på øya, deres antall var 5259 personer. Men i 1974 ble øyens kullgruver stengt, og innbyggerne en etter en forlot den.

I dag har Hasima en japansk øy – et spøkelse. Området har en berømt trapp til helvete – nedstigning under bakken. Også er det ferske bilder av forlatte kullgruver, som kastet en uforklarlig horror.

Les også: Slik forsvinner du helt fra Internett: 12 enkle trinn

Forferdelig horror

9. Dødskart

10.jpg

På dette nettstedet i sanntid vises alle dødsfall som oppstår i verden. Du velger landet, og umiddelbart vises det røde prikker, som indikerer dødsfallene. Samtidig vises grønne prikker som indikerer fødsler.

Så du har mulighet til å observere fødsel og død i verden. Videre er hver død betegnet med et symbol som indikerer den avdødees religiøse tilhørighet (for eksempel i kristne er det et kryss). Svært deprimerende et slikt syn.

8. dødsdato (dødsdato)

9.jpg

Ved å gå til dette nettstedet, vil du kunne beregne eksakt dato for avreise til en annen verden. Men hvis du er interessert, må du dele dine personlige data. Så før øynene dine blir den eksakte dødsdato, og samtidig den resterende tidstelleren.

  Det lengste navnet i verden består av 700 bokstaver

Det er uklart hvor mye du kan stole på dette nettstedet, men det vil sikkert fordyre deg i ikke helt sunne tanker om din egen omsorg. Er det noe mer forferdelig?

7. Bonchondong Ghost (Bongcheon-Dong Ghost)

8.jpg

Dette er en tegneserie, som er bedre å ikke søke i Google, spesielt i mørket. Han regnes som en av de mest forferdelige online tegneseriene, og dette er allerede mye. Teksten til tegneserien er helt på koreansk, men illustrasjonene er så klare og ærlige at en person lett kan bli redd.

I begynnelsen av historien langs den øde gaten er det en jente som møter på vei en veldig merkelig person. Videre blir situasjonen bare verre. Navnet på spøkelset er også navnet på det fattigste distriktet i Seoul i Sør-Korea.

Les også: 20 Google søkemotor tweaks som du sikkert ikke visste om

6. Sannheten om den femte neglen (Den femte neglen eksponert)

7.jpg

Dette er et veldig forferdelig sted, som er helt viet til livet til den dømte rapisten og morderen Joseph Duncan. På nettstedet er det tekster skrevet av assassinen selv, som begikk sine forbrytelser på 1970-tallet, og som fortsatt sitter bak stolpene. Derfra sender han meldinger til forfatteren av denne bloggen.

Dette er et veldig uhyggelig nettsted som ser ut til sjelen til en pervert og en farlig 55 år gammel skurk.

De mest forferdelige stedene

5. Informasjon om dødsraden (Death Row Information)

6.jpg

Dette nettstedet inneholder en rekke opplysninger om dødsstraff, som ble oppnådd direkte fra Texas Department of Corrections. Her finner du informasjon om alle henrettelser som er utført for hele historien, om kriminelle og deres siste ord.

  De farligste og forferdelige broene i verden

Det er også informasjon om de som for tiden lever i forventning om henrettelse, blir kjent med deres straffesaker og ser når deres gjennomføring skal skje. Faktisk er dette en ekte kalender for henrettelser.

4. Darwins tid (Darwin Time)

4.jpg

Dette er et veldig gal nettsted som er dedikert til ulike konspirasjonsteorier. De snakker om alt i verden – Hitler, 11. september, Woodstock, etc. Nettstedet er gjort veldig slurvet, mange skummel bilder, lagt på teksten og hundrevis av jobber hyperkoblinger. Twitter-kontoen knyttet til nettstedet ble blokkert på grunn av skumle innhold.

Les også: Passord som ikke må brukes

Fryktelig horror

3. Skyway Bridge

3.jpg

Dette nettstedet lagrer historien om alle selvmord som ble begått fra den fjerde av populariteten til den amerikanske broen, som ligger i delstaten Florida, på den vestlige kysten. Her er det informasjon om de tragiske dødsfallene, samt data om hver person som dumpet fra broen.

Denne kilden inneholder en historie med selvmord, som viser alle de døde og lagrede. Her beregnes sannsynligheten for død i tilfelle et hopp fra en bro, etc..

2. En Columbine Site

2.jpg

Dette nettstedet inneholder all informasjon om den tragiske hendelsen i Colorado-skolen “Columbine”, som skjedde for nesten 20 år siden, 20. april 1999. Så åpnet to gymnasieelever ild, drepte 12 personer og skadet 21 flere.

Det er detaljerte beskrivelser av massakren, rutene for drapsmannens bevegelse og videoer med dem. Begge score med livet.

1. 100% menneskelig hud

1.jpg

Dette britiske nettstedet selger forskjellige produkter fra den mest virkelige menneskelige huden. Kilden til råvarer er frivillige testamenter av mennesker. I området – poser, sko, lommebøker og belter. Kanskje, dette er det verste vurderingsstedet, når du ser disse produktene, kan du ikke glemme det i lang tid.