De mest merkelige og uvanlige øynene i verden

Mest странные и необычные глаза в мире
Se videoen, hvis du er for lat til å lese

1. Hårete øyeboll

Leger Ali Mahdavi Fard (Ali Mahdavi Fard) og Leila Purafkari (Leili Pourafkari) måtte operere på en pasient i øyet som “bodde” uvanlige blodpropp dekket med hår.

Den 19-årige kom til oftalmologiklinikken med en merkelig utdannelse som vokste i en av hans øyne.

Han sa at “utveksten” med ham siden fødselen, og i løpet av årene øker kun i størrelse.

De mest merkelige og uvanlige øynene i verden

Han ikke føler noe smerte på grunn av tilstedeværelsen av ukjent kroppen, men noen visuelle defekter ennå utviklet, ledsaget konstant ubehag under blinker på grunn av tilstedeværelsen av et fremmedlegeme.

Kirurgisk fjernet leger enkelt en unødvendig gjenstand.

De mest merkelige og uvanlige øynene i verden

Den doble pupillen (The Pupula duplex) er en medisinsk strangeness preget av tilstedeværelsen av to elever i ett øyeboll. Fra latin er dette oversatt som “dobbelt elev”.

Til tross for at i den medisinske litteraturen denne tilstanden ikke er beskrevet, er det en myte om den kinesiske statsministeren Liu Chun (Liu Ch’ung), 995 f.Kr., som angivelig led av dette problemet.

Dette bildet av Liu Chun ble designet av Robert Ripley i rammen av sitt prosjekt “Tro det eller ikke”, der han gjenskapte ekstraordinære hendelser og emner. I samlingen hans er mer enn 20 000 fotografier og 30 000 gjenstander.

Se også: Dobbel elev: myte eller virkelighet?

Wax-utførelse av den uvanlige tilstanden til mannen ble suppleret av Louis Tussauds voksmuseum.

3. Mangel på øye

De mest merkelige og uvanlige øynene i verden

Billy Owen sier at han begynte å se ting i et nytt lys i februar 2009. Og all feilen av tapet av høyre øyeboll.

  Hvordan ideellene om skjønnheten i den mannlige kroppen endret seg

Før tragedien var Owen en vellykket mekaniker med en kjærlig kone og en seks måneder gammel sønn. Imidlertid skjedde det noe som helt forandret sitt liv. Den 13. februar 2009 dumpe doktoren ham med nyhet om at Billy er syk med et utifferentiert karsinom i paranasale bihulene.

Dette er en sjelden form for kreft som påvirker nesehulen, overlevelsesraten etter denne sykdommen var 10 prosent. I tilfelle av Billy spredte kreften så mye at legene måtte fjerne nesten halvparten av ansiktet hans, inkludert høyre øye, muskler og nerver.

Nå, hvor høyre øye var før, er det et gigantisk hull. Hvis han fjerner tannplaten, så skyver han fingeren i øyhullet, kan han stikke den ut gjennom munnen.

Dermed prøver han å tjene penger på hans tapt øye, skyte i klipp i rollen som zombier eller i hus med spøkelser.

Øyne på utrullingen

4. Meget fremspringende eyeballs

De mest merkelige og uvanlige øynene i verden

Kim Goodman (Kim Goodman) – en kvinne som kan stikke øynene sine på 1,2 cm. Hun er verdensrekordholder for bølgende øyekontakter.

Kim bor i Chicago, Illinois. Hun oppdaget hennes talent da hun ble truffet på hodet med en hockey hjelm. Hennes øyne poppet bare ut i det øyeblikket, men Kim kunne enkelt “sette” dem på plass.

Siden da kan hun på eget ønske stikke ut øynene, selv i ferd med å gyte.

Den 2. november 2007 ble hennes evner dokumentert i Istanbul.

5. Øyepiercing

De mest merkelige og uvanlige øynene i verden

Øyepiercing bør ikke forveksles med øyenbryn piercing. Denne typen piercing er mindre vanlig, koster mer og krever kirurgintervensjon, det vil si uten kosmetisk kirurgi er uunnværlig her.

Øyepiercing er iført et smykke i øyet, enten gjennom øyelokk eller direkte gjennom øyebollet. Selvfølgelig er dette en veldig risikabel øvelse.

6. Øyet er en røyker

De mest merkelige og uvanlige øynene i verden

Denne røykeren fra øst har mestret kunsten å innånde røyk gjennom ører eller baner og utånding gjennom munnen.

Etter å ha “installert” sigaretten i øret eller øynet, rynker han sterkt ansiktet under stramming. Dette skaper en prosess med “intern absorpsjon”, som de fleste vanlige mennesker ikke klarer å produsere. Og dette er riktig.

En mann som bor i den kinesiske byen Shanghai, holder en sigarett med øye og puste røyk gjennom munnen foran det overraskede publikum.

7. Kreft i netthinnen

De mest merkelige og uvanlige øynene i verden

Retinoblastom er en sjelden form for øyekreft, som vanligvis utvikler seg i tidlig barndom, vanligvis i en alder av opptil 5 år. Kreft påvirker retina, som er et spesielt lysfølsomt vev plassert i baksiden av øyet og gjenkjenner lys og farge.

Merkelige øyne

8. Tannen i øyet

De mest merkelige og uvanlige øynene i verden

Engelskmannen Martin Jones (Martin Jones) mistet synet og var blind i nesten 10 år. Men nå har han fått sitt syn. Dette ble gjort mulig ved innføring av en del av tannen i øyebollen.

En implantert tann er en hjørnetann, også kjent som en øyetand, og den ble fjernet fra Martins egen munn. Legene plasserte deretter den kunstig opprettede linsen i øyet i basen og festet elementet under øyelokket, slik at vevet kunne vokse.

Dessuten ble en del av huden også tatt fra munnen og implantert på tannen i øyet. Dette ble gjort slik at øyet senere fikk tilgang til egen sirkulasjon.

Tross alt kuttet legene et hull i hornhinnen, noe som gjorde det mulig for lyset å trenge inn i øynene. Denne prosedyren har allerede gitt 600 personer muligheten til å se.

De mest merkelige og uvanlige øynene i verden

Denne indiske kvinnen ble fjernet fra øyet hennes … to tenner.

Legene opererte på en svulst i venstre øye Nagabhushanam Siva (Nagabhushanam Siva), ble rett og slett overrasket da de fant kvinnen i øyet av to fullt dannet tann.

Leger statlig sykehus i Chennai (Sør-India) satte en kvinne diagnostisert – orbital teratom (en sjelden embryonal svulst som består av vev som vokser i et forsøk på å danne en kropp).

Svulsten presset øyet utover og strammet kraftig ut under huden, forstyrrer normal visjon og betydelig skade på optisk nerve.

Veksten av svulsten provoserte utviklingen av en tilstand der en kvinne ikke kunne bevege øyebollet, noe som førte til at det var et lat øyesyndrom.

Legene sier at flere ganger opplevde de et teratom som involverte dental vev innebygd i svulsten, men de klarte å finne fullt dannede tenner svært sjelden.

Fjernelse av svulsten forårsaket alvorlig skade på den optiske nerven til en kvinne som dessverre var blindet.

Det første tilfellet av denne sykdommen ble registrert for 149 år siden. Bare 70 mennesker over hele verden har siden lidd av denne sykdommen.

10. Melk fra øynene

De mest merkelige og uvanlige øynene i verden

Hvis du ikke har hørt om en ny rekord for sprinkling av melk fra øynene, bør du revurdere metodene dine for å skaffe nyheter, fordi du mangler mye av det som skjer i verden.

Ilker Yilmaz (Ilker Yilmaz) har etablert en av de mest uvanlige verdensrekordene 31. august 2004 i Istanbul, Tyrkia. 28 år gammel byggherre Hurtig “sugde” nesen med melk og drykk den fra hans venstre øye på en avstand på nesten 3 meter i håp om at dette vil bli anerkjent av verdensrekordet.