10 FOTO som brøt bra for mange Internett-brukere | jocelynkelley.com

10 FOTO som brøt bra for mange Internett-brukere

10 ФОТО, которые ВЗОРВАЛИ МОЗГ многим пользователям Интернета

Det skjer at et enkelt bilde eller bilde plutselig blir veldig populært på Internett, og alt fordi noen har funnet den i den en uvanlig "chip".

Noen arbeider skaper en illusjon som forstyrrer normal oppfatning bilder, andre inneholder merkelige eller originale bilder som lek med hjernen vår, og fremdeles andre overfører ganske enkelt denne eller den informasjonen, misvisende mennesker.

Svært ofte er bilder som har blitt veldig populære, blitt gjort uhell, og ikke i det hele tatt med det formål å samle så mange "likes" som mulig, og tegningene ble opprettet for interessens eller eksperimentets skyld.

Her har vi samlet bilder og tegninger som blåste opp Internett og forvirret mange nettverksbrukere.


Illusjonsbilder

1. Umulige skritt

1.jpg

Ved hjelp av perspektiv kan du spille med effekter som ikke er mulige i virkeligheten. I dette tilfellet kan vi ikke si nøyaktig hvem som er i hvilken høyde. Videre skaper selve folks stilling enda større forvirring. Hodet går rundt når du prøver å forstå hva som er galt her!

Les også: 10 CRAZY illusjoner som leker med hjernen vår

2. Et barn som jakter på en and

2.jpg

Den opprinnelige ideen om å skildre fugler som rømte fra bildet, ble realisert da forfatteren av bildet la til et nett. Og da de la til en ekte gutt, tok de et bilde og publiserte det i sosiale nettverk, folk begynte å argumentere om hvilke elementer som er malt og hvilke som er ekte. Faktisk er alt malt utenom barnet selv.

3. 6 jenter og 5 par ben

2-1.jpg

Når dette bildet begynte å bli populært på Internett, kunne folk nesten ikke forstå hva som skjedde. Alle forstår at det er 6 jenter på bildet, men bare 5 par ben.

2-2.jpg

Svaret ligger på overflaten. Blå jeans refererer ikke til jenta, uthevet i blått, men til jenta i gul, som ubeleilig lente til venstre. En jente i blå har svarte jeans, og beina er skjult bak en rød jente. Dette er bare en annen optisk illusjon.

Bilde av illusjon

4. Glatte ben

Dette er et perfekt eksempel på hvordan mindre detaljer kan dramatisk endre bildet. Da bildet kom inn i nettet, følte de fleste at føttene bare var salvet med olje, eller ganske enkelt pakket inn tett med plastfilm.

2-3.jpg

Imidlertid er virkeligheten at dette bildet viser beina som jenta har brukt hvit maling på. Det skjedde så at på grunn av plasseringen av striper av maling antok hjernen umiddelbart at de er en refleksjon av lys. Det er verdt å merke seg at denne teknikken ofte brukes i mange former for kunst, som maleri og animasjon.

Les også: Denne illusjonen om 2 sekunder vil bestemme ditt nivå av STRESS

5. Murvegg

2-4.jpg

Det ser ut til at det bare er en vegg foran deg, men dette er ikke helt sant. Det er noe annet her.

En sigar stikker ut i veggen. Siden det er nesten ingen skygger, ser det ut til at sigar er en del av veggen.

6. Hva er galt med dette bildet??

2-5.jpg

Forfatteren av bildet gjorde flere åpenbare endringer i det, som mange ikke merker. Og du la merke til?

I bakgrunnen er alle ansikter de samme.

Svindel av syn (bilder)

7. Denne kjolen er hvitgull eller svartblå?

2-6.jpg

Hvem kan glemme en viss illusjon med en kjole. Hvor mange disputes om hvilken farge det var, og hvorfor forskjellige mennesker ser det annerledes.

Faktisk er denne kjole svart og blå, og det har blitt vitenskapelig bevist, så det er ikke nødvendig å argumentere. Bare se på bildene av kjolen på en nettbutikk.

2-7.jpg

8. Disse to delene fra leketøybanen er de samme.

2-8.jpg

Det ser ut til at detaljene til høyre er kortere enn den til venstre, men de er akkurat det samme.

2-9.jpg

En slik illusjon kalles Illusjonen av Joseph Jastrow. Hjernen vår sammenligner ikke detaljene selv, men bare deres ekstreme sider som berører, det vil si høyre side av venstre del og venstre side av høyre.

9. Hus i en vinkel

4.jpg

Et kompetent skuddbilde får oss til å tro at varevognen er på en rett vei, og husene er skråstilt. Faktisk stiger vanen i bakken. Hvis du tenker på det, faller alt på plass.

Les også: Optiske illusjoner: hvilken farge er jordbæren?

Illusjoner eller svikt av syn

10. Dette er en skulptur eller et bilde?

5.jpg

Det ser ut til at en kvinne er involvert i en slags risikabelt show av illusjonister. Faktisk er dette et bilde som enhver person kan møte og bli fotografert for en interessant effekt.

bonus:

Malte plank passerer gjennom mennesker.

6.jpg

Det handler ikke om folk i det hele tatt, men om klærne de setter på. Og selv om klærne selv ikke er veldig komfortable, tillater det å skape en veldig effektiv illusjon som inspirerte folk til å argumentere og gjorde dette bildet veldig populært på Internett.

Ссылка на основную публикацию
2019