IPhone-kameraet sluttet å virke – hva skal jeg gjøre


opphørt работать камера iPhone — что делать

Kameraet på iPhone sluttet å fungere, i stedet for at bildet begynte å vise en svart skjerm? IOS advarer deg om at du kjøler iPhone før du bruker den? Om hvordan du retter opp noen av disse problemene, blir du fortalt i denne veiledningen.

Metode 1. Bytt mellom kameramodus

La oss starte med måter som løser problemet med det plutselig utgåtte iPhone-kameraet her og nå. De kan bidra til å bringe kameraet raskt tilbake til arbeidstilstand, uten å bevege seg til alvorlige tiltak, noe som kan være nyttig hvis du trenger å ta et bilde raskt.

Den første slik metoden innebærer bytte gjentatte ganger mellom kameramodusene til iPhone. Bytt fra hoved til frontkamera flere ganger, og deretter sjekke om hovedkameraet.

Metode 2: Tvinge iPhone til å startes på nytt

Problemet med iPhone-kameraet kan være både en teknisk plan og programvare. I andre tilfelle hjelper den tvunte omstartet ganske ofte å takle det. Hold knappene hjem og Strømforsyning på iPhone og hold dem til Apple-logoen vises på smarttelefonens skjerm. Etter at du kan sjekke kameraet.

Metode 3. Trykk litt på fingeren på hovedkameraet

Og en annen enkel måte å løse problemet på, som må definitivt bli prøvd før du flytter til “tungt artilleri”. For å hjelpe kameraet til å bli igjen, kan du trykke en finger på hovedkameramodulen litt.

  4 iPhone-innstillinger som alle brukere må deaktivere akkurat nå

Metode 4: Sett iPhone tilbake via DFU-modus

viktig! Spyling gjennom DFU innebærer å slette all data fra enheten, så før du starter operasjonen, sørg for å lage en ny sikkerhetskopi av iPhone.

I et stort antall lignende tilfeller var prosessen med å blinke iPhone gjennom DFU-modusen en frelse. Det utføres som følger:

Trinn 1. Koble iPhone til datamaskinen din med iTunes installert.

Trinn 2. Overfør iPhone til DFU-modus. For å gjøre dette, hold samtidig knappene nede hjem og Strømforsyning og hold dem i 10 sekunder, slipp deretter av / på-knappen og fortsett å trykke på knappen hjem til iTunes bestemmer smarttelefonen i gjenopprettingsmodus (ca. 10 sekunder).

Trinn 3. Klikk på “Gjenopprett iPhone“.

Trinn 4. I vinduet som åpnes, klikk på “Neste gang“Og”Jeg aksepterer“Og vent til programvaren er lastet ned og iPhone gjenopprettes.

Legg også merke til at det i noen problematiske tilfeller bidrar til å gjenopprette via DFU til fastvare lastet ned manuelt. Du kan laste ned den nyeste fastvaren for enheten din på dette nettstedet. For å velge den når du gjenoppretter, klikker du på “Gjenopprett iPhone»Det er nødvendig å trykke med Shift-tasten trykket.

Metode 5: Koble til iPhone-kameramodulen igjen

Men enda oftere i problemet er den litt nedbrudde modulen på iPhone-kameraet. I dette tilfellet hjelper slokkingen og gjenåpningen av kamerasløyfen. Du kan finne ut hvordan du demonterer de forskjellige iPhone-modellene i følgende instruksjoner:

  • Hvordan bytte batteri til iPhone 6s og iPhone 6s Plus.
  • Slik bytter du batteriet på iPhone 6 eller iPhone 6 Plus.
  • Slik bytter du batteriet på iPhone 5s.
  • Slik bytter du batteriet på iPhone 5.
  • Slik bytter du batteriet på iPhone 4.
  Hvordan fjerne røde øyne fra bilder på iPhone og iPad

Hvis du demonterer iPhone med egne hender, er du redd, den eneste måten er å gå til servicesenteret.