Hvordan deaktiverer jeg Internett på iPhone? | jocelynkelley.com

Hvordan deaktiverer jeg Internett på iPhone?

2

Ikke i alle regionene i Russland kan ubegrenset mobil Internett kobles til "pennies". Selv i store byer, forblir slike tariffplaner, som ikke bare er lønnsomme, men minst kostbare. Ja, og ikke alle trenger dette mest ubegrensede Internett, mange er vant til å gå til nettet et par ganger om dagen for å sjekke innkommende meldinger på e-post eller for å finne ut resultatet av en sportsbegivenhet.

Du kan besøke Internett et par ganger om dagen, men applikasjonene bruker det hele tiden. Herfra og alle disse tonnene av trafikk, usynlig strømmer rett foran nesen din. Hvis du er lei av å betale store månedlige regninger for mobilkommunikasjon hver måned, så er det på tide å lære å manuelt slå av Internett på iPhone.

Slik deaktiverer du Internett på iPhone

Trinn 1. Gå til menyen innstillinger -> Cellulær kommunikasjon

Trinn 2. Deaktiver bryterne Cellular Data og Aktiver 3G

Hvordan kan det отключить Интернет на iPhone?

På denne måten deaktiverer du helt iPhones tilgang til det globale nettverket via EDGE og 3G.

Det er også en mer fleksibel løsning for problemet med bekostning av trafikken. På samme meny innstillinger -> Cellulær kommunikasjon Du kan bla ned litt og se en liste over programmer som bruker mobildata. Du kan bare la de mest nødvendige programmene aktiveres, du trenger virkelig varsler, for eksempel e-post eller sosiale nettverk.

Søknaden, for hvilken mobilinnstillinger er utilgjengelige av innstillingene dine, vil svare på forespørselen med denne advarselen:

Hvordan kan det отключить Интернет на iPhone?

Du kan raskt gå til innstillingene og aktivere tilgang til dette programmet hvis det er nødvendig for øyeblikket.

Anbefalte artikler:

  • iphone 7s utgivelsesdato
  • Slik slår du av automatisk korrigering i iPhone
  • Slik holder du en film på iPhone
Ссылка на основную публикацию
2019