Hvordan bestemme kjønn av det ufødte barnet?

Hvordan kan det определить пол будущего ребенка?

Innhold:

  • 1. Hvordan kjenne barnets kjønn på bordet?
  • 2. Barnets kjønn ved opprinnelsesdatoen
  • 3. Beregn barnets kjønn med blod
  • 4. Barnets kjønn med tegn
  • 5. Barnets kjønn ved ultralyd

I århundrer måtte fremtidige foreldre vente på barnets fødsel for å finne ut kjønn.

Nå er det annerledes metoder for å bestemme et barns kjønn, starter fra folkeskilt og gamle kinesiske bord til moderne medisinske prosedyrer.

Les også: Var du født i krysset mellom dyrekretsen? Her er hva dette betyr.


Ifølge legenden Kinesisk sexbestemmelsestabell Barnet ble funnet i den gamle kongelige graven i Kina. Hun forutsiger barnets kjønn, basert på den kinesiske månekalenderen.

I dette tilfellet må du vite mors alder ved unnfangelse og måned med unnfangelse, For å avgjøre om du har en jente eller gutt.

Det er ingen vitenskapelig bekreftelse på om denne metoden fungerer, men du kan sjekke det på dine venner og slektninger.

Hvordan bestemme kjønn av det ufødte barnet?

2. Barnets kjønn ved opprinnelsesdatoen

Ifølge denne metoden er det fremtidige barnets kjønn bestemt ved datoen da oppfattelsen skjedde og avhenger av hvilken type sæd.

Det antas at spermatozoa Y som vil føre til fødselen til en gutt, er raskere og mindre hardy enn spermatozoa med X-kromosom, som er langsommere, men mer resistente.

Hvordan bestemme kjønn av det ufødte barnet?

Dermed, hvis oppfattelsen skjedde 2-3 dager før eggløsning av en kvinne, så er du mer sannsynlig å føde en jente. Hvis oppfattelsen fant sted direkte på dagen for eggløsning eller kort tid før det, er sannsynligheten for utseendet til en gutt høyere.

Ovulationens dag kan bestemmes ved å måle basal temperatur eller ved å bruke eggløsningstester.

3. Beregn barnets kjønn med blod

Hvordan bestemme kjønn av det ufødte barnet?

Ifølge denne teorien kan det fremtidige barns kjønn læres basert på Oppdaterer foreldres blod. Det antas at hos kvinner blir blodet fornyet hvert tredje år, og for menn – hvert 4. år. Barnets kjønn bestemmes av den ene fra foreldrene hvis blod er “friskt”.

Å beregne barnets kjønn du trenger Alderen på en kvinne delt med 3, og mennene ved 4. Den med den minste resten (yngre blod), at sexet vil få et barn.

For eksempel er en kvinne 26 år gammel, og en mann er 28 år gammel. Hvis 26 dividert med 3 får vi 8,6 og 28 deler med 4, får vi 8. Siden resten av kvinnen (8.6) er større enn mannen, er sannsynligheten for at en gutt er født mer sannsynlig.

Det er også verdt å huske at i tilfelle blodtransfusjoner og transfusjoner, operasjoner, fødsel og annet blodtap, er det verdt å ta datoen for det siste blodtapet.

Bestemmelse av barnets kjønn ved hjelp av metoden “Blodfornyelse”

Kjønn av barnet etter blodtype

En annen fascinerende teori om sexbestemmelse av det fremtidige barnet er basert på blodgruppe og Rh-faktor for foreldrene. Krysser blodgruppen av mor og far, samt Rh-faktorer indikerer om du har en gutt eller en jente.

Selvfølgelig kan denne metoden ikke betraktes som pålitelig, og dens nøyaktighet er 50 til 50.

Hvordan bestemme kjønn av det ufødte barnet?

4. Barnets kjønn med tegn

Det er mange tegn på å bestemme barnets kjønn, som ble brukt av våre bestemødre og mødre. Selvfølgelig anses disse metodene ikke for pålitelige, siden de ikke er bekreftet. Noen av dem virker sannferdige, fordi deres nøyaktighet er omtrent 50 prosent, og det er de som var delvis vitenskapelig jordet.

Sex av babyen på magen

Hvordan bestemme kjønn av det ufødte barnet?

Hvis du bære barnet lavt – du har en gutt, hvis høy – du har en jente. Det er også en oppfatning at hvis en fremtidig mor Formen på magen er spiss – det vil bli en gutt, og mer avrundet – en jente.

Imidlertid, ifølge eksperter, er formen på magen bestemt av musklene, livmortonen og stillingen til barnet, og ikke barnets kjønn.

Ifølge de nyeste dataene, brystvolumet er den beste indikatoren for det ufødte barnets kjønn. Hos kvinner som bærer jenter, blir brystene under graviditeten større (i gjennomsnitt 8 cm) enn hos kvinner som bærer gutter (i gjennomsnitt 6,3 cm). Dette er fordi gutter produserer mer testosteron og krever mer energi fra moren, noe som undertrykker brystvæksten.

Barnets hjerte ved hjerteslag

Hvordan bestemme kjønn av det ufødte barnet?

I følge skiltene, hvis du har en jente, vil hjertefrekvensen for fosteret være over 140 per minutt, og hvis gutten er mindre enn 140. Faktisk endres fosterets hjertefrekvens med vekst og utvikling, samt under økningen i barnets aktivitet. Imidlertid har det vært vitenskapelig bevist at frekvensen av jenters hjertebanken øker mer under leveransen enn hos gutter.

Populære tegn på å bestemme et barns kjønn

Hvordan bestemme kjønn av det ufødte barnet?

Paret vil ha liten jente dersom:

– Utseendet av moren forverret, akne dukket opp

– Far begynte å få vekt

– Mor drar på søtten

– Den fremtidige mor lider av alvorlig morgenkvalitet

– Alder på foreldrene over 40 år

– Hvis du henger vielsesringen over magen din, beveger den seg frem og tilbake

Paret vil ha lille gutt dersom:

– Morens utseende ble forbedret

– Det var tørre hender, føttene er kalde

– Trekker på saltet og surt

– Mor er stresset

– Sterkt økt appetitt, kaloriinntak

– Hvis du henger vielsesringen over magen din, beveger den seg i en sirkel

5. Barnets kjønn ved ultralyd

Hvordan bestemme kjønn av det ufødte barnet?

En av de mest nøyaktige metodene for å bestemme et barns kjønn under graviditet er ultralyd eller ultralyd, hvor høyfrekvente lydbølger skaper et bilde av babyen din i livmoren.

Ultralyd utføres ikke for å bestemme barnets kjønn, men for å vite om barnet utvikler seg riktig.

Avhengig av graviditetstiden og fostrets stilling, kan legen fortelle nøyaktig om du bærer en gutt eller en jente.

På hvilken tid kan du bestemme barnets kjønn?

Hvordan bestemme kjønn av det ufødte barnet?

USA av gutten

Hvordan bestemme kjønn av det ufødte barnet?

USA av en jente

Oftest er metoden for å bestemme et barns kjønn ved hjelp av ultralyd mest nøyaktig i perioden fra 18 til 26 uker med graviditet. Selv om nye ultralydteknologier kan avgjøre barnets kjønn og på et tidligere tidspunkt på 12-13 uker.

Opptil 18 uker med intrauterin utvikling, er mannlige og kvinnelige kjønnsorganer mer liknende, og derfor er sannsynligheten for feil høy. Senere vilkår kompliserer også denne oppgaven på grunn av fosterets nærmere stilling.

Det er verdt å huske at hvis et barn er i en ubehagelig stilling for inspeksjon eller krysser ben, kan den skjule kjønnsområdet fra å se.

Barnets kjønn: er ultralydet feil?

Hvordan bestemme kjønn av det ufødte barnet?

Ultralyd er ikke en 100 prosent metode, og sannsynligheten for en feil avhenger av flere faktorer:

– Graviditetsperioden (jo høyere, jo mer nøyaktig)

– Utstyr (3D-ultralyd er som regel mer presis)

– Profesjonalitet av legen som utfører ultralyd

– Moderens vekt (jo fyldigere mor, desto bedre bildekvalitet)

– Fosterstilling

Det er mer nøyaktige metoder for å bestemme kjønn på det ufødte barnet (nesten 100 prosent) , men de utføres etter behov og blir ledsaget av større risiko for graviditet. Dette er fostervannsprøve (blærens punktering) og chorionus villus biopsi. De foregår på en tidligere dato: i første og begynnelsen av andre trimester.

Amniocentesis utføres mellom 15-18 uker graviditet. Legen injiserer en lang nål for å ta et utvalg av fostervæsken fra fostreblæren som inneholder babyens celler. Vanligvis er denne testen foreskrevet hvis det er økt risiko for abnormiteter i barnet og brudd knyttet til barnets kjønn.

En chorionisk villusbiopsi utføres mellom 11 og 14 uker, og denne metoden brukes også bare dersom barnet har mulighet til å utvikle sykdommer.