Horoskop Maiden

VirgoJomfruen er jordens tegn, men i motsetning til andre jordskilt har den mye luft. Jomfruen strever seg oppover og ønsker ikke å sette opp med det som skjer rundt, men deres jordiske natur minner stadig om seg selv. Jo flere jomfruer blir fjernet fra hverdagslige spørsmål (spesielt næringsspørsmålet), jo mer alvorlige problemer de venter på. Født under tegnet av jomfruen, de streber etter fullkommenhet hele livet. Selv i sin alderdom, er de preget av ungdommelig maksimalisme i alt, inkludert ernæring. Jomfruen betaler heller ikke oppmerksomhet til kostholdet, eller nærmer seg spørsmålet om ernæring veldig seriøst og når ekstremer.

spirerIfølge statistikken er blant vegetarianere, veganer, rå mat og andre tilhenger av radikale næringsmetoder mest født under tegnet av jomfruen. Fanaticism i å spise er bare en av manifestasjonene til perfeksjonisme og delikatesse Dev. Samtidig er vegetarisme for dette tegnet ikke bare en bekymring for ens helse, men også en måte å oppnå harmoni og redusere mengden lidelse i verden.

grønnsakerDet kan synes som om Virgin ambivalent og inkonsekvent: hun spiser alt, uten å betale oppmerksomhet til sammensetningen og kvaliteten på produktene, og deretter begynner å plukke og behandle spise som en uheldig nødvendighet, lese nøye sammensetningen på etikettene og se etter eventuelle spesielle produkter. Denne atferden er ikke et tegn på falskhet - er bevis på konstant søken etter den ideelle og den måten å oppnå det. Hvis Jomfruen plutselig begynner å spise riktig, går hun bevisst og oppriktig tror at denne teknikken vil være til nytte. Her godtroende Dev er i fare: kraften teknikker mye, og de alle lover vekttap, foryngelse og andre fine bonuser. Før du følge dietten, eller omorganisere din diett, må du lære det grunnleggende ernæring, ta kontakt med kunnskapsrike mennesker, og lytte nøye til kroppens behov. For Dev Dette er spesielt viktig, fordi magen og tarmene - sine svakheter, og eventuelle endringer i kostholdet, lider de tungt.

grønnsakerProblemer med magen i Dev kan provoseres ikke bare av nye produkter, men også av uvanlige metoder for deres forberedelse. Virgins er svært konservative i mat, og liker ikke å forandre sine vaner uten ekstrem nødvendighet. I barndomsbekjennelse med noe nytt produkt eller parabolen på Dev går det jevnt, men med alder er det mulig å få problemer. Derfor anbefales det å prøve noe nytt produkt av en oppsiktsvekkende Jomfru i små porsjoner. Generelt er alle de som er født under tegn på Dev, anbefalte fraksjonelle måltider - små porsjoner 4-5 ganger om dagen.

hele korn хлебJomfruer er spesielt viktige for å finne en balanse mellom nyttig og velsmakende mat. Dette skiltet er farlig å gå til ytterligheter: når restriksjoner Jomfruen kan få seg til utmattelse, og truer med å vekt og appetitt problemer indulging Maiden knyttet til den. Folk født under tegnet av Jomfruen, er det nødvendig å inkludere i kostholdet til mer komplekse karbohydrater: korn og et utvalg av frokostblandinger, grovbrød, grønnsaker, frukt, urter. Den foretrukne mat for Dev - en lys hjemmelagede supper, skarpe korn og grønnsaker salater kledd med smør. Dette er grunnlaget for hvilket matssystem er basert. Hvis disse produktene og rettene er tilstede i kostholdet, er sjansen skade deg selv gjennom uforsiktighet eller uvitenhet er nær null.

hjem выпечкаForetrukne smaker for Vir er søte og nøytrale. Av søtsaker bedre å velge frukt, tørket frukt, hjemmelagde kaker og honning. Iskrem, vaniljesaus, pisket krem, stekt smultringer og sjokolade også tett på anbud jomfruer, de bør unngås. Akutt og salt er bedre å begrense.

En typisk Jomfru er stille og beskjeden, sårbar og inntrykkelig, noen ganger en infantil idealist. Vanligvis er representanter for dette tegnet introverts. De unngår støyende selskaper, og foretrekker å bli hjemme hos familie og nære venner. Mange jomfruer føler seg ubehagelig hvis de må spise i det offentlige. Derfor unngår representanter for dette skiltet fastfood-etablissementer, og hvis du må spise utenfor huset, velger du små koselige kafeer eller bor på middag på arbeidsplassen. Jomfru stoler bare på maten som de har forberedt seg eller som er utarbeidet av kjære slektninger. Derfor kan lunsj i spisesalen omgitt av mange fremmede bli en reell stress for den mistenkelige jomfruen.

gulrot сокJomfruen - en stor fan av brus. De er glade for å tilberede juice, sitronader, fruktdrikker, compotes, kvass og vil ikke gå glipp av muligheten til å prøve hjemmelagede drinker på en fest. Jomfruen kan sette pris på de subtile nyansene av forskjellige varianter av grønn te og naturlig kaffe. Når det gjelder alkoholholdige drikkevarer, virker ikke Virgins vanligvis beruset og velger ikke sterke viner og cocktailer. Hvis de spiser ånder, er det bare for sin utsøkte smak eller spesielle ritual. Misbruk av sterke drikker er ekstremt dårlig for Dev's helse. I tillegg er dette tegnet akutt oppmerksom på alkoholens destruktive kraft og forsøker ikke å falle under påvirkning.

Ссылка на основную публикацию
2019