Horoskop tvillinger | jocelynkelley.com

Horoskop tvillinger

GeminiTvillinger er luft og tvetydighet, usikkerhet og ufullkommenhet, sensualitet og nervøsitet. De er for isolert fra jordiske bytovuhi folk, og "forkjølelig prosa", inkludert mat for dem, er vanligvis ikke av interesse. Selvfølgelig liker de å spise deilig, men de vurderer ikke å gjøre noe for dette. Vanligvis ved siden av Gemini er det et pålitelig terrestrisk eller vannskilt som tar spørsmål om ernæring på seg selv (det har bare ikke noe valg).

sandwich в кафеMange av Gemini liker ikke og vet ikke hvordan de skal lage mat, vet ikke hvordan de skal velge mat. Ofte spiser de og drikker på farten, i gatekafeer, og legger ikke merke til smaken av mat, men til den matte det gir. Og absolutt, ingen Twin vil lese listen over ingredienser på produktene. Forbered middag betyr for representanter for dette skiltet bare gå til butikken, kjøp noe som øyet faller inn i, og varm opp hjemme i mikrobølgeovn, hell kokende vann, kok eller stek. Å lage mat suppe er en alvorlig prestasjon for Gemini, og hjemmelaget ravioli og ostekake er en prestasjon generelt.

I ungdommen Gemini går denne foraktige holdningen til ernæring bort, fordi de i naturen ikke er utsatt for overvekt. Yrke av kunst eller sport bidrar til å holde kroppen i form. Men med alderen kan en uoppmerksom holdning til det som går inn i kroppen føre til uønskede konsekvenser, jo tidligere Twins tenker på sunt å spise, jo bedre: det vil hjelpe dem til å opprettholde sin lethed og aktivitet til eldre alder.

brikke шоколадного тортаOfte bor Gemini under mottoet: alt eller ingenting. Eller mageferie med restauranter, barer og delikatesser fra det beste supermarkedet, eller en skarp overgang til vegetarisme, kosthold og sult. Ifølge statistikk, blant de anoreksiske menneskene mest født under dette skiltet. Mange Gemini griper søtsaker (eller stoke i vin) problemer i deres personlige liv, kompenserer for denne mangelen på positive følelser, og så håner de seg for svakhet. Representanter for dette skiltet bør vite om denne skadelige egenskapen til deres psyke og i tilfelle problemer holder seg borte fra forførende mat og alkohol - dette løser ikke problemet, men legger til nye.

ostTvillinger er vanligvis sosialt, og det sosiale livet er veldig viktig for dem. De liker å være i sentrum av oppmerksomhet, å sjokkere, for å beundre og overraske. Og siden familieferier, vennlige fester, høytidelige mottakelser og andre arrangementer ikke kan gå uten mat, kan Gemini gjøre snedig bruk av dette livsområdet for å tiltrekke seg oppmerksomhet. De som er født under dette skiltet, kan enkelt ses av spesialister i viner, cocktailer, oster, sjømat og andre delikatesser.

japansk закускаSelv uten å gå inn i finessene av matlaging, kan Gemini lage deilige retter, avhengig bare av intuisjon og en følelse av skjønnhet. Kort å lese en beskrivelse av noe eksotisk mat, vil Gemini lage mat middag i japansk, indisk, brasiliansk eller italiensk stil. De føler seg subtilt nyanser og kan skape en romantisk eller forretningsmessig atmosfære ved bordet ved hjelp av detaljer om servering. Selv en enkel middag i studentens selskap blir lysere og bedre, hvis du overlater tvillingene til å servere og dekorere bordet. (De vil nekte forberedelsen av hovedretter.)

salatSpesielt nyttig er enkel Gemini i forberedelsen av salater. Følg oppskriften når du forbereder en salat - dette er høyden på absurditet for dette luftskiltet. Tvillingene vil fungere i henhold til situasjonen og humøret, og resultatet vil bli mye mer interessant "Mimosas" eller "Neser av skogskruen". Gjenta featene i deres daglige liv Tvillinger er usannsynlig å være, så de ikke bør nekte å spise, det er ikke kjent når denne muligheten vil komme opp igjen.

Av samme grunn kan representanter for dette skiltet bli fantastiske bartendere og barista. Deres upåklagelige smak, ønsket om eksperimentering og fravær av stereotyper bidrar til å oppdage interessante oppskrifter av drinker bedre enn spesielle kurs for bartendere. Tvillinger tror ikke hva som vil skje hvis du legger hvitløk til kaffe eller blander Puer og Oolong, men bare bland. Hvis det viste seg smakløst - glem det, og hvis det er deilig - ros meg!

bærDelikat og sårbare Gemini nervesystemet trenger støtte, men ikke i form av sjokolade, samt friske grønnsaker og frukt rik på vitaminer og mineraler. I løpet av sommeren og høsten Gemini er viktig å tvinge deg selv til å gå til markedet og kjøpe lokale råvarer: jordbær, jordbær, rips, blåbær, plommer, epler, pærer, reddiker, agurk, gulrøtter, gresskar, en rekke urter. Dette vil styrke immuniteten og lager opp vitaminer og andre nyttige stoffer til vinteren, når valg av mat vil bli begrenset. Om vinteren bør Gemini være oppmerksom på alle slags kål: hvitkål, brokkoli, Brussel, kohlrabi.

rød рыба с капустойKjøtt er ikke et produkt av første nødvendighet for Gemini (kanskje fordi de ikke vet hva de skal gjøre med det). Mye mer villig vil de spise pølse eller ferdig røkt delikatesser. For de Gemini som allerede er opptatt av å spise sunt, kan den ideelle proteinkilden være fisk, sjømat eller soyaprodukter.

For å harmonisere med omverdenen merket trengte beroligende drikke: te med mynte og andre urter, duftende rød te, kakao, gløgg. Kaffe- og energidrikker kan være veldig foruroligende. Gemini bør ta det til en regel å alltid ha på hånden epler, bananer, tørket frukt, nøtter og te i en termos eller flaske filtrert vann. Dette er en sunn erstatning for fastmat når du trenger en matbit underveis. Uansett hvordan Gemini nektet sin avhengighet av mat, er den, og sterk nok. Gemini, ikke mindre enn andre tegn på dyrekretsen, bør være oppmerksom på at når de spiser og drikker.

Ссылка на основную публикацию
2019