Horoskop Skytten | jocelynkelley.com

Horoskop Skytten

Horoskop SkyttenSkytten tilhører elementene i brann, men det er ikke den åpne flammen til Væren og Leo, men det er en glød. De kan lett bli omgjort til en stor brann, men du kan la dem være uten tilsyn og de vil kjøle seg ned. Denne sammenlikningen best beskriver skyttens holdning til mat og alt som er knyttet til det. Hvis maten er kjedelig, inexpressiv (eller det ser ut til et slikt brennende tegn), vil Skytten være likegyldig for det. Men hvis noe interesserer ham - en ny ingrediens eller metode, en uvanlig kombinasjon, matlagingshastigheten, den opprinnelige serveringen eller effekten som gir en mat eller en drink - Skytten vil sikkert prøve å finne ut og gjenta oppskriften.

kjøtt стручковая фасольCraze Skytten matlaging begynner uventet. I barndommen og ungdommen oppfatter de mat som drivstoff og legger ikke vekt på mangfoldet av dietten. Vi kan si at de er upretensiøse og asketiske. Mange skyttere har et klart begrenset sett med produkter som de spiser. Denne lesbarheten, på den ene siden, er veldig praktisk: å vite listen over favorittprodukter, er Skytten lett å tilfredsstille. Men på den annen side, når det kommer til et nytt miljø, når det ikke finnes kjente produkter, risikerer Skytten seg fortsatt sulten.

kylling kjøttDe fleste skyttere har en interessant funksjon - de foretrekker å spise ikke mat, men produkter. Det vil si, en representant for dette tegnet vil gjerne spise rå grønnsaker og frukt helt i stedet for å lage en vegetabilsk salat eller kake. Kokt kylling er et fullt måltid for Skytten, han ser ikke poenget ved å analysere det i stykker for å lage salat eller smørbrød. Fra utsiden kan det se ut som latskap eller manglende evne til å lage mat, men faktisk er Skytten virkelig så bedre. Han elsker og setter pris på den naturlige smaken av produktene. Forklar denne spartanske holdningen til mat i barndommen: Sagittarians kom til denne verden i den mørkeste og mest alvorlige sesongen. I de første månedene av livet har de kanskje ikke sett sollys. Derfor kommer kroppen sin instinktivt til nyttig mat - naturlige produkter som har gjennomgått minimal varmebehandling. Overdreven manipulasjon av ferdigmat og dekorere retter oppfattes vanligvis av Skytten som bortkastet tid. Hvis maten er deilig, er det ikke nødvendig med smykker, og hvis det ikke er velsmakende, vil utseendet av det ikke gjøre deg mer appetittvekkende.

fisk на паруDen mest interessante tingen begynner når Skytten plutselig blir båret med mat. Det spiller ingen rolle hva som fører til det - gourmet-, helse- og figurpleie eller etiske grunner - men det prinsippene i dette tegnet gjør seg kjent i all sin herlighet. Skytten nærmer seg nødvendigvis til en mat alvorlig og grundig. Han vil studere egenskapene til produktene, de optimale metodene for deres forberedelse, begynne å spore opprinnelsen til det han spiser, og med horror å forlate produktene, som etter noen kriterier ikke passer til ham. Omkring det kan det virke som Skytten er for opptatt på pinnen og kompliserer livet, men for Skytten er en kritisk holdning til mat et viktig problem. "Vi er det vi spiser" - ikke tomme ord for mange skyttere.

På scenen for å finne riktig mat, kan Skytten kjempe for sannhet og rasende kritisere andre som ikke deler hans synspunkter. Over tid, når den nye dietten blir til en vane, blir skytten av Skytten borte, og han prøver ikke lenger å forandre verden. Men fraværet av kritikk betyr ikke at han ikke bryr seg. Prøv å invitere skytten til å besøke og behandle det han ikke godtar. I beste fall vil han bli sulten, og i verste fall vil du finne ut om deg selv en masse interessante ting. Dette skiltet, selv fra høflighet, vil ikke prøve de uopplærte rettene.

For folk født under Skyttens tegn er det svært viktig at alt i deres liv er riktig, inkludert mat. Men "korrekthet" av hver av Skytten kan være dens eget, for noen viktig - det gagner noen svært viktig smaken av mat og dens kvantitet, og noen ivrig følger "Du skal ikke slå i hjel" -prinsippet. I alle fall, for å overbevise Archer som du kan spise på en annen måte, er det umulig, før han bestemmer seg for å endre kostholdet. Dette kan forekomme under påvirkning av lesebøker eller reise, fra et ønske om å gå ned i vekt eller leter etter nye smaker, men den nye avhengighet Skytten vil forsvare den samme iver som den gamle.

bakt уткаDet er veldig interessant å besøke Skytten for å besøke - du vet aldri hva det vil lage mat. I en kan du være sikker - valget av mat og retter er nøye gjennomtenkt og planlagt, og ikke betinget av innholdet i kjøleskapet. Personer på dette tegnet har alltid på lager eksotiske matvarer eller spesialoppskrifter.

Inviterende Skytten til å besøke, ikke prøv å overraske ham med komplekse retter, hvis du ikke er 100% sikker på at han elsker det. Mye heller vil gjøre en rekke enkle, god kvalitet mat, ingen tvil i de ingredienser: stekt and, eplepai, smørbrød med kaviar, frisk frukt, bær og iskrem. Av majonessalater, fylte grønnsaker, supper og andre retter, er ikke opplagt at sammensetning, Skytten foretrekker å nekte. Skytten vet alltid nøyaktig hva og hvor mye han vil spise, så insisterer på at han prøvde noe, i alle fall umulig. Dette skiltet er uvanlig for overspising, spising for et selskap eller leter etter mat i komfort.

Født under Skyttens tegn, bør du nøye vurdere balansen av næringsstoffer. Ofte i jakten på et sunt kosthold, kan disse menneskene begrense seg i fett eller proteiner. For å opprettholde god helse og en slank figur Skytten bedre ta hensyn til fysisk aktivitet, men teller ikke kalorier, og spesielt ikke til følge "bokhvete", "kefir" og andre tvilsomme diett.

whiskyNår du velger en drink, blir skytten guidet av enkelhet og hensiktsmessighet. Hvis vinen - så rød fransk, hvis øl - så leve, hvis noe sterkere - så en naturlig whisky, balsam på urter eller en god vodka. Blanding av drinker er ikke vant til Skytten, selv om det er en fasjonabel cocktail. Det eneste unntaket til denne regelen er kaffe med konjakk eller likør. Forresten, om kaffe: Sagittarians gjenkjenner ikke løselige surrogater og foretrekker en sterk forfriskende espresso eller kaffe i øst. Det samme gjelder for te - bare nybrygget og ikke sukker.

Ссылка на основную публикацию
2019