Horoskop skalaer | jocelynkelley.com

Horoskop skalaer

Horoskop skalaerLibra - et luftskilt under Venus-regi, og dette sier allerede alt. Folk født under dette tegnet har en tendens til å lette, balanse og skjønnhet i alle sine manifestasjoner. Dette ønske er spesielt merkbart i mat - Libra liker å spise deilig, men overstyrer ikke; de finner lett en balanse mellom smakfulle og nyttige; de varierer i subtile kunstneriske smaker og gir aldri logikk og tid til å dekorere retter.

frukt салатMatens skjønnhet bør diskuteres mer detaljert. For Libra er et vakkert måltid ikke kamille kutt fra egg som pryder en lagdelt salat. Den naturlige skjønnheten til grønnsaker, frukt, grønnsaker er viktigere enn menneskets patetiske forsøk på å etterligne naturen, og Libra vil legge vekt på dette på alle mulige måter. Representanter for dette skiltet kan vakkert lage mat og servere alt: fra fruktsalat til saltet sild. De ser de mest fordelaktige sidene av parabolen og fremhever dem nøyaktig, gjemmer mulige stygge sider. Av denne grunn kan Libra ikke lage mat hvis de tilgjengelige produktene ikke er av beste kvalitet. De hater selve ideen om å rydde råtten frukt eller kjøpe ukjent når frossen fisk. Estetiske skalaer vil ikke spare på mat og vil bedre kjøpe mindre mengde god mat enn mye mat er ikke den første friskheten. Av samme grunn virker Libra ikke av sauser og gravier, og hvis de bruker dem, tjener de seg i en separat bolle fordi de skjuler produktets naturlige skjønnhet.

grønnsaker с креветкамиPå grunn av lesbarhet og omhyggelighet i mat Libra vanligvis spiser godt og mangler ikke næringsstoffer - tross alt er hjemmelaget, tilberedt med kjærlighetsretter, mye vakrere enn hurtigmat og pølser. Noen spesielt følsomme Libra blir til og med vegetarianere på grunn av finitet - fordi frukt og grønnsaker er mye mer attraktive enn rå kjøtt. Når vi bytter til et vegetarisk mat system, har Libra ikke problemer med diettplanlegging. I dette er de hjulpet av naturlig stil og en følelse av skjønnhet.

biff на грилеHvis kjærligheten til kjøttet oppveier enn Libras subtile luftighet, velger de bare utsøkte og vakre måter å forberede den på: en grillet biff, en shish kebab, en hel and med epler, en pate fra leveren. Produkter fra hakket kjøtt og finhakket kjøtt forårsaker mistanke i Libra. Dette skiltet foretrekker å lage kjøtt på egenhånd, for ikke å overdrive det, men å la det være saftig. I kjøttretter serverer Libra ikke overflod av smør og fett, så deres favorittlagingsmetoder baker og damper. Til Libras kjøtt serveres en grønnsakgarnering vanligvis, fersk, bakt eller blanchert grønnsaker. Så på deres skrivebord, harmonien av proteiner, fett, karbohydrater og vitaminer.

risottoLibra er glad for å kjøpe nye produkter og prøve nye oppskrifter for seg selv, foretrekker det enkleste og mest logiske, og de ser som regel ut til å være bevist av gamle metoder. Folk som er uerfarne i matlagingen kan tro at Libra oppdager sine egne oppskrifter når de bare gjentar det som var kjent for mange århundrer siden. For eksempel er kombinasjonen av kjøtt med søte frukter og tørket frukt en teknikk kjent for sumererne. Vekt med lidenskap for balanse og harmoni er veldig glad i logiske og klare oppskrifter: rugbrød, tsampa, pilaf, risotto, tazhin, halava. De beundrer transformasjonen av enkle produkter - mel, ris, erter, smør - til virkelige verk av kulinarisk kunst.

svart хлебHvis det er et valg mellom hjemmelaget svart brød og en vakker kremkake, vil Libra sikkert velge brød, selv om det ser ut til at deres følelse av skjønnhet bør foreslå et annet valg. Det er ingen motsetning her - Libra verdsetter ikke den ytre skjønnheten av mat, men det indre, hvis man kan uttrykke det. En kake fra en butikk er bare et masseprodukt, der det ikke er dypt innhold, men full av sukker og andre enkle karbohydrater. Hjemmelaget brød er ikke bare de beste produktene, tiden og arbeidet, men også et tegn på høy kulinariske ferdigheter. Selv om en person født under tegn på Libra ikke baker brød selv, er han i stand til å sette pris på det. Men hvis det er et valg mellom hjemmelaget brød og en hjemmelaget kake, er det vanskelig å forutsi at Libra oppfører seg, alt avhenger av detaljene - hvilket brød og hvilken kake. Mest sannsynlig vil Libra prøve begge deler, og deretter be om en oppskrift.

kake из лаймовTil tross for at Libra er en stor søte, spiser de ikke alle søtsaker og kaker på rad, men velger dem veldig nøye. Det er viktig for dem at sjokolade, krem ​​og kaker er laget av naturlige produkter, og ikke fra lavkaloriske erstatninger. En søt smak er en utilstrekkelig betingelse for at personen skal kunne se tegn på Libra. Disse menneskene setter pris på smakbalansen: den søte må nødvendigvis balanseres med sur, salt eller skarp. Derfor er sjokolade med rød pepper eller kake fra limes nødvendigvis Libra.

For folk født under tegn på Libra, er det vanligvis ikke noe problem med å være overvektig. Hvis den er til stede, betyr det at det er nødvendig - eieren vurderer sin livsstil og kommer ikke til å nekte den. Men så snart Libra kommer til å gå ned i vekt, gjør de det enkelt og naturlig under veiledning av deres instinkter. Hvis det er vanskelig å miste vekt på egen hånd, vil Libra bruke noe system etter å ha studert det nøye. Disse menneskene virker aldri til skade for deres helse og velger balansert kosthold.

Libra kalde kalde alkoholholdige drikker, ikke se i dem overprising, dette er ikke noe mer enn et normalt matprodukt for dem. Intoxikasjon er ikke av interesse for disse menneskene. Dette tegnet vil aldri drikke tvilsomme cocktailer og hermetisert øl bare fordi det er smakløst. Samtidig vil Libra aldri savne sjansen til å prøve nye varianter av levende øl, god vin, naturlige likører og likører til dem. Å velge drinker til middag, vil Libra foretrekke franske eller italienske viner.

Når det gjelder alkoholfrie drikker, velger Libra alltid den mest nyttige muligheten: ferskpresset juice, smoothies, grønn te eller fersk melk. Søt brus Libra er vanligvis uinteressant, og de vil foretrekke vanlig vann hvis det ikke er noe annet.

Ссылка на основную публикацию
2019