Horoskop av fisk | jocelynkelley.com

Horoskop av fisk

fiskFiskene er et svært inkonsekvent og ufullstendig tegn, som vann, deres element. Det er fiskebukter, fiskestille boblebad, fiskefjell og til og med fiskesjø. Folk født under dette skiltet elsker å være i søkelyset, men masse sosialisering, de må være alene. Bare forskjellige Fiskene gjelder mat: kan tilbringe hele dagen på mat valg og matlaging en tre-retters middag, og når den ikke er i humør, er du fornøyd med smørbrød og selv junk food.

varm супSom alle tegn på vann trenger fiskene å varme opp mat, ellers blir de stillesittende og apatisk. Dette er spesielt viktig i fuktig og kald sesong. Daglig diett av Fiskene må inneholde en varm første tallerken eller minst en varm te. Hold varme vil hjelpe honning, melk og krydder: ingefær, svart og rød pepper, nelliker, kanel, vanilje.

I de fleste Fiskene er den ledende halvkule den rette - ansvarlig for fantasifull tenkning. Derfor, representanter for dette skiltet elsker vakker mat og stilfulle porsjoner. Vurder dette, innbydende Fiskene å besøke. De kan ikke sette pris på parabolen for matlaging som du har brukt et par timer, hvis det er litt mislykkes, for eksempel hvis fylling av kaken eller smuldre i grillet kyllingvinger altfor dårlig brent. Ikke forvent fisken vil sette pris aubergine kaviar, stuinger, kjøtt i fransk eller salat, gjemt under et tykt lag med revet ost - disse rettene er ikke attraktivt nok for tynn natur Fiskene. Ornamenter i form av mesh majones, vil liljene egg eller eple svaner ikke redde situasjonen, fordi Fiskene er viktig for naturlige skjønnhetsprodukter. Av samme grunn vil representanter for dette tegnet ikke sette pris på tematiske salater og kaker: i form av en slange, hjerte eller granatäpple armbånd. For å glede Fishes, nok til å lage en enkel rett, men nærmer det av hele mitt hjerte: velge de beste produktene, finne en velprøvd oppskrift, vakkert servert, skape en romantisk atmosfære og invitere til bordet med et smil.

limHjemme Fiskene har vanligvis ikke stygge, sprukne kjøkkenredskaper. Unntaket er kun for antikviteter og familie relikvier. De som er født under tegn på Fiskene, elsker ikke bare å spise fra vakre tallerkener, men også å lage mat i praktiske retter. Deres kjøkken er som regel rent og ryddig, for hver kulinarisk handling er det et instrument, og alt har sin plass. Forbereder middagen, Fisk bruker en rekke retter: Apparater til matematskjæring, mikser eller blender for blanding, noen panner eller potter for individuell matlaging.

epler орехи Fiskene er svært avhengige mennesker, og hvis de er interessert i matlaging, er de nedsenket i det med et hode: de lager en egen hylle for kokebøker eller samler hundrevis av koblinger til kulinariske steder. I dette tilfellet følger fiskene sjelden følge utenlandske oppskrifter. Kulinariske bøker og steder for dem - ingenting mer enn en kilde til inspirasjon. Når du lager dine egne mesterverk, vil Fiskene nødvendigvis eksperimentere. Ikke alltid slutter det med suksess, særlig blant nybegynnere, men som erfaringer og teoretisk kunnskap akkumuleres, lykkes fiskene oftere i å finne frem til vellykkede forfatterens retter.

hjem хлебSlike entusiastiske tilberede fisk at det er mange enheter som hjelper til å forberede: dampbåt, multivarka, brød maker, food prosessor, yoghurt, grønnsaker og tørketrommel for å kutte lime. Men ikke fisken ikke liker å stole på instrumentering, og etter en uke med å bruke mesteparten av nye produkter som beveger seg på mesaninen, og lage mat, født under tegnet av Fiskene, fortsetter den gammeldagse elting deigen med hendene og en kjevle til å rulle ut nudler. Alt dette gjelder Gourmetfisk, men ikke alle av dem er sånn. Hvis matlaging ikke er i sirkel av interesse av Fiskene, kan de være veldig upretensiøse og spise ferdige matvarer eller halvfabrikata fra nærmeste butikk.

lyse фрукты, ягодыFavorittprodukter fra representanter for Pisces-skiltet er lyse frukter, bær, grønnsaker. Med animalske produkter kan fiskene ha komplekse forhold, siden deres forberedelse er langt fra en estetisk prosess. Av samme grunn, følsomme Fiskene liker ikke leveren, tunger, blodpølse, kjøttkjøtt og annet sløkt og mat fra dem. Dette gjelder imidlertid ikke for leverpater og spansk suppe av oksestjerne, hvis de bestilles i en restaurant og serveres i henhold til alle regler.

Favoritt måter å lage kjøtt, fjærfe og fisk til dette tegnet - det baker og griller alle eller store biter. Kokt kjøtt og fisk virker ikke veldig appetittvekkende på dette tegnet, men alt vil forandre seg hvis du lager en krydret suppe i thailandsk stil fra dem. For øvrig, som for fisk og annen sjømat, må Fiskene ikke bli forøvret av dem, men de må være til stede i kostholdet, i det minste i form av en fiskekake eller pizza med reker.

skarp супFiskene bør betale økt oppmerksomhet mot proteinfôr. I tillegg til kjøtt, fisk, egg og meieriprodukter, trenger de bønner, nøtter og frø. De inneholder mange vitalt viktige mikroelementer og vitaminer. For Fiskene er jern, jod, kalium og fosfor spesielt viktige, og fra vitaminer bør man være oppmerksom på E og D.

Fiskene kan ha et komplekst forhold til søtsaker: de er store søtsaker og kan ikke selv dessert ореховый så det er lett å få vekt. For å unngå dette, må de bruke sin medfødte sans for skjønnhet - å erstatte vanlig kaker og kjeks fra butikken hjemmelagde kaker, forlate sjokolade og forberede dine egne søtsaker med nøtter og tørket frukt, og i stedet for søte drikker for å drikke hjemmelaget lemonade. Hvis du bruker honning i stedet for sukker, i stedet for margarin - naturlig smør eller olivenolje, samt en fylling - frisk frukt og bær, hjemmelagde søtsaker som ikke vil forårsake skade. For full tillit til dette, svelg søtsaker med grønn te eller puer, naturlig, uten sukker.

Dette skiltet kan ha et komplekst forhold med brennevin. Det skjer når fiskene ikke finner forståelse blant andre og ser etter komfort på bunnen av flasken. Hvis du helt utelukker alkohol fra livet, er umulig, anbefales Fiskene å drikke tørre viner eller eldre sterke drikker i små mengder. Et glass vin eller et glass whisky vil være nok til å slappe av og lukke av dunkle tanker. Alt som er mer enn dette vil gå til skade, og blanding av alkoholholdige drikker Fiskene er generelt kontraindisert.

Ссылка на основную публикацию
2019