Horoskop av Aquarius | jocelynkelley.com

Horoskop av Aquarius

AquariusVannmannen er tegn på luft. Han svinger ofte i skyene og reflekterer på evige spørsmål, og ikke over hva som skal spises i dag til middag. Akvarier bruker like mye oppmerksomhet til mat som nødvendig for å opprettholde kroppen sin sunn og sterk. Gourmeterrepresentanter for dette tegnet kan ikke kalles, men asketikk er heller ikke for dem. Vannmannen er upretensiøs, han liker enkel, solid hjemmelaget mat og kjent fra barndomsretter. Men hvis du plutselig trenger å bytte til en ny diett i forbindelse med flyttingen, trenger du å gå ned i vekt eller lagre, vil Aquarius raskt tilpasse seg og ikke bli lei for utilgjengelige retter - det er bare et måltid.

Horoskop av AquariusMange akvarier, spesielt menn, tror at overdreven oppmerksomhet mot mat er en indikator på effeminacy og svakhet. Vannmannen selv kan spise smørbrød hele dagen eller til og med glemme å spise, hvis han er opptatt med noe interessant. Fra andre forventer han samme selvforsyning og nedsenking i saken. Vannmannen blir vanligvis overrasket når andre avbryter viktig og interessant arbeid for å lage mat og spise en deilig matrett. Det er ikke klart for Vannmannen og de som tilbringer mesteparten av sine lønninger på mat, besøker dyre restauranter og tilbringer ferier på hotell der alt er inkludert. Vannmannen er ganske nok til å føle seg full og sunn, hans interesser ligger i andre fly.

Født under tegnet av Aquarius, selv når de aksepterer gjester, er de uoppmerksom for å velge et måltid. I beste fall vil de bestille sushi i en kontrollert restaurant eller kjøpe ferdige skivede delikatesser i et godt supermarked. I verste fall må gjestene være fornøyd med en oppvarmet pizza, røkt kylling eller ferdige salater fra nærmeste butikk. Tilbringe noen timer på kjøkkenet for å få resultatene av arbeidet forsvunnet om noen minutter, er definitivt ikke for Aquarius. For dem er mat bare en nødvendig egenskap for en fest. Det er mye viktigere å gi et varmt, vennlig (eller romantisk) miljø.

konjakkVannmenn er mye mer oppmerksomme til valg av alkoholholdige drikkevarer, fordi de bestemmer stemningen og resultatet av partiet. Mange Vannmannen har en beholdning av kontrollerte viner hjemme eller noe sterkere. (I dette tilfellet, kan kjøleskapet være helt tom.) Aquarius er ikke nødvendigvis et samfunn til å nyte et glass konjakk eller et glass champagne - det kan godt gjøre det i selskap med en kjær. Det hender at en liten mengde alkohol må være følsom og delikat natur Aquarius, for å avlaste stress og slappe av etter en hard dag. For å avlaste stress ikke slår til avhengighet, er Aquarius nødvendig å ha en reserve for avslapping: flere varianter av te, urter (mynte, sitronmelisse, lavendel), kakao. Lange vinterkvelder Aquarius kan varme opp med gløgg, og sammen med overraske gjestene med originale oppskrifter.

kylling котлетыUoppmerksomhet til matlagingsprosessen kan spille en grusom vits med Aquarius. Vel, hvis det er noen i familien til denne romantiske hvem vet og elsker å lage mat. Deretter vil Aquarius alltid ha fersk hjemmelaget mat. Men i dette tilfellet tar han det for gitt og merker ikke omsorget. Forstår verdien av god ernæring så bortskjemt Aquarius vil kunne bare når fratatt det. Hvis en familie har aldri blitt gjort for å lage mat og gjestfrie velkomne gjester, kan Aquarius levetid mate mellomprodukter og smørbrød, og ikke engang tenke på å utvide sine kulinariske stipend. Det eneste som kan returnere det fra himmelen til kjøkkenet, er et problem med helse eller overvekt. I dette tilfellet kan Vannmannen bli interessert i nymodne dietter og forårsake enda større helsehelse.

salatPå jakt etter deg selv og ditt sted i verden, er mange akvarier glad for vegetarisme eller begynner å observere fasting. Før du endrer dine etablerte vaner, bør dette tegnet nøye planlegge dietten. Vær oppmerksom på vegetabilske kilder til proteiner, fett og fettløselige vitaminer. Uten full ernæring, vil åndelig dyrkning utvikle seg sakte og veldig hardt.

Det ideelle dietten for Aquarius er et balansert kosthold med en liten fordel i retning av friske planteprodukter. Friske eller syltet lokale grønnsaker, frukt, bær og nøtter bør være til stede i Aquarius dietten hver dag. Dette vil gi Aquarius de nødvendige sporelementene, spesielt magnesium og kalsium. For tarmens normale arbeid Aquarius trenger fiber, som finnes i noen planteprodukter, spesielt kål, gulrøtter og epler.

fisk с фасольюFra dyreprodukter er Aquarius best betjent av fisk, smør, kefir og cottage cheese. Hvis mulig, er det anbefalt å erstatte kjøtt belgfrukter: ofte koker bønnesuppe, ert eller linse grøt. Foretrukne metoder for behandling av produkter - slukning, matlaging, baking. Hvis slike retter ikke forårsaker appetitt, bruk naturlige krydder, vineddik, olivenolje. Salt, sukker og fete sauser Vannmenn bør spises sparsomt. Stekt i masse smør retter, er det ønskelig å redusere til 1-2 ganger i uken, og røkt kjøtt, pølser, hermetisk mat, samt kaker og søtsaker - maten er for tung for denne luften tegn, og fra det er bedre å nekte i det hele tatt.

Det vil være nyttig for Aquarians å ta det som regel å lese ingredienslisten på produkter. Så de får vite at deres favoritt lemonade ikke inneholder fruktjuice, er majones laget av vann og olje, i yoghurt ingen bær og smør er halvt vegetabilsk fett. Grunnleggende kunnskap om sammensetningen av produkter og besittelse av noen enkle oppskrifter for å hjelpe aktiv og intelligent Aquarius bevare helse og ungdom permanent.

Ссылка на основную публикацию
2019