Hvordan velge en nettbrett for barn | jocelynkelley.com

Hvordan velge en nettbrett for barn

Hvordan kan det выбрать планшет для детей

Barn er i stand til mestre alt nytt med forbløffende fart.

Etter kjøpet smarttelefon eller nettbrett, Noen voksne brukere trenger tid til å lese instruksjonene, ringe en kunnskapsrik venn og / eller se på Internett og bare da begynne å forstå direkte med gadgeten.

I motsetning til dem, barn du trenger bare å ta enheten i hånden og han vil ikke bare finne ut hva som i en relativt liten tid, men også kunne finne nye funksjoner som den voksne ikke engang visste om.

Ikke skjør barnet hvis han tok smarttelefonen eller nettbrettet uten problemer, men det er best å kjøpe det egen teknologisk enhet, slik at barnet kan spille og lær noe nytt for deg selv.

For å forstå hvilken tablett du skal velge for et barn, må du vite noen grunnleggende detaljer.

Siden barn er mest lidenskapelig om spill, Det er å foretrekke å velge en nettbrett basert på dette faktum.

Til tross for at spill trenger en bestemt fylling, slik at nettbrettet kan spille dem, til dags dato det er rimelige modeller, i stand til å spille video leker.

Hvordan velge en nettbrett for barn

På markedet finner du tabletter som er verdt ca 100-200 dollar, som jeg kan skryte av en god fylling. De vil gi deg mulighet til å sette opp barna dine mange krevende spill, samt enkle, men velkjente spill som Angry Birds.

Likevel er det verdt å merke seg at hvis en billig nettbrett har alt i orden med fyllingen, kan skjermen ofte mislykkes. For eksempel, små skjermer Tablett (7 tommer) har lav oppløsning og ikke veldig god synsvinkel.

Hvis du vil at både skjermen og fyllingen skal være på et høyt nivå, vær forberedt på å betale 2 ganger mer.

Game pad for barnet

Det er to hovedbetingelser når du kjøper en nettbrett for spill:

1. Det burde ha mange spill (vanlig, musikalsk og pedagogisk).

2. Det skal ha god maskinvarefylling slik at spillene ikke saktere.


Hvordan velge en nettbrett for barn

For å løse den første oppgaven trenger du bare å gå til den virtuelle applikasjonsbutikken, for eksempel for enheter som kjører på Android-operativsystemet, dette Android Market - hvor du kan finne et stort antall gode spill, og mange spill kan lastes ned gratis.

Les også: Tips for å forbedre ytelsen til Android-enheten din

Hvordan velge en nettbrett for barn

* Det anbefales å forhåndsvise versjonen av operativsystemet. For eksempel, for at alt skal gå greit, er det verdt å velge enheter med et operativsystem Android 4.0 eller nyere.

For at spill skal kunne fungere godt på nettbrettet, må enheten ha følgende minimumskarakteristikker:

- prosessor med en klokkehastighet på 1 GHz eller høyere;

- 2 eller flere kjerner;

- en god grafisk akselerator, for eksempel Adreno 225 og høyere, Mali-400 og høyere;

- stort minne (fra 1 GB og mer);


Hvordan velge en nettbrett for barn

* Det er ønskelig at skjermen var større, men hvis du vil lagre, kan du velge en 7-tommers skjerm med en oppløsning ikke mindre enn 1024 × 600 piksler. For 10-tommers, minimumsoppløsningen 1280 × 800 piksler.

I dag jobber noen av de beste tabletter på basis av prosessoren NVIDIA Tegra 3, utgitt i 2012, som fortsatt er en pålitelig prosessor.

Billig tablett for et barn

Til den dårlige kvaliteten på skjermen ikke skade barnets perspektiv, er det bedre å velge tabletter av prisklasse på rundt $ 200, for eksempel en tablett GOCLEVER TAB R974.2 (skjerm 9,7 "med en oppløsning på 1024x768, prosessoren Cortex A9 (1,6 GHz), 1 GB RAM, Android 4.1 ).

Du kan også velge:

* Samsung Galaxy Tab 2 7.0 (7-tommers skjerm med en oppløsning på 1024x600, 1 GHz-prosessor, 1 GB RAM, Android 4.0)

Hvordan velge en nettbrett for barn

* Asus Google Nexus 7 (7 "skjerm med en oppløsning på 1280x800, NVIDIA Tegra 3 TL prosessor (1,2 GHz), 1 GB RAM, Android 4.2)

Hvordan velge en nettbrett for barn

* Lenovo IdeaTab A1000 (skjerm 7.0 "med en oppløsning på 1024x600, prosessoren MediaTek MTK8317T (1,2 GHz), 1 GB RAM, Android 4.1)

Hvordan velge en nettbrett for barn

* ViewSonic ViewPad 80D (8-tommers skjerm med en oppløsning på 1024x768, Amlogic AML 8726MX prosessor (1,5 GHz), 1 GB RAM, Android 4.1)

Hvordan velge en nettbrett for barn

Og likevel, før du bestemmer deg for et firma og en modell, må du finne ut mer detaljer som vil hjelpe med det riktige valget.

Beste nettbrett for barn

Det er verdt å merke seg at det er mange tavle modeller, bygget spesielt for barn.

Hvordan velge en nettbrett for barn

Produsenter utstyre lignende tabletter med en forenklet versjon av operativsystemet, samt et stort antall forhåndsinstallerte spill.

I tillegg har slike tabletter en lys design. For små barn en tabletttype PlayPad 2 (7 "LCD-skjerm med 800x480 oppløsning, Vimicro882 ARM Cortex-A8 prosessor, 1,2 GHz, 512 MB RAM, Android 4.0 operativsystem) ville være et ideelt valg.

En annen tablett, laget spesielt for barn, og populær er LeapPad Ultra av Leapfrog, som utvikler nøyaktig slike enheter for barn.

Hvordan velge en nettbrett for barn

I denne anordningen 7-tommers skjerm med en oppløsning på 1024 x 600 piksler, både foran og bak på 2 mega kameraer, batteri er i stand til å opprettholde strømmen i 9 timer ved et 800 MHz-prosessor, og mer enn 10 forhåndsinnstilte programmer for barn.

Blant produsentene av barns tabletter kan identifiseres Texet og 3Q.

For eldre barn (ungdom), fra kategorien av spilltabletter, og ikke bare, men også med noe budsjett, er de beste alternativene tabletter fra Apple, Asus og Samsung.

Kjøp en tavle for et barn. Tablet-funksjoner.

Hvordan velge en nettbrett for barn

Når du velger en barnetablet, vær oppmerksom på matriksprosessorbuntet. Matrisen er ansvarlig for bildekvaliteten (oppløsning, lysstyrke, anti-refleks, synsvinkel), og prosessoren er komponenten ansvarlig for glatte bevegelser og bekvemmelighet i spillet.

Hvis prosessoren er svak, så blir det morsomt i spillet - dette gjelder for mer komplekse spill. For eksempel vil videoklippet bremses når barnet skal spille, og det kan være irriterende, spesielt et barn som vil være ubehagelig å se hvordan dine favorittspill helter flytte jerky eller lyden i spillet begynner å hvese.

Det er ønskelig at når barnet trykker på fingrene på skjermen, var responsen rettidig.

For eksempel, hvis du spiller et puslespill på en tavle med en matrise for billig, risikerer du å miste en del av puslespillet, en del av puslespillet som du vil "ta" vil bli tiltrukket rykk.

Utvikle tavle for barn. Hva du trenger å vite.

Hvordan velge en nettbrett for barn

1. I nettbutikker kan du laste ned mange nyttige utviklingsspill for barn i alle aldre.

2. Hvis du har kjøpt en nettbrett for et barn, er det ønskelig å følge en bestemt tidsplan for "spill økter". For eksempel, en dag tillatt å spille fra 30 minutter til 1 time, og på samme tid å dele tiden i små intervaller, i 10-20 minutter.

* Selvfølgelig er det mulig å trekke seg tilbake fra en slik tidsplan, hvis det er et spørsmål om lange turer med bil eller buss, så vel som i situasjoner der du for eksempel må stå i kø.

Hvordan velge en nettbrett for barn

3. Hvis barnet liker å tegne, så vis ham ikke bare programmene på tavlen, men også det virkelige arket og fargeblyanter.

Hvilken tablett er egnet for barnet. Utvikleres observasjoner.

Utviklerne av dataspill besluttet å dele sine observasjoner om hvordan å lage pedagogiske spill for barn.

* Når et team av programmerere begynte å utvikle og teste fargebøker og interaktiv - bruke erfaringene fra utvikling av grensesnitt for "voksne", samt web-basert program eller applikasjoner for smarttelefoner - barna som testet nye utbygginger, alle avvist.

Hvordan velge en nettbrett for barn

Programmører måtte gjenta alt flere ganger, starter med ikonene og før du plasserer visse elementer i grensesnittet.

* Også når voksne testere ikke kunne finne "glitches" i denne eller den aktuelle applikasjonen, kunne barnet på 2,5 år umiddelbart finne.

* Ved hjelp av standardknapper kan barnet lære å jobbe på nettbrettet i et minutt.

* Under testen program kalt "farge Dinosaurs", yngre barn var redd for dyr, mens barna er litt eldre behandlet dinosaurene med forakt, vurderer dem som "uvirkelig". Jeg måtte gjenta alt, til tross for at forskjellen i alder var bare 1,5-2 år.

Hvordan velge en tavle for et barn på 3-5 år og hva er verdt å vite.

I denne alderen blir barnet mobil, og leker må kjøpes mer og oftere, siden de raskt blir lei av seg.

Hvordan velge en nettbrett for barn

I dette tilfellet vil tabletten være nyttig som aldri før. Bare hold gadgeten i babyens hender, og du kan raskt berolige barnet, og også innen en time kan du gjøre din egen ting.

Og siden i tabletten alt er ordnet ganske enkelt og tydelig, lærer barnet det raskt, og det vil være vanskelig å rive den bort fra apparatet. Du kan sikkert vise ham en gang, hva og hvor er det, men da begynner barnet å forstå seg selv.

Hjelpen kommer Hjem-knapp, Når barnet går galt, klikker du på denne knappen, og han kommer tilbake til det allerede kjente grensesnittet.

* Det bør bemerkes igjen at barnet ikke skal være på tavlen (datamaskinen) i lang tid, det er nok fra 30 minutter til 1 time.

Hvordan velge en nettbrett for barn

* Det er verdt å merke seg at barn kan ha et eller annet ikon for et av programmene dine, dra det til et annet skrivebord eller ved et uhell skyve det i en mappe. I verste fall kan barnet fjerne programmet du trenger. Det er verdt å være oppmerksom eller organisere alt på en måte som minimerer slike hendelser til et minimum.

* En annen ting å vite er det hvis du foretar kjøp på nettet, og samtidig lagret passordet på tavlen, kan barnet, som pokker fingrene på skjermen, enkelt fjerne en viss sum penger fra kontoen din .

Hvilken tablett for å kjøpe et barn

Det er tre hovedkriterier som bør følges for å kjøpe riktig tablett for barnet.

1. Pris

Hvordan velge en nettbrett for barn

- Hvis du kjøper en nettbrett til et barn, må du forstå at levetiden til denne enheten kanskje ikke er lang. Når det gjelder dette, er det nødvendig å velge ikke en kjekk og seriøst utstyrt enhet, men en pålitelig enhet som tilfredsstiller barnets ønsker. En slik tablett finnes i området 100-200 dollar.

- Det er en mulighet for at tabletten vil falle, eller væske vil spilles på den, og det vil bryte, så du må være klar til å bruke så mye som det ikke vil være synd å miste.

2. Sikkerhet

Hvordan velge en nettbrett for barn

- Hvis du tar en tavle for et barn, vil det bare være for ham, ikke velg noe du selv kan bruke.

Det anbefales å ta en tablett, som vil ha noen knapper som stikker frem, minnekortkontakten plug, lading og USB, samt ulike innsatser i kroppen av flyet og klistremerker, som barnet kan trekke dem ut, tygge eller svelge. Jo mindre detaljer en nettbrett har, desto bedre.

- Dersom tabletten har en permanent tilkobling til Internett, er det nødvendig å lære mer om funksjonen "Parental Control", som vil hjelpe deg å beskytte barnet fra ikke-barne innhold.

- Til dags dato er det gratis tjenester som lar deg blokkere uønsket innhold, samt ikke la barnet slå av det. De kan også lede barnets aktiviteter i riktig retning, men uten å begrense handlingsfriheten.

En av disse tjenestene er FROLIK, og jeg kan bruke den som eiere av varer fra Apple, og de som bruker tabletter og smarttelefoner basert på Android. Denne tjenesten gjør det mulig for foreldrene å motta en fullstendig rapport om hva barnet gjør på nettbrettet og hva som er interessert i.

3. Funksjonalitet

Hvordan velge en nettbrett for barn

- Du trenger ikke å velge den dyreste enheten for et barn. Men det er også verdt å omgå de billigste tabletter.

- Når du velger en tavle, må du kontrollere hastigheten som den tillater deg å bla gjennom fotografier.

- Kjør en film eller et klipp for å sjekke om det er forsinkelser i visning, og også lydkvaliteten. En voksen kan tolerere, hvis tabletten bremser, men i tilfelle av et barn er dette ikke egnet, siden hvis den magiske enheten ikke umiddelbart tilfredsstiller alle behovene til barnet, kan det være en katastrofe.

- Tenk på hvilke funksjoner som vil være nyttige for barnet og hva han oftest vil gjøre, og teste disse funksjonene og programmene. I de fleste tabletter er det eksempler på bilder, videoer og musikk - sjekk dem.

- Når det gjelder spill, er det verdt å ta hensyn til fylling av nettbrettet, håndterer det enkle og videospill, og med mellomstore? Hvis tabletten vil bremse enda litt, er det bedre å ta noe sterkere, spesielt med tanke på at spillene blir mer og mer sofistikerte.

- For et barn i skolealderen trenger du en full funksjonell tablett: kameraet, evnen til å utveksle data, enhetens hastighet, kanskje til og med penn (penn for nettbrettet). Det er nødvendig å forstå at for en skolepike er tabletten nødvendig ikke bare for spill, men også for studier og generell utvikling.

Ссылка на основную публикацию
2019