7 enkle måter å øke hastigheten på Internett | jocelynkelley.com

7 enkle måter å øke hastigheten på Internett

7 простых способов увеличить скорость вашего Интернета

Det er ikke noe verre enn en sakte internett som ikke tillater deg å se på en sending av en favoritt fotballklubb eller se en interessant serie og en film.


Hvis hjemme-Internettet ditt hele tiden beveger seg med en snegls fart, er det flere triks som vil bidra til å takle dette problemet og redde nervene dine.

Les også: Psykologisk test på bildet: Hva skjuler ditt underbevissthet


Her er 7 enkle, men effektive og effektive tips, takket være at du kan øke hjemmets hastighet Internett:


Hvordan øke hastigheten på hjemme Internett

1. Start modemet eller ruteren på nytt

1) .jpg

Ofte er problemer med Internett skyldes at ruteren eller modemet bare trenger en normal omstart.

Koble fra modemet eller ruteren helt ved å trekke strømledningen fra begge enhetene, vent et par minutter. Slå dem deretter på igjen. Dette enkle, tilsynelatende trikset, kan virkelig løse problemet med sakte Internett.

Hvordan øke hastigheten på Internett via en ruteren

2. Flytt ruteren

2) .jpg

Ofte klager vi på at ruteren ikke fungerer bra.

Men kanskje er det fordi han er på feil sted? Det er ganske logisk at hvis du setter ruteren et sted utover en sofa eller et annet vanskelig å nå, blokerer du bare signalet og senker Wi-Fi.

Ruteren må være i et åpent rom, så plasser det på en høyde eller på et sted der signaler ikke vil bli blokkert av forskjellige partisjoner.

Ideelt sett vil ruteren plasseres et sted høyere. Hvis dette er et privat hus, så er det beste alternativet et loft eller et øverste etasje.

Hvordan øke hastigheten på internett WiFi

3. Beskytt WiFi med et passord

3) .jpeg

Bor du i et tett befolket område (for eksempel i en stor boligbygging)? Da er det ganske logisk at Internett kan stjele.

Hvis Internett ikke er passordbeskyttet, og det blir plutselig sakte, sannsynligvis, det er virkelig noen fra deg.

Som regel er det første tegn på at noen andre bruker WiFi, den langsomme hastigheten til Internett.

For å unngå dette problemet, vær sikker på å beskytte Wi-Fi med et sterkt passord.

Les også: 15 nyttige Instagram-triks som alle trenger å vite

4. Kontroller båndbredden på Internett

4) .jpg

Kanskje en av familiemedlemmene bruker mesteparten av tiden til å spille spill. Denne vanen kan senke Internett-båndbredden din.

Enkelte programmer, for eksempel videospill eller streamingtjenester som Netflix og lignende tjenester, tar opp mye båndbredde, i tråd med samme Facebook-applikasjon.

Hvis det er tilfelle, og de tre første metodene ikke virker, legg merke til at på ruteren din finnes et verktøy kalt Quality of Service (QoS), som du kan bruke til å prioritere bestemte tjenester.

Fordi hver router fungerer annerledes, må du lese instruksjonene for å lære hvordan du konfigurerer QoS i ditt spesielle tilfelle.

5. Endre kanalen

5) .jpg

Som trådløse, trådløse rutere opererer på forskjellige kanaler og frekvenser. Og hvis ruteren din er innstilt på samme kanal som naboene dine, er det mulig at du får et svakt signal.

For å finne den beste frekvensen for Wi-Fi, bruk How To Geek brukerhåndboken.

6. Oppdater utstyret

6) .jpg

Hvis du har en ruter til din disposisjon, si 2010, selvfølgelig kan du møte noen problemer. Kvaliteten på Internett vil føre til noen spørsmål.

Husk at for å sikre en rask tilkobling må du jobbe med det nyeste utstyret. Teknisk fremgang står ikke stille, hvert år produsenter frigjør mer og mer sofistikerte rutere.

Pass på at ruteren din ikke er foreldet til det punktet at det kan bremse Internett-hastigheten.

7. Kjøp en Internett-signalforsterker

7) .jpg

Hvis utstyret ditt er oppdatert, kan du utvide rekkevidden av WiFi og i sin tur strømmen ved å kjøpe en spesialutvidelse.

Som regel er det billig, men det forsterker signalet perfekt og derved bringer hastigheten til Internett til et nytt, høyere nivå.

Ссылка на основную публикацию
2019